• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sinirliyim lütfen yardımcı olun

uyuzcuuk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
165
73
98
evet gercekten cok sinirliyim surekli ustumde bi sinirlilik hali ve huzursuzluk var herseye sinirleniyorum asabiyim agresifim bu durum beni cok rahatsiz ediyo kuzenlerimle aram cok iyiyken bozuldu herkese elimde olmadan asabi davraniyorum hatta bi keresinde annemle tartisirken sinirden ne yapacagimi bilemeyip ayagimi dolabin camima gecirmistim cam paramparca olmustu sinirlenince
elimi kolumu bitaraflara vuruyorum kendime zarar veriyorum tirnaklarimi etime geciriyorum

kendimi kontrol edemiyorum en basitiden az once minibuste bi kadinla tartistim sevdigim insanlari da kaybediyorum etrafima ofke saciyorum lutfen bana yardimci olun ne yapabilirim

Senı sınır eden bellı bırsey yok anladıgım kadarıyla. Herseye sınır olabilir yapıdasın. Oncelıkle dr a gıtmenı onerırım ama papatya cayı iç sakınlestırır ben asırı sınırlı oldugum zamanlarda gecıcı yontem olarak onu yaparım. Burda sorununa kesın çözüm bulamazsın

Evet belirli birseye degil herseye sinirleniyorum insanlara ters davraniyorum doktora gidecegim fakat randevular hep dolu hic bos yakaliyamadim maalesef ki
Senı sınır eden bellı bırsey yok anladıgım kadarıyla. Herseye sınır olabilir yapıdasın. Oncelıkle dr a gıtmenı onerırım ama papatya cayı iç sakınlestırır ben asırı sınırlı oldugum zamanlarda gecıcı yontem olarak onu yaparım. Burda sorununa kesın çözüm bulamazsın

selam uyuzcuuk.sizin sinirli olmanız ve bu konuda kendinizi rahatsız hissetmeniz güzel bir olay.bu demek oluyorki kendinizden rahatsızsınız.eğer allaha inanan bir insansanız bu sinir ve öfkenin nefsinizden geldiğini bilmeniz gerekir.kalp kırmak büyük bir günah biliyorsunuz.nefsiniz sizi sürekli kışkırtıyor ve siz ona engel olamıyorsunuz.bunun için maneviyata yönelmeniz gerekir.ancak kalpler maneviyatla huzur bulur.namaz kılmıyorsanız namaza başlayın.maneviyata yönelin nefsiniz ne diyorsa tersini yapın onun oyuncağı olmayın.allah hepimizin nefsini ıslah etsin şifa versin inşallah.

Yaşantınız nasıl bilmiyorum ama sinirlenince hemen abdest alırsanız çok sakinleşiyorsunuz. Hadisi şerifte vardır ve bizzat etrafımda gördüm böyle siniri geçenleri.

Evet haklisiniz bunun farkinda olmam bencede guzel doktora gidecegim ilac veya baska birsey verir belki de bu durumdan kurtulurum :KK1::KK43:

Sinirlenince o kadar hircin davraniyorum ki degil abdest almak karsimdaki insana söz hakki bile tanimiyorum bilinc altima isledi resmen ruyalarimda bile surekli bi kavga icerisindeyim :mad::cry:

Psikiyatriye gideceğim sonuç elde edemezsem troidlerimede baktiririm tesekkur ederim ilginiz icin :KK15:

• Beğen
Reactions: gve
Kızlar gittim psikiyatriye gitmiş diye bi ilaca başladı hadi bakaliiim :KK15::KK15:

Canm umarim kullandigin ilac fayda saglar ama surekli bir ilaca bagimli yasaysmazsin degil mi..bu nedenle biraz kendini kontrol etmenin yollarini denemelisin..bu hemen olmayacaktır ams caba cok önemli bu noktada ve cevrendekilerin anlayisi..yasini bilmiyorm ama ofke kontrolunun yasla yogun bir ilgisi yok..ofke korku gibi duygular beynin amigdala denilen kisminda uretilir..sen de bu kisim aktif anladigim..peki sen ne yapabilirsin..ilaclarina devam ederkrn meditasyon yap..dinlendirici bi muzikle duzenli nefes egzersizleri...muhim nokta ne zaman konrolden cikacagini birkac saniye evvel farketmk..baktin sinirleniyorsyn hemen ortami terket..hic konusma..ne kadar bagirsanda birsey degismeyecek bunu unutms..stresten uzal dur

Bence insanların nelerle mücadele ettiğini başa çıktığını farkedince insan ister istemez sakinleşiyo sinirlendiğin zaman bunları düşünmeye çalış eminim iyi gelicektir.

Back