• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok sinirliyim!!!!

rosa85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2007
661
849
208
merhaba arkadaslar su an o kadar sinirliyimki anlatamam kendimi zor tutuyorum bu gün bir yakinimiz iftara davet etti esimin ailesiyle ayni binada oturdugumuz icin bizide cagirdilar aslinda ben hic gitmek istemiyordum kayinvalidem israr edince iyi gideyim bari dedim daha sofraya oturmadan kizim basladi inanin yemegi nereme yedim bilmiyorum neyse yemekten sonra uyutmaya calistim uyumuyorda bir hickiriklara bogulmalar bir feryat bir figan sormayin yarim saat sonra esime hadi gidiyoruz dedim apar topar geldik.üfff zaten orucun verdigi yorgunluk birde kizimin böyle yapmasi inanin cok sinirliyim ben biliyordum böyle yapicani....ne yapicam ben böyle arkadaslar sizinkiler nasil misafirlikte

cnm bnm oğlumda aynı bırıne gıdınce kalabalıksa ozellıkle yırtıyo kendını eve gırıyoz susuyo sınırlenme annesı hep aynılar

Daha 5 aylık kuzun canım...
Belki kalabalıktan sıkılmıştır Olur böyle şeyler..
Sende en doğru kararı alıp eve gelmişsin..

canım ya benim oğlumda öleydi bi yere giderdik oturmaya odadan dışarı çıkamazdım milletin yüzünü göremezdim eve gelirdik hemen uyurdu 4 yaşında hala bi yere gittiğimizde kuduruyo benim oğlan evcil evde varlığı yokluğu bir düzelir inşallah sen stres yaptıkça daha çok ağlar fazla stres yapma canım

benim oğlumda hep öyle arkadaşlar özellikle kendi anneme gittiğimde hamileliğimin 3. üncü ayında annemle aramızda biraz sorunlar yaşamıştık ve tabi 7 aylık lana kadar sürdü ben zannediyorum ki bebekler hissediyomuş ya anne karnında herşeyi acaba diyoorum onun etkisiyle mi sıkılıyo oğlum yoksa kalabalıktan mı hoşlanmıyo

merhaba arkadaslar su an o kadar sinirliyimki anlatamam kendimi zor tutuyorum bu gün bir yakinimiz iftara davet etti esimin ailesiyle ayni binada oturdugumuz icin bizide cagirdilar aslinda ben hic gitmek istemiyordum kayinvalidem israr edince iyi gideyim bari dedim daha sofraya oturmadan kizim basladi inanin yemegi nereme yedim bilmiyorum neyse yemekten sonra uyutmaya calistim uyumuyorda bir hickiriklara bogulmalar bir feryat bir figan sormayin yarim saat sonra esime hadi gidiyoruz dedim apar topar geldik.üfff zaten orucun verdigi yorgunluk birde kizimin böyle yapmasi inanin cok sinirliyim ben biliyordum böyle yapicani....ne yapicam ben böyle arkadaslar sizinkiler nasil misafirlikte

başlığı okuyunca kayınvaliden bebeğe bi şey yedirdi ona sinirlendin sandım naniknanik sen gitmek istememişsin ya onu hissetmiştir. birde bebekler annelerinin yemek yiyeceğini hissederlermiş uyusalar da yemek vakti uyanır kıpırcanlar. sinirlenme annesi daha ne anlar misafirlikten. hem olumlu düşün uslu uslu dursa herkesin nazarı değecekti. benim kızımda bi yere gidince yıkıyor ortalığı. bende bir an önce onunla başbaşa kalayım oyunlar oynıyım diye koşa koşa eve geliyoruz :dance:

bizimkide tam tersi.dışarda hiç sesi çıkmaz.gezmelerde uyur vs.eve gelince uyumak bilmez.uyursa sık sık uyanır,ağlar amaaaannn.komşularda ne uslu bebek diyo bi de evde görseler bi dakka iş yaptımıyor.kucak da kucak .işte.

başlığı okuyunca kayınvaliden bebeğe bi şey yedirdi ona sinirlendin sandım naniknanik sen gitmek istememişsin ya onu hissetmiştir. birde bebekler annelerinin yemek yiyeceğini hissederlermiş uyusalar da yemek vakti uyanır kıpırcanlar. sinirlenme annesi daha ne anlar misafirlikten. hem olumlu düşün uslu uslu dursa herkesin nazarı değecekti. benim kızımda bi yere gidince yıkıyor ortalığı. bende bir an önce onunla başbaşa kalayım oyunlar oynıyım diye koşa koşa eve geliyoruz :dance:

Ya bende başkasına kızdın sandım :) valla ben 2-3 aylıkken akıllandım artık ev gezmelerine kesinlikle götürmüyorum bende gitmiyorum kayınvalidem de " alışacaksın vs" diyerek 1-2 laf soktu ama artık kabul ettiler, benimde burnumdan geliyor birşey anlamıyorum ne lüzumu var hatta mümkünse bizede kalabalık gelsin istemiyorum...Ama açık alanlarda alışveriş merkezlerinde falan arabayla gezmek hoşuna gidiyor beyimizin hiç sesi çıkmıyor

aslinda ben kizima degil kendime kizmistim huyunu bile bile neden gittim diye demekki hemen hemen her bebek ayni...zaten alis veris disinda pek bir yere gitmiyorum artik ne yapiyim idare edicem....sagolun hepiniz arkadaslar...

bizimkide tam tersi.dışarda hiç sesi çıkmaz.gezmelerde uyur vs.eve gelince uyumak bilmez.uyursa sık sık uyanır,ağlar amaaaannn.komşularda ne uslu bebek diyo bi de evde görseler bi dakka iş yaptımıyor.kucak da kucak .işte.

aynen benim oğlum ya.. ne yapcaz biz bu yaramazlarla.kaydirigubbakcemile2

şimdi sen bebeğin ağladı diyemi sinirlendin.. ağlıcak tabi.. dur bakalım daha neler yapıcak, çocuk sahibi olmak övyle kolay değil güzelim. malesef uzun yıllar rahat edemeyeceksin. kolaymı çocuk büyütmek.

çok normal cnm benmimö oğlanda yapıuyor oyle cok sınırlenıyorum ama napıcaksın bı yere gıdemıyoruz onun yuzunden

valla canımcım seninki yine misafirlikte huysuzluk ediyormuş. bizim kız her kahvaltıda muhakkak feryat figan ağllıyo bende bi kalk bi otur ne yediğimi bilemiyorum doğru dürüst yiyemeden de doyuyorum. bize kastı garezi nedir bilmiyorum minik kuzumun ama napalım onlar daha minnacık katlanıcaz bu davranışlarına. bazen huysuzluğu hoşuma bile gidiyor inan :)))

benimkide tam tersi bi arkadaslami felan gittigim zaman evdekinden daha sakin.
bence kendini sykma bukadar düzelir ileride insanlara alistikca

aynı canım ben o yüzdene sadece annem ve k.valdemlere gidiyorum oradanda çoğüu zaman hemen geliyoryoruz durmuyor...

Back