Yüzümdeki ayva tüyler bir anda uzadı yüzümün her yerinde sarı tüyler var dayanamadım sir ile aldırdım bir haftada yeniden çıktı yüzümün her yeri de sivilceyle kaplandı zaten gözeneklerim çok açık Allah'ımın gücüne gitmesin çok çirkin bir şey oldum ışığı açmıyorum her şeyi karanlıkta yapıyorum ki yüzümü görmeyeyim diye bir anda bana ne oldu böyle anlayamadim yüzüm coktu sanki hem kıll hem sivilceli hemde kocaman gözenekli garip bir şey oldum hormonlarıma bakıldı kadın doğum benlik bir durum yok diyip endokrinolojiye yönlendirdi o da 18 kasımda , ne yapacağımı şaşırdım bu yüz kıllarını nasıl yok edeceğim o kadar çoklarki yüzümün her yerinde iğneli epilasyon tek tek çalışıyormus benim yuzumun her yerinde var bunlar Allah'ım kafayı yiycem basım onde geziyorum kimseyle göz göze gelmemeye çalışıyorum çok sıkıntım var
4 ay sonra önce 3 ay içinde 15 kilo verdim sağlıksız bir şekilde ondan sonra ciddi bir saç dökülmesi yaşadım sonrasında da toparlanamadım zaten hep bir şeyler olmaya devam etti vücudumda
4 ay sonra önce 3 ay içinde 15 kilo verdim sağlıksız bir şekilde ondan sonra ciddi bir saç dökülmesi yaşadım sonrasında da toparlanamadım zaten hep bir şeyler olmaya devam etti vücudumda
Adet düzensizliği var mı? O da yapıyor diye biliyorum. Ayva tüyleri lazer de görmüyor maalesef. İğneli de çok sivilce yapar. Bence hormonal sıkıntı varsa tedaviden sonra dökülebilir.
Adet düzensizliği var mı? O da yapıyor diye biliyorum. Ayva tüyleri lazer de görmüyor maalesef. İğneli de çok sivilce yapar. Bence hormonal sıkıntı varsa tedaviden sonra dökülebilir.