cok sinirliyimmmm.....

500 tl sizi o ay batiriyosa neyin gosterisini yapiyosunuz ki montlar botlar ne gerek var. Sizin sorun kadinin size gelince bisey yapmayip kendilerine gelince gunler onceden hatirlatma yapmasi bu konuda haklisin da. Bence hediyeleri dusurun ya da dogumgunlerini biraz silik gecirin. Sahsen esim disinda durup da annesine vs paralanmam okadar. Herkese ayni sekilde kutlamalar hediyeler vs yapsam alsam esime gosterdigim ozenin anlami kalmaz.

Ben de kimse için salon tutmadım, kimse de bana salon tutmadı.. Hiç de bütçemi aşacak, ay sonu beni krize sokacak hediyeler almadım. Hata onlarda değil kendi beklentinizi yükselten siz de, doğum günlerine herkes sizin bakış açınızla bakmak zorunda değil. aksi durumda "bakın ben yaptım siz de böyle yapın" modundan çıkamazsınız (saçma sapan yorum yapanlardan biri de ben oldum sanırım)

İlk önce sakinleşin.Sonra da sadece kendi yuvanızı düşünerek hareket edin.Yo o kutlamamış yok şu kutlamamış boşverin böyle şeyleri.Sarılın eşinize tadını çıkartın.Şu sinirinizi akşam eşinize yansıtsanız , yapılan sürprizin hiç önemi kalmaz.Ayrıca seven eşler , içten gelen öpücüğe bile tav olur.Öyle hediye kutlama sadece gösteriş.Siz sarılın eşinizle birbirinize ve tadını çıkartın.

Hediyeleşme mevzusuna gelince de abartmaya gerek yok.Öncelik kendi yuvanız.Muhtaç olduğunuzda dile dolanırsınız ama yardım eden bulamazsınız.Ne güzel eşinizle çalışarak hayata tutunmaya çalışıyorsunuz.Ve bunun kıymetini bilin.

Sevin sevilin sevişin.Mottom bu dur benim

Ya mekan ayarlama derken disarda pasta kesmekten bahsettim.. diyorum ya soru dogumgunu falan degil bunlara karsi cok doluyjmm patlamamak icin buraya yazdim... 500 lira mhbbtide o zmn ihtyci oydu bot ve mont her sene alinmiyor sonucta.. bikere saglam alinir surekli giyilir. Oyuzden saglam olsun surekli almak zorunda kalmasin dedim.. hayir kv surekli iyi niyetli gosteriyor kendini herseyi yapiyormusta biz kiymet bilmiyormusuz gb. Zaten kaynimda eski esinden bu kadin yuzunden bosandi halada dioki ben bisey yapmadim beni sevemedi diye anlatiyor..
Başka ne olumsuz yönleri var kadının?

Ay sonunu zor getiriyosunuz ama 500 liralık hediye alıyosunuz. Asıl suç sizin.Alıştırmayın siz de öyle. Aldığınız değer kadar değer verin.

500 lira hediye için gerçektn çok.kıymeti bilinmemiş ne yazık!
Görmemiş insanlarla yaşamak zor anlıyorum sizi,bundan sonra hiçbirşey yapmassınız olur biter

Başka ne olumsuz yönleri var kadının?
Ya ne kadar seviyor burda ki uyeler konuyu baska yere cekmeyi. En bastanda dedim cok doluyum sinirimden yaziyorum diye.. surekli inat yapiyor her konuda ya ama her konuda. Ben alttan alip kirmamaya calistikca ustume geliyor. Esimede oglum ben bisey demedim diye rol yapiyor allahtan esim inanmiyor..

Hayir biz esimle yardim etmeye basladikca herseyi bize yikmaya basladilar.. ama birileri sorunca herseyi biz yapiyoruz diye anlatiyor birgun bozucam milletin icinde ipleri koparcam o olcak...

Ben olsam hediye alırdım ama o kadar özensiz davranırdım ki anlardı bir tavır olduğunu. Bir kv gelinine maşa almıştı hediye paketi yaptırıp vermişti onun gibi.

Cok sinirliyim sinirden kuduruyorum resmen ...:KK11:3 yilik evliyim.direk konuya gircem. eşimin annesi babasi ve erkek kardesi ve esimin dogumgunlerinde mutlaka supriz yaparim pasta alirim hediye alirim. Neye ihtiyaclari varsa bilir ve ona gore hediyelerini alirim ve parasinida hicbir zaman dusunmem. Pahaliysa pahali ucuzsa ucuz. Hic onemsemezdim alirdim. Ama bgn ne kadar enayi oldugumu dusundum resmen ya..dun esimin dogumgunuydu (ve biz esimle birbrimizi cok seviyoriz cok sukur hic sorunumuz yoktur ufak tefek kavgalar bazen ay sonunu zor getrmeler disinda.. kisisel olrak sorunumuz yoktur.) ve ben bu sene hic plan supriz hazirlamadim..esimin ailesinden bekledim bakalim hatirlicaklar mi yada sevgili iyi niyetli diye bilinen ama icten pazarlikli kv m arayip kizim bisey yapicaz mi napalim diye soracak mi diye???!! Ama kimse arayip sormadi hatta ustune unuttular birde.. !!! Kendi ogullarinin dogumgununu nasil unutur insan ya ?? Ben baktim bunlardan ses seda yok hemen esimin yasit kuzenimizi esini ve ablamlarla esimin bir iki kankasini arayip mekan ayarlatip supriz yaptim esime..ben ayip olmasin diye hanfendiyle beyfendinn keyfini bekleyim onlar unutsunlar... ama ben bunu yazdim kinci bir insanim hcbrseyi unutmam. Yeri geldginde lafimi sokucam bekliyorum.. bu arada bu iyi niytli kaynanam kendi kocasi ve kaynimin dgumgunnde on kere hatirlatip biseler aldirtr bize hediye. Yani hediyesini unutmayin falan diye.. gecen aralikta kaynimin dogumgunnde bunlar soylenmez ama solicem cnk cok sinirliyim gittim kendi maasimla 250 liralik bot ve 250 liralik mont aldim. Esimede dedim bosver kardesin o senin.. hey allahim v3 o ay biz ay sonunu zor getirdik. 500 lira az para mi allah askina?? Ya cok doluyummm sinirimi anlatmam lazim diye yazdim ...aslindacok doluyum yeno dogum yaptim agustosta cocuguma hicbirsy takmadilar takmadiklari gb bizim odedgmz dogum parasini kv herkese biz hallettik biz odedik diye anlatmis yaa allam duydugum gunden beri kuduruyorum ben ozel hastanede dogum yaptim. Bunlara para vermistik subatta esim isten cikti tazminatini aldi bizde dogum paramizi bunlara vermistik harcamayalim diye ay aklima geldikce kuduruyorum..sacma sapan yorum yazcaksaniz yazmayin okuyun gecin cok sinirliyim sadece doldum yazmak icimi bosaltmak istedimm..:KK11:
Benimki sacma sapan yorumami girer bilemedim ki simdi :/ :)
Aslinda anliyorum sizi de şöyle degerlendircem hem durumunuz o kadar iyi degil hemde 500 tl hediye alicaksiniz ? benim durumum iyi mesela ama ya mont alirim ya bot kendi kardesime bile ne gerek var hepimiz ev gecindiriyoruz...Belki aldiginizda sizi övüyorlardir buda sizi mutlu ediyordur.. Onlar sanki bu yasina kadar ne aldi enayi yerine (size göre ) simdimi konuyorsunuz? Hatirlamasinlar bu kadar buyutcek bisey yok bidaha sizde hic birine almazsiniz olur biter..gereksiz can sıkmalar bunlar.

Ben bir düğünümde bu derece organizasyon derdine düşmüştüm...

Bu arada annem der ki hep: deli sevinir hediye geldi diye, akıllı üzülür ne hediye götüreceğim diye. Karşılık olarak siz de uğraşmayın, hediye almayın daha rahat değil mi?

Ben olsam hediye alırdım ama o kadar özensiz davranırdım ki anlardı bir tavır olduğunu. Bir kv gelinine maşa almıştı hediye paketi yaptırıp vermişti onun gibi.
Maşa kötü bir hediye mi?
Şu an çok ihtiyacım var kayınvalidem alsa pek mutlu olurdum:)

X