Gebeliğe Hazırlık Çok silik çizgi çıkıp hamile olduğunu öğrenen varmı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Fegaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2019
256
108
103
28
Arkadaşlar 3 aydır gebelik düşünüyorum her ay hayal kırıklığına uğruyorum bu hafta 3 kere test yaptım hepsinde çok silik gölge gibi çizgi çıktı en son ki yaptıgım testte baya pembe cıkmıltı sonra çizgi yok oldu gölgesi kaldı hastaneye gittim kan verdim 0.100 çıktı adetime daha 1 hafta vardı

Eklentiler

• IMG_20190416_192057-04.jpeg
    41,5 KB · Görüntüleme: 820
  • IMG_20190420_174354.jpg
    29,2 KB · Görüntüleme: 696
bende adetime 1 hafta varken kan verdim ve sonuç aynı. bana daha erken belli olmaz dediler bu senin icinde gecerli adete 3 gun kala versen daha iyiymis en iyisi tabi gunun gecerse

Herhangi bir vevek tadavisi goruyor musun canim ne bileyim adetin gecsin bi eger tedavideysen ilaclar da yapiyormus hcg. Ben kimyasal gebelik yasadigimda 1 hafta once silikti cizgi yani bilemedim yine de bekle en az 1 hafta daha

Vevek degil bebek yanlis yazmisim

bende adetime 1 hafta varken kan verdim ve sonuç aynı. bana daha erken belli olmaz dediler bu senin icinde gecerli adete 3 gun kala versen daha iyiymis en iyisi tabi gunun gecerse
[/

5 aylık evliyim adetim hep düzenli olurdu genelde 20-25 gün de bir adet oluyorum ama adet tarihim de çok değişti ya bir hafta önce oluyor ya da bir hafta sonnra Mart ayının 4 ünde adet oldum ve sonuna dogru yine adet oldum 28 martta tekrar adet oldum artık ne zaman olacagm onuda bilmiyorum

Herhangi bir vevek tadavisi goruyor musun canim ne bileyim adetin gecsin bi eger tedavideysen ilaclar da yapiyormus hcg. Ben kimyasal gebelik yasadigimda 1 hafta once silikti cizgi yani bilemedim yine de bekle en az 1 hafta daha

Hayır canım tedavi görmüyorum 5 aylık evliyim 3 aydır deniyoruz çok istiyoruz bakalım hayırlısı idrar yolları da enfeksiyon vardı iğne vermişti doktor geçen hafta 4 tane acaba ondan mı böyle silik çıktı anlamadım ki

doktora gittin mi canım? testte sorun var mı bilmiyorum bu ikinci fotoğrafta cok belli cizgi.

doktora gittin mi canım? testte sorun var mı bilmiyorum bu ikinci fotoğrafta cok belli cizgi.
Hayır hiç doktora gitmedim Evet o ikinci testte cok belirgindir yarım saat sonra yok oldu çizgi gölgesi kaldı

Caniiim insallah vardir rabbim vermistir insallah❤ yinede sen bekle sabir zaman herseyin ilaci . Yani hersey olabiliyor test bozuk olabiliyor idrar fazla gelince de oyle.cikiyor ya da gebelik gercektn varvtek caren beklemek kanin da dusuk cikmis

Caniiim insallah vardir rabbim vermistir insallah❤ yinede sen bekle sabir zaman herseyin ilaci . Yani hersey olabiliyor test bozuk olabiliyor idrar fazla gelince de oyle.cikiyor ya da gebelik gercektn varvtek caren beklemek kanin da dusuk cikmis
Evet çok istiyoruz gerçekten amin inşallah
Geçen ay 17-18 günümde adet olmuştum şimdi 20 gün oldu hala olmadım karın agrısı falan oluyor ara ara sonra sanki adet olmus da bitmiş gibi hafiflemiş hissediyorum kendımı cok kafaya taktım

Sen hamile misin canım

Takilmayack gb olmuyor ki rabbim gonlune gore versin saglikla insallaj

Teste bakılırsa hamilesin ama kan testine bakılırsa değilsin canım. Testin azizliğine uğramış olabilirsin bazen böyle çıkabiliyor. Ben 1 yılın ardından ovulasyon testiyle hamile kaldım çok şükür araştır ve dene belki işine yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…