• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*** Çok Şık*** Kına Sepeti ve Tepsi Takımı- Nikah Şekeri Sepeti

elmadilimi

❤️
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2013
5.703
9.097
398
Merhabalar,

Size el emeği nikah şekeri ve kına çerezi sepetleri ile kına tepsisini ekliyorum.
Yalnız fotoğraftan önce dantel ve tüllere ütü yapamadık, o nedenle beyaz sepet hoş çıkmamış.
Kargoya verilmeden önce ütüsü yapılacaktır. Sepet kolları çıkarılıp tekrar takılabilmektedir, kargoya verilirken bu şekilde verilecek.

Her sepette farklı bir aksesuar kullanıldığından, sepetler birbirinden farklıdır. Eklediklerimden yalnızca birer adet var.
Üçünü birden almak isterseniz hem indirimimiz ve kına malzemesi hediyelerimiz olacak,hem de kargodan tasarruf edilmiş olacak. Fotoğraflar ve fiyatlar aşağıda:

Beyaz sepet: 75 lira
Kadife sepet: 100 lira
Kadife tepsi: 75 lira

Eklentiler

• $fotoğraf(3).jpg
    $fotoğraf(3).jpg
    33,3 KB · Görüntüleme: 227
  • $fotoğraf(4).jpg
    $fotoğraf(4).jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 229
  • $fotoğraf.jpg
    $fotoğraf.jpg
    62 KB · Görüntüleme: 223
  • $fotoğraf(1).jpg
    $fotoğraf(1).jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 234
Arkadaşlar öncelikle bir süredir mesaj atıp dükkanda satış yapıp yapmadığımı soranlar oluyor.
Sepetleri ben yapmıyorum zaten. Bir akrabam yapıyor. Sadece sepet değil, nikah ve bebek şekerleri, kına aksesuarları vs.
Fakat bir dükkanı yok, ufak tefek şeyler zaten siparişle yapılıp satılıyor. Sepeter için de bu şekilde ilan oluşturduk.

Satın almak isteyenlere anlaşmalı kargo ile uygun fiyata gönderilecektir.

İlan hala günceldir...

....................................................... Güncel....................................................

Back