• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok sinirlendim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
bugün msn habelerinde okuduğum haber beni çok kızdırdı.1 yaşındaki bebeği arabada uyur vaziyette bırakıp alışverişe gitmişler.canım uyanıncada kimse olmayınca yanında ağlyıp bağırmaya baslamış.kapıda kilitli kimsede bişey yapamıyor.cama öyle bir yapışmışki içim gitti ya .keşke böyle ailelere bir ceza uygulansa yabancı ülkelerdeki gibi.iyiki bişey olmamış yavrucağa.:oklava:

alışveriş kaçıyo tabi bebekten daha önemli allah bildiği gibi yapsın e mi onları
bu arada geçen gün bebeğime park yatak almaya gittik bebeğim arabada uyuyordu park yatağı da seçmiştik eşim gel hemen 5 dakikada alıp gelelim dedi saçmalama bebek uyuyor arabada mı bırakacağız dedim ya hemen alıp çıkacağız dedi asla olmaz dedim hatta eşime çok kızdım ben bu bebeği sokakta mı buldum diye aldım bebbişi indim aşağıya uyandı tabi ama olsun

gerçektende ne düşüncesiz insanlar var ya...ceza konusuna katılıyorum ...

sorumsuz anne babalar yüzünden çocuk nasılda korkmuştur biz gözünden bir damla yaş akmasın diye elimizden geleni yapıyoruz insanlara bakın ya alışverişe gidiyor çocuğunu bırakıp.Allah Allah....:kızgın:

Ben haberlerde izledim,yavrum nasıl korkmuş,ağlıyor..öyle de tatlı ki..insanlar ne yapıcaklarını şaşırdılar.polisi aradılar..anne babası 15 dk sonra geldi sanki hiçbir şey olmamış gibi,pişkinler..bir de adam kameralara döndürdü bebeği.çek abisi diyor..çocuk perişan olmuş..aslında böyle bir durumda polis diyecek ki gelin bakalım siz..ifade vericekler,ceza verilecek..bunlar bindi arabaya gitti..

aynen Viola katiliyorum sana icim ezildi haberi gormedim ama gozumde canlandirdim bir an onun disinda dusunsenize arkadaslar bunan kotusu o bebegi gelince orada bulamamak alip gitse biri ay Allahim esirgesin yok yok 1sn bile yanliz brakilmaz birakilmamasi lazim hersey olabilir yinede bu bebek kotunun iyisi ile atlatmis

ewett ya bende asırı sınırlendım bu haberı ızledıgımde

kıyamam ben ona,bu ne sorumsuzluk ya be oda da yalnız bırakamıyorum yavrumu millet alışverişe gidiyor.kesinlikle ceza uygulanmalı böyle sorumsuz ailelere.

Boyle salak ebeveynleri gordukce sinirim tepeme cikiyo.Allahin verdigi o buyuk nimeti haketmiyorlar kesinlikle.Allah akil fikir versin ne diyim iste elinde oldumu insan kiymetini bilmiyo nice aileler cocuk diye yanip tutusuyo.Ne diyim ya sorumsuz insanlar..

akşam haberlerinde izledim,gözlerim doldu,Allah'ım o nasıl tatlı bir bebektir canım benim ağlamaktan göz çevresi bile kızarmış yavrumun. Anne ve babasının pişkin pişkin gelip hiç bişey olmamış gibi kapıyı açıp bebeği almalarına sinir oldum,insan olan azcık utanır,el kadar bebek bırakılır mı arabada.

viola bende tv de haberlerde izledim nasıl sinirlendik eşimle nasıl kızdık anlatamam birde pişkin pişkin gülerek gelmeleri yokmuydu çıldırdık biz yemek yerken bebek yanı başımızda huysuzlanıyor diye boğazımızdan yemek geçmiyor kalkıp hemen bebekle ilgileniyor sırayla masaya oturuyoruz yan odada bile tek kalmasına gönlümüz razı olmuyor bunlar anne baba olamaz...evet anniş çok doğru insanlar bebek sahibi olmak için neler yapıyor nelere katlanıyor birde şunların yaptıklarına bak...pes diyorummmm başkada birşey demiyorumm

öyle ana babanın kafasına geçireceksin bi tane akılları başlarına gelicek :kızgın: