Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çok şık özel kızımın nişanına diktirdiğim abiyem bir kere giydim nişanda çok ucuza
Arkadaşlar kızımın nişanında özel diktirdiğim 700 tl ye diktirdiğim abiyem mercan rengi ve 36 38 bedene oluyor temiz bir gece sadece kızımın nişan gecesinde giydim 300 tlye satıyorum çok ucuz inanın elbise harika yepyeni istediğiniz kargoyla kapınıza teslim yollarım ilgilenenleri bekliyorum daha fazla bilgi verebilirim ..sevgiler ayrıcada şunuda eklemek istiyorum o gece atkuyruk saç takmıştım onuda satıyorum onuda 80 tlye almıştım 50 tl yede onu satıcam
çok sağol ama gerçekten kızım ben 15 yaşında evlendim ve hemen kızım oldu şu an 19 yaşında bende 35 yaşındayım ama fazla yaşımı göstermediğimi söylerlerde moral oldu çok sağol :))
Ben merakımdan baktım, kızınızın elbisesini satıyorsunuz sandım birde sizi nişanlı sandım sonra öyle olmadığıını anladım algılayamadım başta, maşallah gençsiniz
çok sağol ama gerçekten kızım ben 15 yaşında evlendim ve hemen kızım oldu şu an 19 yaşında bende 35 yaşındayım ama fazla yaşımı göstermediğimi söylerlerde moral oldu çok sağol :))
nasıl yani kızımın nişanı valla hiç okumadı isem 10 kez okudum bu elbiseyi giyen kız evlendirecek kişi olamaz ... kayran kalmamak elde değil maaşaallah size...
canım ben balıkesirdeyim inan bana burda ucuza bu tür kıyafet bulmak okadar zorki inanamassın evet pahalı oldu bende farkındaydım ama kızımın nişanı diyede paraya kıydım :) ama haklısın 300 çok ama pazarlık payıda olabilir tabi :))
nekadar tatlısınız sizler çok sağolun :) anne olmak bu yaşta bukadar büyük kızımın olması harika bir duygu ama ne yalan söylim annane olma fikrine alışamadım :)))))))))))) alışıcaz artık daha yok şu an bebek falan ama olucak tabi ...:)
yorum yapmadan geçemedim. abiyeniz bu sitede satılık gördüğüm en güzel abiye. hem sade hem çok şık, rengiyle modeliyle. kızınızdan daha şıksınız yani. :) sevgiler.
yorum yapmadan geçemedim. abiyeniz bu sitede satılık gördüğüm en güzel abiye. hem sade hem çok şık, rengiyle modeliyle. kızınızdan daha şıksınız yani. :) sevgiler.