Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar çok sık saç yıkamanın zararı warmıdır??

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

yapra_k

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
227
0
46
Diğer
Çok sık saç yıkamak egzamaya yol açıyor

Uzmanlara göre, saçın sık aralıklarla yıkanması ve köklerinin tırnakla kazınması; deride egzama hastalığına yol açabiliyor. Yağdan kurtulmak için saçın sık yıkanmasının yanlış bir uygulama olduğunu belirten uzmanlar, ne kadar sık yıkanırsa yıkansın yağ bezlerinin saçı tekrar yağlandıracağını dile getiriyor. Saçın yağdan arındırılması için her gün yıkanması, deride tahribata ve kaşınmaya yol açabiliyor. Uzmanlar, ideal olanın saçın haftada 3 kez yıkanması olduğunu söylüyor.

evet doğru bencede hem yağ saçıda besliyo zaten öyle saçı kremlemeye falan gerek olmuyo ben öyle yapıyorum

ben rahat edemiyorum, hadi kışın 2 günde bi bazen 3 günde bi oluyo ama yazın mümkün değil gün boyu dolaştığım saçla yatamamfisfisfis öyle gıcık bi huyum var işte

yağlı saçlarla mı dolaşalım yanikafamçokkarıştı
ben de son 2 haftadır aynı dertten muzdaribim kolay kolay yağlanmayan saçlarım yıkadığım halde yağlı kalıyor ya ne yapacağımı şaşırdım her gün duş alıyorum bu yüzden:bbo:

benim saçlarım gayet kuru ama yine de hergün yıkamadan duramıyorum. burdaki arkadaşlar hergün yıkama iyice kurur dediler diye 2 günde bir yıkıyorum bbi süredir ama rahat edemiyorum.bilmiyorumkismile

evet tabii ki de zararı vardır ben arkadaşımla doktora gitmiştim saç dökülmesi için
haftada 2 kere yıkamak gerek dedi
bu mümkün değil tabii ama doğru olan oymuş
siz yine de her gün yıkamayın en azından

sen söyledğinden beri hergün yıkamıyorum zaten dorocum, tutuyorum kendimiiopuyorumnanaktan

sen söyledğinden beri hergün yıkamıyorum zaten dorocum, tutuyorum kendimiiopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan
ben bazen 3 gün evden çıkmıyorum sırf saçımı yıkamamak için
saçımı toplayıp vücudumu yıkıyorum sadece saçlarım kendi yağı ile beslensin diye yerimseniben

ben de örüyorum saçımı, minnacık bi şey oluyo ama hoşuma gitmeye başladı. erkek arkadasımda bayıldı zaten, hem kirli olduğu da belli olmuyozemuszemus

hergun yıkanır mı şaç ayollll aklinialirimsmile hergun yıkamakda iyi degıl hemen yağlanır sacın cınku yıkanmaya suya alısmıs..sacın sacede uzaması için de degıl ölmemesi için dökülmemesi içinde kendı yagına ihtıyacı vardır bebişim hihoyyyt

valla ii diorsunuz hoş diyorsunuz da bir günde yapış yapış yağlanan saçlarla da sokağa dahi çıkamıyorum mecburen yıkıyorum hergün. haftada ikiyi geçtim bi gün yıkasam ertesi gün yıkamasam sora gene yıkarm ama bi gün bile dayanmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…