okuyunca bendde sinir oldum eşine...bide şöyle söylediğne gelmezmi hertürlü seni zor durumda bırakmış neden sizin ne hissettiğinizi bebeğinizin iyilğini düşünmezler ki
çünkü annesi 3 çocuk yetiştirmiş herşeyi daha iyi biliyormuş ben cahilmişim ne bilir mişim. sanki o çocuğu ben doğurmamışım da annesi doğurmuş
Hatırladım konunuzu .
Erkeklerin geneli böyle :)
kendi bildiğini okur,
sonra da tıpış tıpış eşinin dediğine gelir.
Sakalımız yok ki dinlenelim
ayyy bende sinir oldum eşine,neden bu kadar odunlar bu erkekler yaa,işlerine nasıl gelirse öyle davranıyorlar...sen de de ki :" ayyy yyoook ben bakıcıya güvenemem ablan baksın,yoksa boşarım seni de"
okurken sinirim zıpladı...
canım biz buna yaparak-yaşayarak öğrenme diyoruz
şimdi eşine söyle,yarın izin alıp baksın çocuğunuza..lafla olmuyor herşey! bir kadını çocuğu konusunda boşanmakla tehidt etmenin sonu budur işte.
keşke boşanmamızı istese bak neler oluyor o zman her seferinde alttan alıp cevap vermezsek işte böyle oluyor. şimdi kavga ettik. valla ablanda annende sözlerinin eriylermiş çok güzel baktılar oğlumuza dedim. dahada beni çiğneyip annenleri tut emi? yarın annesi gelecek valla ben izin alamam gelsin baksınlar dedim. inatlaşmakla olmuyormuş lafımı dinletemedim ama yine benim sözüme geldi içten içe sevinmiyor değilim vallla
keşke boşanmamızı istese bak neler oluyor o zman her seferinde alttan alıp cevap vermezsek işte böyle oluyor. şimdi kavga ettik. valla ablanda annende sözlerinin eriylermiş çok güzel baktılar oğlumuza dedim. dahada beni çiğneyip annenleri tut emi? yarın annesi gelecek valla ben izin alamam gelsin baksınlar dedim. inatlaşmakla olmuyormuş lafımı dinletemedim ama yine benim sözüme geldi içten içe sevinmiyor değilim vallla
umarım anlamıştır eşin anyayı konyayı ama sanmam,
ye adamın başının etini de bidaha üstüne vazife olmayan işlere kalkmasın,
annesiyle ablası bakacakmış öylemi,
ilk satılma durumunda da evde kalıp o baksın o zaman
bu adamların anneleri kardeşleri söz konusu olunca beyinleri duruyor, saksı çalışmıyor
sen böyle söyleyince ne cevap veriyor :)))
umarım anlamıştır eşin anyayı konyayı ama sanmam,
ye adamın başının etini de bidaha üstüne vazife olmayan işlere kalkmasın,
annesiyle ablası bakacakmış öylemi,
ilk satılma durumunda da evde kalıp o baksın o zaman
bu adamların anneleri kardeşleri söz konusu olunca beyinleri duruyor, saksı çalışmıyor
Pek güzel olmuş ne yalan söyleyeyim
Evet belki bir bakıcı bulana kadar zor olacak sizin için ama;
Hangi paylaştığınız düşünce ve hisleriniz eşinize bu gerçeği bu kadar net gösterebilirdi ki??
Bazen kör göze parmak olacak şeyleri konduramama(!) tripleri var ya en güzel cevap bu olmuş eşinize.
Haa hoş balık hafızaları hemen devreye girer mevzu aileleri olunca bir süre sonra bu da unutulur onlar için ve siz hatırlatıp bir konu açsasın '' ooo sen hala orda mısın?İçin kötü sesin '' olur!
En azından şuan için keyfini çıkarın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?