Çok sinirliyim :/

Kızlar ya sünirlendiğimde resmen kendimi kaybediyorum bu yüzden her seferinde haklı olmuş bile olsam haksız durumuna düşüyorum eskiye nazaran biraz bu huyumu törpüledim ama bana çok zarar veriyor bu durum acaba hastamıyım
demir, vitamin D , vitamin B12 ve troid hormonlarınıza baktırmanızı öneririm

Kızlar ya sünirlendiğimde resmen kendimi kaybediyorum bu yüzden her seferinde haklı olmuş bile olsam haksız durumuna düşüyorum eskiye nazaran biraz bu huyumu törpüledim ama bana çok zarar veriyor bu durum acaba hastamıyım
öfke kontrolün yok.buna yönelik kitaplar okuyabilirsin.ilerde ilişkilerine de zarar verir bu durum çünkü

demir, vitamin D , vitamin B12 ve troid hormonlarınıza baktırmanızı öneririm
Bütün hormonlarıma baktırmıştım herhangi bir problem yok Allaha şükür hatta vitamin desteğide alıyorum bebek düşündüğüm için tahlillerimi yaptırdım ama tokluk kan şekerine bakılmadı o yüzden insilün olabilirmi acaba die düşünüorum

öfke kontrolün yok.buna yönelik kitaplar okuyabilirsin.ilerde ilişkilerine de zarar verir bu durum çünkü
Kesinlikle öfke kontrolüm yok ve ilişkilerimede zarar vermeye başladı daha kötü olmasından korkuyorum önerebileceğin bir kitap var mı ?

Babamın bir sözü var.derki haklı oldugunuz durumda karsindakini alttan al. Nasıl etkileyici bir davranış oluyor bir deneyin.

X