Vevek degil bebekArkadaşlar 3 aydır gebelik düşünüyorum her ay hayal kırıklığına uğruyorum bu hafta 3 kere test yaptım hepsinde çok silik gölge gibi çizgi çıktı en son ki yaptıgım testte baya pembe cıkmıltı sonra çizgi yok oldu gölgesi kaldı hastaneye gittim kan verdim 0.100 çıktı adetime daha 1 hafta vardı
bende adetime 1 hafta varken kan verdim ve sonuç aynı. bana daha erken belli olmaz dediler bu senin icinde gecerli adete 3 gun kala versen daha iyiymis en iyisi tabi gunun gecerse
[/
bende adetime 1 hafta varken kan verdim ve sonuç aynı. bana daha erken belli olmaz dediler bu senin icinde gecerli adete 3 gun kala versen daha iyiymis en iyisi tabi gunun gecerse
Herhangi bir vevek tadavisi goruyor musun canim ne bileyim adetin gecsin bi eger tedavideysen ilaclar da yapiyormus hcg. Ben kimyasal gebelik yasadigimda 1 hafta once silikti cizgi yani bilemedim yine de bekle en az 1 hafta daha
doktora gittin mi canım? testte sorun var mı bilmiyorum bu ikinci fotoğrafta cok belli cizgi.5 aylık evliyim adetim hep düzenli olurdu genelde 20-25 gün de bir adet oluyorum ama adet tarihim de çok değişti ya bir hafta önce oluyor ya da bir hafta sonnra Mart ayının 4 ünde adet oldum ve sonuna dogru yine adet oldum 28 martta tekrar adet oldum artık ne zaman olacagm onuda bilmiyorum
Hayır hiç doktora gitmedim Evet o ikinci testte cok belirgindir yarım saat sonra yok oldu çizgi gölgesi kaldıdoktora gittin mi canım? testte sorun var mı bilmiyorum bu ikinci fotoğrafta cok belli cizgi.
Evet çok istiyoruz gerçekten amin inşallahCaniiim insallah vardir rabbim vermistir insallah❤ yinede sen bekle sabir zaman herseyin ilaci . Yani hersey olabiliyor test bozuk olabiliyor idrar fazla gelince de oyle.cikiyor ya da gebelik gercektn varvtek caren beklemek kanin da dusuk cikmis
Sen hamile misin canımCaniiim insallah vardir rabbim vermistir insallah❤ yinede sen bekle sabir zaman herseyin ilaci . Yani hersey olabiliyor test bozuk olabiliyor idrar fazla gelince de oyle.cikiyor ya da gebelik gercektn varvtek caren beklemek kanin da dusuk cikmis
Yok canim degilim tedavi surecindeyim su anda insallah gorurum cift cizgiyiSen hamile misin canım
İnşallah canımYok canim degilim tedavi surecindeyim su anda insallah gorurum cift cizgiyi
Teste bakılırsa hamilesin ama kan testine bakılırsa değilsin canım. Testin azizliğine uğramış olabilirsin bazen böyle çıkabiliyor. Ben 1 yılın ardından ovulasyon testiyle hamile kaldım çok şükür araştır ve dene belki işine yararArkadaşlar 3 aydır gebelik düşünüyorum her ay hayal kırıklığına uğruyorum bu hafta 3 kere test yaptım hepsinde çok silik gölge gibi çizgi çıktı en son ki yaptıgım testte baya pembe cıkmıltı sonra çizgi yok oldu gölgesi kaldı hastaneye gittim kan verdim 0.100 çıktı adetime daha 1 hafta vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?