Ellerinize sağlık çok güzel olmuş.
Evliyim,evlilik yolunda olsaydım inanın hemen sipariş verirdim.
Ayyy çok şeker olmuş bunlar, bayıldım.Seninki gibi bir şey olsa ne kadar tutar ki canım:26: Emeğine sağlık çok hoş olmuş.
Merhaba kızlar,
Kendim için özene bezene yaptığım nişan yastığıma ve makasıma herkes hayran kalmıştı.. Ve kuzenimin bu hafta sonu olacak nişanı için hazırladığım yastık da çok beğenilince ben bu işi yaparım dedim ve sizlerin de beğenilerinize sunmaya karar verdim..
İşte bu ilk eserim..
Eki Görüntüle 882707
Ve bu da kuzenim için hazırladığım..Elbisesi siyah tül ve gümüş rengi detaylardan oluştuğu için elbisesine uygun olsun dedim.. makasını henüz süslemedim ama..
Eki Görüntüle 882711
Beğenen ve almak isteyen arkadaşlar olursa fiyat konusunda mesajlaşırız.. Tek bir fiyat söyleyemiyorum çünkü kullandığım malzemeye(tül, dantel gibi) göre değişiyor maliyeti..
İzmir ve Ankara'da olanlara elden teslim etme imkanım var, diğer şehirlere de kargolayabilirim..
cok şirinlerrrr ellerine saglıkkkkk
cnm çok güzel olmuş yastik ne işe yarıyor pekiMerhaba kızlar,
Kendim için özene bezene yaptığım nişan yastığıma ve makasıma herkes hayran kalmıştı.. Ve kuzenimin bu hafta sonu olacak nişanı için hazırladığım yastık da çok beğenilince ben bu işi yaparım dedim ve sizlerin de beğenilerinize sunmaya karar verdim..
İşte bu ilk eserim..
Eki Görüntüle 882707
Ve bu da kuzenim için hazırladığım..Elbisesi siyah tül ve gümüş rengi detaylardan oluştuğu için elbisesine uygun olsun dedim.. makasını henüz süslemedim ama..
Eki Görüntüle 882711
Beğenen ve almak isteyen arkadaşlar olursa fiyat konusunda mesajlaşırız.. Tek bir fiyat söyleyemiyorum çünkü kullandığım malzemeye(tül, dantel gibi) göre değişiyor maliyeti..
İzmir ve Ankara'da olanlara elden teslim etme imkanım var, diğer şehirlere de kargolayabilirim..
ellerine sağlık benimde nişanım 1 ay sonra ve kendi lavanta kesesi malzemelerimi aldım ve tepsimi de süsleyeceğim çok heyecanlıyım
sağol canımm.. Her şey gönlüne göre olsun inşallah.. Şimdiden hayırlı olsun..
Kuzuuumm ellerine sağlık, çok güzel olmuş hepsi. Tekrar mı nişan yapsam acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?