• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok şukukr hamıleyım :)

ınsalh cnm benım belırtılerın nelerdı
ben 3 şubatta HSG çektirdim canım ve ogünden bugüne kasık ağrım var. uyku düzenim bozuldu akşam yatıp sabah kalkan ben geceleri uyuyamıyorum. sağa sola dönerken uyanıyordum. lavaboya gitmek için uyanıyordum. iştahim acayip açıldı. aşırı yorgunluk vardı birşey yapmak istemiyordum.

maaşallah Allah ım sağlıkla doğurmanızı nasip eder inşallah:) çok sevindim sizin adınıza. adetiniz kaç gün geciktikten sonra belli oldu hamile olduğunuz

allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin adetiniz düzenlimiydi kaçıncı günde belli oldu benim de 3 gün geçti adetim ama adetimden 1 gün önce kan verdim negatif çıktı ancak hala adet olmadım ve hiç adet belirtim yok sadece göğüslerim resmen bir beden büyüdü, dokununca çok acıyor ve kasıklarımda sangi gerilmiş lastik var hala hamile olma ihtimalim var mıdır acaba:(

ben 3 şubatta HSG çektirdim canım ve ogünden bugüne kasık ağrım var. uyku düzenim bozuldu akşam yatıp sabah kalkan ben geceleri uyuyamıyorum. sağa sola dönerken uyanıyordum. lavaboya gitmek için uyanıyordum. iştahim acayip açıldı. aşırı yorgunluk vardı birşey yapmak istemiyordum.

anladım cnm senın konuna da baktım da benımkı gıbı mucıze bı bebek maşallah bende 2 buçuk yıldır bekliyordum olmamıştı rabbım sımdıye nasıp ettı cok sukur aslında benım belırtım yoktu sadece goguslerım cok ağrıyordu ama hamıleleıgımı ogrendıgımden berı kasıklarım belım cok ağrıyor o kadar ınsallah sag salım kucağımıza alırız

maaşallah Allah ım sağlıkla doğurmanızı nasip eder inşallah:) çok sevindim sizin adınıza. adetiniz kaç gün geciktikten sonra belli oldu hamile olduğunuz

cok teşekkür ederım sagol :D
adetım 20 gun falan gecıkmıstı ama ben zaten duzensız adet olduğum ıcın hıc hamıle olduğumu dusunmedım ama cok sukur kı hamıleymısım :D rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah

allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin adetiniz düzenlimiydi kaçıncı günde belli oldu benim de 3 gün geçti adetim ama adetimden 1 gün önce kan verdim negatif çıktı ancak hala adet olmadım ve hiç adet belirtim yok sadece göğüslerim resmen bir beden büyüdü, dokununca çok acıyor ve kasıklarımda sangi gerilmiş lastik var hala hamile olma ihtimalim var mıdır acaba:KK43:

sagol cnm benım adetım duzensızdı polıkıstık overım vardı benım o yüzden baya gecıkmıstım ama hıc hamıle olduğumu dusunmedım goguslerım cok ağrıyordu damarları belırgınlesmıstı bıde ıdrarım cok koyulaşmıştı öyle ınsallah sende hamılesındır rabbım ısteyen herkese nasıp etsın dualarımdasınız :KK68:

cok teşekkür ederım sagol :KK70:
adetım 20 gun falan gecıkmıstı ama ben zaten duzensız adet olduğum ıcın hıc hamıle olduğumu dusunmedım ama cok sukur kı hamıleymısım :KK70: rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah
amin canım inşallah. benim de adetim 3 gün gecikti tam umutlandım ama bi kaç saat önce adet oldum . hayırlısı bakalım. sende inşallah sağlıkla doğurursun tekrar tebrik ederim :KK68:

Ben 1,5 senelik evliyim 4. ayımda hamile kaldım fakat 2,5 aylıkken bebişim karnımda öldü sonra 6 ay ara verdim.Arkasından uğraştım kafama taktım testler yaptım sonuç yoktu her seferinde yıkıldım ama sonra Rabbime bıraktım kafama takmayıp olacağı varsa olur dedim geçen hafta hamile olduğumu öğrendim Allahım isteyen herkese nasip etsin inşaAllahhh:anneadayı:

yok cnm yapmadım ama pko vardı bnde bu nedenle adetlerım duzensızdı onun ıcın hayıt hapı agnucaston kullanmıştım 3 ay ınsallh rabbım ısteyen herkese nasıp eder :KK68:

Arkadaşlar merhaba, 2 yıllık evliyiz, 1 yıldır çocuk istiyorduk ve sonunda idrar testi gebelik var diyor? doktor tavsiyeniz var mı? ankarada balgatta oturuyorum. teşekkürler

Arkadaşlar merhaba, 2 yıllık evliyiz, 1 yıldır çocuk istiyorduk ve sonunda idrar testi gebelik var diyor? doktor tavsiyeniz var mı? ankarada balgatta oturuyorum. teşekkürler

hayırlı olsun cnm kan testı yaptırmanıda tavsıye ederım
doktor tavsıyesı balgat bana coook uzak oyuzden bısey dıyemıcem k.bakma :)

teşekkür ederim, bizde eşimle bugün gittik koru hastanesinde dr ahmet özek diye bir doktora.
eşimin iş yerinden bir iki arkadaşı gitmiş. çok tavsiye ettiler, ilk intibam gayet iyi, çok bilgi verdi bize. söylediğin gibi kan tahlili istedi, iki gün sonra yine gideceğiz. çok teşekkür ederim canım :)

Merhabalar bende koru hastanesi dr ahmet özek hastasıyım ilgisinden çok memnun kaldım bu zamana kadar çok hastane gezdim fakat kimse ahmet bey kadar bizimle ilgilenmedi ahmet beyi herkese çok tavsiye ederim :)

teşekkür ederim, bizde eşimle bugün gittik koru hastanesinde dr ahmet özek diye bir doktora.
eşimin iş yerinden bir iki arkadaşı gitmiş. çok tavsiye ettiler, ilk intibam gayet iyi, çok bilgi verdi bize. söylediğin gibi kan tahlili istedi, iki gün sonra yine gideceğiz. çok teşekkür ederim canım :)

ıcıne sınmesıne sevındm umarm güzel bı hamılelık gecırırsın kan degern kac cıktı pekı kese gorundu mu

Back
X