cok sinirliyimmmm.....

Sizd Bidaha onlara almazsiniz olur biter lafi gelincede burda paylastiklarinizi onlara da soyler rahatlarsiniz.

Bende eskiden eşimin ailesine sülalesine enayilikte bir numaraydım :KK34:
Aman aramız bozulmasın eşim memnun olsun falan diye
Hatta kendi doğum günümü bile eşimin sülalesiyle kutlar bi sürü çeşit ikramlık hazırlardım
Ama millet yer içer sı..r defolup giderdi hediyeyi geçtim iki kuru lafı bile esirgerlerdi :KK34:
Amaan şimdi düşünüyorumda ne salakmışım
Eşek olunca semer vuran çok olur :KK51:

İnsanın kaynına 500 liralık hediye alması için gelirinin çok çok iyi olması gerekir bence. Ay sonunu zor getirdik diyorsun, gereksiz pahalı hediye almışsın. Ben eşime bile o kadar pahalı almam, onun da almasını istemem, sonuçta kesemiz bir.
Sen çok önem verdiğin için bu hediye olayına karşı taraftanda aynı ilgiyi bekliyorsun haklı olarak. Ama kimi aile hiiiç önem vermez. Kv kendine müslümanmış ama. Kendi tayfasına gelince tarihi hatırlatıyor.

Benim eşimin ailesi de önem vermez. Babası doğum tarihini bilmez. Biz de onunkini bilmiyoruz valla :) Facebook olmasa kardeşleri bile bilmeyecek eşimin doğumgününü. Ama herkesin arası iyi. Önemli olan da bu.

Ben olsam bir daha bırak hediye almayı denk gelmediği sürece kutlamam bile.
Bende hamileyim seni çok iyi anlıyorum. Hamilelik, lohusalık insanı hassaslaştırıyor. Ama çok takmışsın gerçekten. Kızmakta haklısın ama bu kadar sinir yapıp kendini yıpratacak, onlara da kin tutup laf sokacak bir konu değil bence. Ama sence öleymiş ne diyelim :))

Çok fazla önem vermissin kutlamalara,kutla geç doğum günü olanları,makul fiyatta hediyeler al .Böylece hem fiyat olarak hem kutlama beklentisi olarak hayalkırıklığına ugramazsin.
Söylerlerse çağırırlarsa kutlarım,keseme göre hediye alırım,beğenmeyen begenmesin, böylece beklentim yüksek olmaz.
Oh ne rahat dünya:)

Birbirinin ihtiyaçlarını alma çabasına gireceğinize herkes kendi ihtiyaçlarını alsa daha iyi olmaz mı?
Sanırım hediye konusunu çok abarttığın için geri adım atmayı tercih etmişler.
Hayatımın her döneminde sembolik hediyelerin anlamı çok büyük olmuştur.
Pahası büyük armağanlar kötü hissetmeme neden olur.

Cok sinirliyim sinirden kuduruyorum resmen ...:KK11:3 yilik evliyim.direk konuya gircem. eşimin annesi babasi ve erkek kardesi ve esimin dogumgunlerinde mutlaka supriz yaparim pasta alirim hediye alirim. Neye ihtiyaclari varsa bilir ve ona gore hediyelerini alirim ve parasinida hicbir zaman dusunmem. Pahaliysa pahali ucuzsa ucuz. Hic onemsemezdim alirdim. Ama bgn ne kadar enayi oldugumu dusundum resmen ya..dun esimin dogumgunuydu (ve biz esimle birbrimizi cok seviyoriz cok sukur hic sorunumuz yoktur ufak tefek kavgalar bazen ay sonunu zor getrmeler disinda.. kisisel olrak sorunumuz yoktur.) ve ben bu sene hic plan supriz hazirlamadim..esimin ailesinden bekledim bakalim hatirlicaklar mi yada sevgili iyi niyetli diye bilinen ama icten pazarlikli kv m arayip kizim bisey yapicaz mi napalim diye soracak mi diye???!! Ama kimse arayip sormadi hatta ustune unuttular birde.. !!! Kendi ogullarinin dogumgununu nasil unutur insan ya ?? Ben baktim bunlardan ses seda yok hemen esimin yasit kuzenimizi esini ve ablamlarla esimin bir iki kankasini arayip mekan ayarlatip supriz yaptim esime..ben ayip olmasin diye hanfendiyle beyfendinn keyfini bekleyim onlar unutsunlar... ama ben bunu yazdim kinci bir insanim hcbrseyi unutmam. Yeri geldginde lafimi sokucam bekliyorum.. bu arada bu iyi niytli kaynanam kendi kocasi ve kaynimin dgumgunnde on kere hatirlatip biseler aldirtr bize hediye. Yani hediyesini unutmayin falan diye.. gecen aralikta kaynimin dogumgunnde bunlar soylenmez ama solicem cnk cok sinirliyim gittim kendi maasimla 250 liralik bot ve 250 liralik mont aldim. Esimede dedim bosver kardesin o senin.. hey allahim v3 o ay biz ay sonunu zor getirdik. 500 lira az para mi allah askina?? Ya cok doluyummm sinirimi anlatmam lazim diye yazdim ...aslindacok doluyum yeno dogum yaptim agustosta cocuguma hicbirsy takmadilar takmadiklari gb bizim odedgmz dogum parasini kv herkese biz hallettik biz odedik diye anlatmis yaa allam duydugum gunden beri kuduruyorum ben ozel hastanede dogum yaptim. Bunlara para vermistik subatta esim isten cikti tazminatini aldi bizde dogum paramizi bunlara vermistik harcamayalim diye ay aklima geldikce kuduruyorum..sacma sapan yorum yazcaksaniz yazmayin okuyun gecin cok sinirliyim sadece doldum yazmak icimi bosaltmak istedimm..:KK11:
kimin ne yorum yapacağına müdahale edene ve o ulvi kaynana kin güdene kadar yaptığın güzelliklerin karşılığını beklemeden yapsan çok daha samimi olurdun hadi bana iyigünleeeer

DEGERLİYE DEGER VEREN DEGERLENİR DEGERSİZE DEGER VEREN SEMERLENİR...Universitede bir hocamızın sozuydu..

Verdigin degerin karsiligini gormuyorsan sen de deger verme, her kes yerini bilsin boylece.
Bu arada rabbim hep mutlu etsin

belki sizin hediyelerden sonra, o kadarına güçleri yetmeyeceğinden hiç girmeyelim bu işlere demişlerdir...
500 tl lik hediyeden sonra da ne alsınlar, yine denk birşey almak zorunda hissederler...

Birbirinin ihtiyaçlarını alma çabasına gireceğinize herkes kendi ihtiyaçlarını alsa daha iyi olmaz mı?
Sanırım hediye konusunu çok abarttığın için geri adım atmayı tercih etmişler.
Hayatımın her döneminde sembolik hediyelerin anlamı çok büyük olmuştur.
Pahası büyük armağanlar kötü hissetmeme neden olur.
birilerine hediye almayı çok seviyorum ama birilerinden hediye almayı sevmiyorum.eziliyorum resmen.ben hediyelerimi karşılıksız vermeyi seviyorum ama bana birisi en ufak bir şey alsa nasıl karşılığını veresm çabasına giriyorum bu da beni çok yoruyor.

birilerine hediye almayı çok seviyorum ama birilerinden hediye almayı sevmiyorum.eziliyorum resmen.ben hediyelerimi karşılıksız vermeyi seviyorum ama bana birisi en ufak bir şey alsa nasıl karşılığını veresm çabasına giriyorum bu da beni çok yoruyor.
Kesinlikle canım. Karşılığı beklenen şey hediye olmaz zaten.
Olsa olsa kişiyi iradesi dışında borçlandırmak olur. :KK15:

kurban etmemmi ne alacam 500 tl hediye pehhhh bide kıymet bilseler bildiremen bacım boşa yorma kkendini boşa üzme

Cok sinirliyim sinirden kuduruyorum resmen ...:KK11:3 yilik evliyim.direk konuya gircem. eşimin annesi babasi ve erkek kardesi ve esimin dogumgunlerinde mutlaka supriz yaparim pasta alirim hediye alirim. Neye ihtiyaclari varsa bilir ve ona gore hediyelerini alirim ve parasinida hicbir zaman dusunmem. Pahaliysa pahali ucuzsa ucuz. Hic onemsemezdim alirdim. Ama bgn ne kadar enayi oldugumu dusundum resmen ya..dun esimin dogumgunuydu (ve biz esimle birbrimizi cok seviyoriz cok sukur hic sorunumuz yoktur ufak tefek kavgalar bazen ay sonunu zor getrmeler disinda.. kisisel olrak sorunumuz yoktur.) ve ben bu sene hic plan supriz hazirlamadim..esimin ailesinden bekledim bakalim hatirlicaklar mi yada sevgili iyi niyetli diye bilinen ama icten pazarlikli kv m arayip kizim bisey yapicaz mi napalim diye soracak mi diye???!! Ama kimse arayip sormadi hatta ustune unuttular birde.. !!! Kendi ogullarinin dogumgununu nasil unutur insan ya ?? Ben baktim bunlardan ses seda yok hemen esimin yasit kuzenimizi esini ve ablamlarla esimin bir iki kankasini arayip mekan ayarlatip supriz yaptim esime..ben ayip olmasin diye hanfendiyle beyfendinn keyfini bekleyim onlar unutsunlar... ama ben bunu yazdim kinci bir insanim hcbrseyi unutmam. Yeri geldginde lafimi sokucam bekliyorum.. bu arada bu iyi niytli kaynanam kendi kocasi ve kaynimin dgumgunnde on kere hatirlatip biseler aldirtr bize hediye. Yani hediyesini unutmayin falan diye.. gecen aralikta kaynimin dogumgunnde bunlar soylenmez ama solicem cnk cok sinirliyim gittim kendi maasimla 250 liralik bot ve 250 liralik mont aldim. Esimede dedim bosver kardesin o senin.. hey allahim v3 o ay biz ay sonunu zor getirdik. 500 lira az para mi allah askina?? Ya cok doluyummm sinirimi anlatmam lazim diye yazdim ...aslindacok doluyum yeno dogum yaptim agustosta cocuguma hicbirsy takmadilar takmadiklari gb bizim odedgmz dogum parasini kv herkese biz hallettik biz odedik diye anlatmis yaa allam duydugum gunden beri kuduruyorum ben ozel hastanede dogum yaptim. Bunlara para vermistik subatta esim isten cikti tazminatini aldi bizde dogum paramizi bunlara vermistik harcamayalim diye ay aklima geldikce kuduruyorum..sacma sapan yorum yazcaksaniz yazmayin okuyun gecin cok sinirliyim sadece doldum yazmak icimi bosaltmak istedimm..:KK11:
afedersiniz ama kabahat sizde de var işim yok eşimin kardeşine hediye alıcam diye kendimi sıkıcam aysonunu zor getiricem niye gösteriş için mi sebep ne yani bende bu insanlardaki şu olayı anlamıyorum madem aysonunu zor getiriyorsun bu sene de doğumgününü evde başbaşa kutla ne gerek var tantanaya

şimdi sen almişsin 500 tl lik hediye ama belkide kaynınn alacak durumu yoktu bu durumda hem kendini hm karşi tarafı zor duruma sokuyosun . Benim kaynanamda oyle oglunun dogumgunlerini hatırlayıp partiler filan hazırlamaz bnde ummam ondan kendi çapımda bişeyler yaparım bir pasta mum ve bir hediye sonuçta niyet onemli o kadar pahali hediyeye gerek yoktu kaynın için ufak bişey yeterliydi

sen konuyu iyi okuduguna eminmisin konu sahibi kendisi soyluyr kinci oldugunu

hmm orayı kaçırmışım ama konu sahibi bende pek öyle bir his uyandırmadı.o kadar şey olmuş son ana kadar 500 tl lik hediyelerle gitmiş yanlarına.huylu huyundan vazgeçmez

Icerigi neden siliyorsunuz? Bosuna ugrasmisiniz, hem alintilar var hem konu yine yerine gelicek hemde ban yiyeceksiniz... Bide her koyun kendi bacagindan asilir, kim dedi size 500 tllik hediye alin sonra ayin sonunu zor getirin diye...:KK14:

konu sılmek yasak..ayrıca hedıye karsılık beklemeden yapılır aman ben bukadar harcadım sunu aldım bunu aldım deyıp oda bana yapması sart demek abes..

X