yok valla ben 100 e kadar sayıyom ama geçmio bende ki sinirMadem haklisin konunda haksiz duruma dusmemek icin sakinligini koriucaksin... Tartisma aninda icinden 10 a kadar say biraz yatisirsin... Ben oyle yapiyorum
Evet sonrasında çok pişmanlık duyuyorum ama engel olamıyorum gözüm dönüyor sankiNefes alın verin baktınız işe yaramıyor hava almaya çıkın yoksa o öfke size çok zarar verir ve pişman olursunuz.
Zor bir durum ama internette bunun için çözümler var nefes egzersizleri gibi deneyin.Evet sonrasında çok pişmanlık duyuyorum ama engel olamıyorum gözüm dönüyor sanki
Kızlar ya sünirlendiğimde resmen kendimi kaybediyorum bu yüzden her seferinde haklı olmuş bile olsam haksız durumuna düşüyorum eskiye nazaran biraz bu huyumu törpüledim ama bana çok zarar veriyor bu durum acaba hastamıyım
Bende sinirlenemiyorum ya gülme geliyo :) karşımdakini üzmekten kırmaktan cok korkarım .. tartıştıgınız anda hep sonrasını düşünmeye calısın belki ise yarar
Bende karşımdakini üzmek kırmak istemem ama bazen gerçekten insanlar adamı çileden çıkartabiliyor sinirlendiğim anda sonrasını düşünemiyorum ki resmen o anda düşünce kabiliyetimi yitirmiş oluyorumBende sinirlenemiyorum ya gülme geliyo :) karşımdakini üzmekten kırmaktan cok korkarım .. tartıştıgınız anda hep sonrasını düşünmeye calısın belki ise yarar
Bende ağlıyorum kendimi karşımdaki insandan daha çok zarar verip üzüyorum aslında hayatın işe yaramazlığı değil de karşımızdaki insanlara çok fazla anlam yüklemekle alakalı olabilir çabuk Kırıldığımız için bir anda nevrimiz dönüyor gibi sanki :)Bende hep uzup kirdiktan sonra pusman olurum cabuk sinirlenip tez yumusayan biriyimdir sonra da oturur hirsimdan aglarim... Bence hayatimin ise yaramazligiyla alakali bi durum bu...
Sinirlendiğimde abdest alıom namaz kılıorum dua ederken ağlıyorum ve gerçekten sakinleşiyorum fakat bazen ablık öfke krizleri oluyor ben abdest alana kadar bir bakmışım ben benden çıkmış :)sinir aninda abdest almanin ciddi bi yatistirici etkisi var,tecrubeyle sabittir
Bende çok sinirliyim, çok kalp kırarım bu yüzden de. Özellikle duygusal ilişkimde adamı da sinir sahibi ettim bu yüzden artık ellerimi tuta tuta bir hal oldu adam çünkü kendime de zarar veriyorum ona da. Geçen bu konuyla ilgili bir araştırma yaptım sinir geçene kadar dilini ısıranlar varmış, başka odaya-yere gidenler varmış, içinden karşıdaki insanın iyi birisi olduğuna kendini inandıranlar, içinden 100'e kadar sayıp bitirene kadar ağzını açmayanlar, daha kötüsü ilaç kullanan varmış. Bana en iyi dili ısırmak gibi geldi, ben de deniyorum artık. Biraz deli işi ama sinir de deli işi en azından karşımızdakinin canını yakmayız. Şekerine de baktırmalısın, ben ölçüm yaptırdım tamamen ruhsalmazeretim var asabiyim ben
Dili ısırma fikrini beğendimbelki canım yanarsa dilime hakim olmayı öğrenebilirim
Açlık şekerime baktırmıştım normal çıkmıştı hatta inozitol kullanıyorum kan şekerini düzenleyici ilacımda bitmişti aslında sinirlenmeme sebep olabilir mi gerçekten
Hahaha süpermiişKesinlikle o an kendi can acınızı düşünüyorsunuz gözleriniz tamamen fiziksel olarak doluyor deneyin deneyin çekinmeyin sonra sevgilinizden/eşinizden/nişanlınızdan "aman bana dokunma bulaşma da nereyi ısırırsan ısır manyak ya kendine yaptığına bak" diye iltifat bile duyuyorsunuz. Çok güzeliz aman boşver.
Not: evet şeker çok sinir yapıyor, babamdan biliyorum.