• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok silik çizgi gebelik olabilirmi

Asdfssd

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
56
36
18
26
Kızlar 24 haziranda aşılamam oldu normalde test günüm 9 temmuz ama ben dayanamayıp bugün erken gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi görüyo gibiyim sizcede cizgi varmı bakarmısınız gebelik olabilirmi sizlerin ne kadar süre içinde testte çıktı yazarmısınız
16569485755601660124399.jpg

Kızlar 24 haziranda aşılamam oldu normalde test günüm 9 temmuz ama ben dayanamayıp bugün erken gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi görüyo gibiyim sizcede cizgi varmı bakarmısınız gebelik olabilirmi sizlerin ne kadar süre içinde testte çıktı yazarmısınızEki Görüntüle 3094006

Ben gördüm canım çizgiyi sanırım gebelik var hayırlı olsun :)

Erken yaptığınız için silik bence. İnşallah gönlünüze göre olur. Yarın sabah ilk idrarla daha belirgin çıkar sanırım.

İnşallah vardır boşa ümitlenmekte istemiyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏

Bende adete 6 gün kala yaptığımda böyle görmüştüm daha sonra belirginleşti hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağımıza alırız bütün hamişler😍

Benim aşılamayla olduğu için acaba hala iğnenin etkisimi diyede düşünüyorum ama bilmiyorum ya çok zor test gününü beklemek gerçekten rabbim hepimize sabır versin inşallah dediginiz gibi olur vardır gebelik 🙏 inşallah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun 😍 peki ne kadar sonra tekrar test yaptınız kanda ne zaman çıktı
Bende adete 6 gün kala yaptığımda böyle görmüştüm daha sonra belirginleşti hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağımıza alırız bütün hamişler😍

Benim aşılamayla olduğu için acaba hala iğnenin etkisimi diyede düşünüyorum ama bilmiyorum ya çok zor test gününü beklemek gerçekten rabbim hepimize sabır versin inşallah dediginiz gibi olur vardır gebelik 🙏 inşallah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun 😍 peki ne kadar sonra tekrar test yaptınız kanda ne zaman çıktı
3 gün sonra normal gebelik testi yapmıştım onda da silik ama daha belirgin çıkmıştı adet günümde kan verdim hamile olduğumu öğrendim canım inşallah vardır dua edelim

Henuz cok yeni bir kac gun sonra tekrarlayin kanda bile 2 gune bakiliyor zaten .. koyulasma gorursunuz

İnşallah dediğiniz gibidir kızlar lütfen dualarinızda banada yer verin 3 yildır bekliyorum inşallah minik mucizem benimledir 🙏

Back