Çok Sorulan soru??"gebelik isteyenler doktora hangi gün gitmeli""!özel mi devlet mi

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
437
123
A.Adetin 3.günü gidersen ov.tarihini de ogrenirsin
B.herhangi bir gün git hormon testi yapılır

9 aydir istiyorum..seyy bir de alttan muayene yaparlar mi??

Canım 3. Gün de çağırıyorlar 21.gun testi de istiyorlar. Devleti tavsiye etmem ya çok ilgilenmiyorlar bide insan gibi davranmiyolar pek. Alttan muayene ederler mutlaka. Bulunduğun şehrin doktorlarını bi araştır bakalım kim iyiyse git. Ben çok para vermeyim diye ilk başta devlete gittim pişman oldum ağlayarak çıktım resmen. Sonra özele gittim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim :) hani baya test yapilacaksa ozel hastanelerde daha yolun başında daralmiyalim diye düşünüyordum ..himm peki canim sen doktora gittin neler oldu ilk sen ne zaman gittin simdi hamis misin( çok soru sordum ama merak..
Bir de etraftan folik kullanmaya basla diyenler var dr gitmeden kullansam mi

Devlette hemen alttan muayene etti 10 saniye bile sürmedi belki. Sadece smear testi için sıvı aldı bir ay sonra sonucu çıktı düşün yani. Bunu ocak ayı gibi falan yaptırdım yani 4.dememde gittim. Sonra özele gittim bazı hormon testleri istedi. Onemli Bi sorun çıkmadı. Eşimden de test istedi ama inatla gitmediği için ben de tekrar kontrole gidemiyorum. Çünkü eşimin testini isteyecek ben de cvp veremicem:) bu ay 10. Denemem sanırım. Henüz gelmedi bizim inatçı bebek. Folik asiti de doktora sormadan aldım kullandım. Adı folbiol. Sonra doktoruma dedim ben bunu aldım diye. Iyi olmuş kullan dedi. Bence sen de bebek düşünüyorsan bir an önce kullan çok önemliymis bebek için.

Allah br degil bin kere razı olsun canim simdi kafamdaki sorularin cevapları netleşti:)))
1.folibol alip kullanacagim
2.ozel hastanede adamakilli kontrole gireceğim
3.adetim 3.gunu gidersem rahim açık oldugundan daha iyi goruluyor ama hormon testleri için herhangi bir gün gidilebilir
4.veee alttan muayene olacak korkunun ecele fayfasi yok:$

Eger progesteron testi isterse 21. Gün ister canım dr söyler zaten

Folbiol u gunde bir tane mi iciyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…