Çok sinirliyim :/

lady1234

Loading...
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
1.999
896
Kızlar ya sünirlendiğimde resmen kendimi kaybediyorum bu yüzden her seferinde haklı olmuş bile olsam haksız durumuna düşüyorum eskiye nazaran biraz bu huyumu törpüledim ama bana çok zarar veriyor bu durum acaba hastamıyım

Madem haklisin konunda haksiz duruma dusmemek icin sakinligini koriucaksin... Tartisma aninda icinden 10 a kadar say biraz yatisirsin... Ben oyle yapiyorum

aaaayyyynen bende de bu durum var arkadaşım.. haklıysam ve karşımdaki hala kendi haklı gibi davranıp konusuyorsa,çıldırıyorum.. ispatlarken o kadar sinirli tavırlar sergiliyorum ki haksız gibi oluyorum şimdi o kadar degilim.çünkü kimseyle tartışmaya girmemeye çalışıyorum

Ya bende tartışmalardan kaçmaya çalışıyorum ama illa bir yerden patlak veriyor hele bu aralar etrafımdaki insanlar beni gıcık etmekle yarışıyorlar adeta :/ haklıyken bağırıp çağırınınca bi bakıyorum hoooop ben haksız durumuna düşmüşüm sinirlerime hakim olmayı öğrenmem lazım ama nasıl

Ayni dert bende de var cok sinirlenince son soylicemi ilk basta soyleyip hakliligimi da yitiriyorum . bak yine sinirlendim su an kendime

Bende sinirlenemiyorum ya gülme geliyo :) karşımdakini üzmekten kırmaktan cok korkarım .. tartıştıgınız anda hep sonrasını düşünmeye calısın belki ise yarar

Bende sinirlenemiyorum ya gülme geliyo :) karşımdakini üzmekten kırmaktan cok korkarım .. tartıştıgınız anda hep sonrasını düşünmeye calısın belki ise yarar

Bende hep uzup kirdiktan sonra pusman olurum cabuk sinirlenip tez yumusayan biriyimdir sonra da oturur hirsimdan aglarim... Bence hayatimin ise yaramazligiyla alakali bi durum bu...

Bende karşımdakini üzmek kırmak istemem ama bazen gerçekten insanlar adamı çileden çıkartabiliyor sinirlendiğim anda sonrasını düşünemiyorum ki resmen o anda düşünce kabiliyetimi yitirmiş oluyorum

Bende hep uzup kirdiktan sonra pusman olurum cabuk sinirlenip tez yumusayan biriyimdir sonra da oturur hirsimdan aglarim... Bence hayatimin ise yaramazligiyla alakali bi durum bu...
Bende ağlıyorum kendimi karşımdaki insandan daha çok zarar verip üzüyorum aslında hayatın işe yaramazlığı değil de karşımızdaki insanlara çok fazla anlam yüklemekle alakalı olabilir çabuk Kırıldığımız için bir anda nevrimiz dönüyor gibi sanki :)

Bende çok sinirliyim, çok kalp kırarım bu yüzden de. Özellikle duygusal ilişkimde adamı da sinir sahibi ettim bu yüzden artık ellerimi tuta tuta bir hal oldu adam çünkü kendime de zarar veriyorum ona da. Geçen bu konuyla ilgili bir araştırma yaptım sinir geçene kadar dilini ısıranlar varmış, başka odaya-yere gidenler varmış, içinden karşıdaki insanın iyi birisi olduğuna kendini inandıranlar, içinden 100'e kadar sayıp bitirene kadar ağzını açmayanlar, daha kötüsü ilaç kullanan varmış. Bana en iyi dili ısırmak gibi geldi, ben de deniyorum artık. Biraz deli işi ama sinir de deli işi en azından karşımızdakinin canını yakmayız. Şekerine de baktırmalısın, ben ölçüm yaptırdım tamamen ruhsal mazeretim var asabiyim ben

sinir aninda abdest almanin ciddi bi yatistirici etkisi var,tecrubeyle sabittir
Sinirlendiğimde abdest alıom namaz kılıorum dua ederken ağlıyorum ve gerçekten sakinleşiyorum fakat bazen ablık öfke krizleri oluyor ben abdest alana kadar bir bakmışım ben benden çıkmış :)

Dili ısırma fikrini beğendim belki canım yanarsa dilime hakim olmayı öğrenebilirim
Açlık şekerime baktırmıştım normal çıkmıştı hatta inozitol kullanıyorum kan şekerini düzenleyici ilacımda bitmişti aslında sinirlenmeme sebep olabilir mi gerçekten​

Kesinlikle o an kendi can acınızı düşünüyorsunuz gözleriniz tamamen fiziksel olarak doluyor deneyin deneyin çekinmeyin sonra sevgilinizden/eşinizden/nişanlınızdan "aman bana dokunma bulaşma da nereyi ısırırsan ısır manyak ya kendine yaptığına bak" diye iltifat bile duyuyorsunuz. Çok güzeliz aman boşver.

Not: evet şeker çok sinir yapıyor, babamdan biliyorum.

Hahaha süpermiiş
Güldürdün beni valla teşekkür ediyorum
Kaç günden beri ilacımı düzgün kullanamıyordum zaten aç karnına 2 defa içmem gerekiyordu ama ramazan dolayısıyla unutup anca 1 tane içebiliyordum dünde ilacım bitti gerçekten etkilemiş olabilir dün sinirlenip kızdığım şey bugün ne kadar da saçmalamışım dedirtiyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…