- 24 Aralık 2013
- 301
- 58
- 53
- 34
- Konu Sahibi SerpilRidvan
Pazartesi tekrar vericem canım kan. doktorum öyle söyledi bakalım sağlıkla kucağımıza alırız bebişimizi
ınsalh cnm benım belırtılerın nelerdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazartesi tekrar vericem canım kan. doktorum öyle söyledi bakalım sağlıkla kucağımıza alırız bebişimizi
ben 3 şubatta HSG çektirdim canım ve ogünden bugüne kasık ağrım var. uyku düzenim bozuldu akşam yatıp sabah kalkan ben geceleri uyuyamıyorum. sağa sola dönerken uyanıyordum. lavaboya gitmek için uyanıyordum. iştahim acayip açıldı. aşırı yorgunluk vardı birşey yapmak istemiyordum.ınsalh cnm benım belırtılerın nelerdı
ben 3 şubatta HSG çektirdim canım ve ogünden bugüne kasık ağrım var. uyku düzenim bozuldu akşam yatıp sabah kalkan ben geceleri uyuyamıyorum. sağa sola dönerken uyanıyordum. lavaboya gitmek için uyanıyordum. iştahim acayip açıldı. aşırı yorgunluk vardı birşey yapmak istemiyordum.
maaşallah Allah ım sağlıkla doğurmanızı nasip eder inşallah:) çok sevindim sizin adınıza. adetiniz kaç gün geciktikten sonra belli oldu hamile olduğunuz
allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin adetiniz düzenlimiydi kaçıncı günde belli oldu benim de 3 gün geçti adetim ama adetimden 1 gün önce kan verdim negatif çıktı ancak hala adet olmadım ve hiç adet belirtim yok sadece göğüslerim resmen bir beden büyüdü, dokununca çok acıyor ve kasıklarımda sangi gerilmiş lastik var hala hamile olma ihtimalim var mıdır acaba
amin canım inşallah. benim de adetim 3 gün gecikti tam umutlandım ama bi kaç saat önce adet oldum . hayırlısı bakalım. sende inşallah sağlıkla doğurursun tekrar tebrik ederimcok teşekkür ederım sagol
adetım 20 gun falan gecıkmıstı ama ben zaten duzensız adet olduğum ıcın hıc hamıle olduğumu dusunmedım ama cok sukur kı hamıleymısım rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah
amin canım inşallah. benim de adetim 3 gün gecikti tam umutlandım ama bi kaç saat önce adet oldum . hayırlısı bakalım. sende inşallah sağlıkla doğurursun tekrar tebrik ederim
Merhaba hamile kalmadan önce bir kür birşey yaptınız mı?slm arkadaşlar ben bugun hamıle olduğumu ogrendım cok sukur
kan testı sonucum 726 cıktı nasıl sızce
Arkadaşlar merhaba, 2 yıllık evliyiz, 1 yıldır çocuk istiyorduk ve sonunda idrar testi gebelik var diyor? doktor tavsiyeniz var mı? ankarada balgatta oturuyorum. teşekkürler
teşekkür ederim, bizde eşimle bugün gittik koru hastanesinde dr ahmet özek diye bir doktora.
eşimin iş yerinden bir iki arkadaşı gitmiş. çok tavsiye ettiler, ilk intibam gayet iyi, çok bilgi verdi bize. söylediğin gibi kan tahlili istedi, iki gün sonra yine gideceğiz. çok teşekkür ederim canım :)
teşekkür ederim canım, kan tahlili 250 çıktı, yarın yine gideceğiz, henüz kese görünmezmiş