Ausencia bu alkışlar sana
anca bu kadar iyi özetlenirdi erkekler.
valla arkadaşlar dünden beri bakıcı arayışım hala sürmekte inşallah bulacam bayram sonundada başlatıcam işe. birdaha onlara minnet etmiyecem. eşimde bugün hiçbirşey olmamaış gibi ablamlarda kahvaltı yapıyorum dedi. zıkkım olsun ne diyeyim bense bugün işten izin aldım gitmedim kayınvalidemde ancak oğluma 2 saat dayandı. benim evde işim var sen burdaysan ben gidip halledeyim köye gidecem ya dedi bastı gitti. ölür müsün öldürür müsün?
Kisiligi - karakteri gelismemis, anasinin kuzusu - ailesinin kiymetlisi, erkek görüntüsü altindaki cocuk beyinli, egriyi dogruyu düsünemeyen, evliligin anlamini cözememis bu cins sahsiyetler: Lütfen, ama lütfen artik... Ev-len-me-yin! Sizin neyinize bir es, cocuk/lar ve sicak bir yuva. Gidin lütfen anneciginizin dizinin dibinde oturun. Kafaniza silah dayayan mi var evlenmeniz icin?! Bu nasil bir kisiliksizliktir! Cümleler yetersiz kaliyor! Size sabir diliyorum! Ayrica böyle düsüncesiz bir sahsin bosanma tehditlerine de papuc birakmayin, güclü olun karsisinda her daim. Allah yardimciniz olsun!
Kisiligi - karakteri gelismemis, anasinin kuzusu - ailesinin kiymetlisi, erkek görüntüsü altindaki cocuk beyinli, egriyi dogruyu düsünemeyen, evliligin anlamini cözememis bu cins sahsiyetler: Lütfen, ama lütfen artik... Ev-len-me-yin! Sizin neyinize bir es, cocuk/lar ve sicak bir yuva. Gidin lütfen anneciginizin dizinin dibinde oturun. Kafaniza silah dayayan mi var evlenmeniz icin?! Bu nasil bir kisiliksizliktir! Cümleler yetersiz kaliyor! Size sabir diliyorum! Ayrica böyle düsüncesiz bir sahsin bosanma tehditlerine de papuc birakmayin, güclü olun karsisinda her daim. Allah yardimciniz olsun!
düzelteyim bu arada boşansın boşanıcaksa sinirlenip söylediğim söz.diğeri de madem senin dediğin olmuyor çalışma o zaman!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?