Türkiye de 1 ay değiştirme süresi diye biliyorum hatta tüketiciyi korumak amaçlı tüketici hatlarıda var bu konuda ama tavır çok kötü iade almayabilirsin tabi ama bağıra bağıra benimle konuşması çok itici bir davranışTürkiyede nasil bilmiyorumama almanyads 14 gün gectikten sonra asla ama asla degistirmiyorlar ..
Tabiki kadin güzel bi ifadeyle söyleyebilirdi..
Türkiyede nasil bilmiyorumama almanyads 14 gün gectikten sonra asla ama asla degistirmiyorlar ..
Tabiki kadin güzel bi ifadeyle söyleyebilirdi..
Açıkçası bu kadar problem yaratıcaklarını düşünmedim bide kadının tavrına cidden sinirlendim çocuk dio değiştirebilir o dio kesinlikle değiştiremez inat etti resmen değiştirtmemek için Bende kızdım istemiorum ayakkabınızı alın dedim Bırakıp çıktımneden ayakkabıyı bıraktınız kactınız onu anlamadım
fısı cıkarmayacaktın 5 tl ucuzuna baska ayakkabı alacaktın
Deichmann'dan geçen sene 2 tane ayakkabı aldım ikisi de 1 ayda parçalandı akıllanmadım bu sene gene aldım o da 1 ay olmadan eskidi emin misiniz böyle bir şey olduğunaDeichmann'da 6 ay icinde ayakkabilari geri vere bilirsin
Hayir Hayir kesinlikle tüm ayakkabilarina gecerli buDeichmann'dan geçen sene 2 tane ayakkabı aldım ikisi de 1 ayda parçalandı akıllanmadım bu sene gene aldım o da 1 ay olmadan eskidi emin misiniz böyle bir şey olduğunaya da markalı ayakkabılarda mı geçerli acaba
Allah Allah daha önce duymadım ee bu parçalanan ayakkabıları da gidip geri verebiliyor muydukHayir Hayir kesinlikle tüm ayakkabilarina gecerli bu
Allah Allah daha önce duymadım ee bu parçalanan ayakkabıları da gidip geri verebiliyor muyduk
Onu bilmiyordum bak bu iyimis :))))Deichmann'da 6 ay icinde ayakkabilari geri vere bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?