Kızlar 24 haziranda aşılamam oldu normalde test günüm 9 temmuz ama ben dayanamayıp bugün erken gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi görüyo gibiyim sizcede cizgi varmı bakarmısınız gebelik olabilirmi sizlerin ne kadar süre içinde testte çıktı yazarmısınızEki Görüntüle 3094006
Bende adete 6 gün kala yaptığımda böyle görmüştüm daha sonra belirginleşti hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağımıza alırız bütün hamişler
3 gün sonra normal gebelik testi yapmıştım onda da silik ama daha belirgin çıkmıştı adet günümde kan verdim hamile olduğumu öğrendim canım inşallah vardır dua edelimBenim aşılamayla olduğu için acaba hala iğnenin etkisimi diyede düşünüyorum ama bilmiyorum ya çok zor test gününü beklemek gerçekten rabbim hepimize sabır versin inşallah dediginiz gibi olur vardır gebelikinşallah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun peki ne kadar sonra tekrar test yaptınız kanda ne zaman çıktı
Tekrar test yaptınız mıİnşallah dediğiniz gibidir kızlar lütfen dualarinızda banada yer verin 3 yildır bekliyorum inşallah minik mucizem benimledir♥
Malesef negatifTekrar test yaptınız mı
Hayırlısı olsunMalesef negatif
YaaaMalesef negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?