• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Çok şirin nişan makas ve yastıkları :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

envyme

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2012
1.385
10
108
İşte bu ilk eserim..:16::16:
$incili yastık-makas.jpg

Ve bu da kuzenim için hazırladığım.. :16::16: Elbisesi siyah tül ve gümüş rengi detaylardan oluştuğu için elbisesine uygun olsun dedim.. makasını henüz süslemedim ama..
$siyah-beyaz tül-i.jpg

son hali...

Eki Görüntüle 923781

bunlar da hediyelik olarak hazırladığımız lavantalar...

Eki Görüntüle 923801

ve bu daaa diğer kuzenim için süslediğim yastık.. Elbisesi lacivert olduğu için, onunkini de lacivert kurdelelerle süzledim..

Eki Görüntüle 923952 Eki Görüntüle 923955

Son düzenleme:

Ellerinize sağlık çok güzel olmuş.
Evliyim,evlilik yolunda olsaydım inanın hemen sipariş verirdim.
:1:

Ayyy çok şeker olmuş bunlar, bayıldım.Seninki gibi bir şey olsa ne kadar tutar ki canım:26: Emeğine sağlık çok hoş olmuş.

Merhaba kızlar,
Kendim için özene bezene yaptığım nişan yastığıma ve makasıma herkes hayran kalmıştı.. Ve kuzenimin bu hafta sonu olacak nişanı için hazırladığım yastık da çok beğenilince ben bu işi yaparım dedim ve sizlerin de beğenilerinize sunmaya karar verdim..

Eki Görüntüle 882707

Ve bu da kuzenim için hazırladığım.. :16::16: Elbisesi siyah tül ve gümüş rengi detaylardan oluştuğu için elbisesine uygun olsun dedim.. makasını henüz süslemedim ama..
Eki Görüntüle 882711

Beğenen ve almak isteyen arkadaşlar olursa fiyat konusunda mesajlaşırız.. Tek bir fiyat söyleyemiyorum çünkü kullandığım malzemeye(tül, dantel gibi) göre değişiyor maliyeti..
İzmir ve Ankara'da olanlara elden teslim etme imkanım var, diğer şehirlere de kargolayabilirim..

eğer sevgilim ile evlenmeye karar verirsek nişan için ilk size ulaşacağım :) ellerinize emeğinize sağlık

Ya çok beğendim, çok güzellermiş ellerinize sağlık..:16:
Kendiniz için yaptığınız daha tatlı geldi gözüme, beceriksiz sayıldığımdan böyle marifetlerim yoktur. :ssz:
Sözümüze daha bi 5 ay var, şimdiden hazırda mı bulunsa ne?
:27::1:

Merhaba kızlar,
Kendim için özene bezene yaptığım nişan yastığıma ve makasıma herkes hayran kalmıştı.. Ve kuzenimin bu hafta sonu olacak nişanı için hazırladığım yastık da çok beğenilince ben bu işi yaparım dedim ve sizlerin de beğenilerinize sunmaya karar verdim..

Eki Görüntüle 882707

Eki Görüntüle 882711

Beğenen ve almak isteyen arkadaşlar olursa fiyat konusunda mesajlaşırız.. Tek bir fiyat söyleyemiyorum çünkü kullandığım malzemeye(tül, dantel gibi) göre değişiyor maliyeti..
İzmir ve Ankara'da olanlara elden teslim etme imkanım var, diğer şehirlere de kargolayabilirim..
cnm çok güzel olmuş yastik ne işe yarıyor peki

Bunlar da kuzenime hazırladığımız lavanta kesecikleri.. son dakikada hadi hediyeliklerimiz de olsun dedik ve çabucak bunları hazırladık.. bir hafta içinde karar verilip yapılan bir nişandı, her şeyi aceleyle oldu ama her şey de çok güzel oldu maşallah.... :nazar:

$lavanta.jpg

ve bu daaa diğer kuzenim için süslediğim yastık.. Elbisesi lacivert olduğu için, onunkini de lacivert kurdelelerle süzledim.. $myastýk1.jpg $myastýk2.jpg

Son düzenleme:
ellerine sağlık benimde nişanım 1 ay sonra ve kendi lavanta kesesi malzemelerimi aldım ve tepsimi de süsleyeceğim çok heyecanlıyım

Kuzuuumm ellerine sağlık, çok güzel olmuş hepsi. Tekrar mı nişan yapsam acaba :)

Back