merhaba arkadaslar su an o kadar sinirliyimki anlatamam kendimi zor tutuyorum bu gün bir yakinimiz iftara davet etti esimin ailesiyle ayni binada oturdugumuz icin bizide cagirdilar aslinda ben hic gitmek istemiyordum kayinvalidem israr edince iyi gideyim bari dedim daha sofraya oturmadan kizim basladi inanin yemegi nereme yedim bilmiyorum neyse yemekten sonra uyutmaya calistim uyumuyorda bir hickiriklara bogulmalar bir feryat bir figan sormayin yarim saat sonra esime hadi gidiyoruz dedim apar topar geldik.üfff zaten orucun verdigi yorgunluk birde kizimin böyle yapmasi inanin cok sinirliyim ben biliyordum böyle yapicani....ne yapicam ben böyle arkadaslar sizinkiler nasil misafirlikte
başlığı okuyunca kayınvaliden bebeğe bi şey yedirdi ona sinirlendin sandım naniknanik sen gitmek istememişsin ya onu hissetmiştir. birde bebekler annelerinin yemek yiyeceğini hissederlermiş uyusalar da yemek vakti uyanır kıpırcanlar. sinirlenme annesi daha ne anlar misafirlikten. hem olumlu düşün uslu uslu dursa herkesin nazarı değecekti. benim kızımda bi yere gidince yıkıyor ortalığı. bende bir an önce onunla başbaşa kalayım oyunlar oynıyım diye koşa koşa eve geliyoruz :dance:
bizimkide tam tersi.dışarda hiç sesi çıkmaz.gezmelerde uyur vs.eve gelince uyumak bilmez.uyursa sık sık uyanır,ağlar amaaaannn.komşularda ne uslu bebek diyo bi de evde görseler bi dakka iş yaptımıyor.kucak da kucak .işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?