Çok sık hapşırma lütfen bakarmısınız.......

snur42

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2009
3.735
11
mrb arkadaşlar benim eşimde 2,3senede beri bi rahatsızlık var
bir çok kez dr.a gitti ama malesef sonuç alamadı
alerjisi geldiği zaman gözleri yanıyor burnu yanıyor ve ard arda defalarca hapşırıyorkafamçokkarıştı
bu durum oldukça yoruyor kendisini
ve hemen hemne gün aşırı olan birşey
burnuna hafif bi dokunmayla bile başlıyor hapşırmaya
bu herhangibi bi polen alerjisi değil asla yaz kış aynı:1no2:
acaba daha önce buna benzer bişey duydunuzmu ve ne yapmak lazım:uhm:
cvplarınıza çok ihtiyacımız var :Saruboceq:teşekkürederima.s.a.s.a.s.

Aynısı benim babamda da vardı,burun kıllarından kaynaklanıyormuş.Düzenli olarak burun kıllarını alıyor ve geçti çok şükür.Burun kıllarını almak da zararlı ama sürekli hapşırıp durmakdan daha iyidir.

Bendede aynı durum var arkadaşım ALERJıK RıNıT... bunun için doktora gittiğimde doktor alerjik testler yaptı....test sonucunda fındığa,çikolataya,yüne ve toza karşı alerjim olduğu taspit edildi...bunun üzerine bana NASONEX isminde bir burun spreyi verdi ...günde üç defa kullanıyorum vede gayet memnunum...yalnız benim her zaman olmuyor...genelde mevsimsel gibi....bazen çok tozlu ortamlarda tetiklenyor alerjim...ilacı herzman kullanma demişti dr...bende sadece alerjimin oluştuğu dönemlerde kullanıyorum....sizede tavsiyem göğüs hastalıkları bölümüne gitmeniz...alerjik astım gibi şikayetlere o bölüm daha ayrıntılı bakıyor...

Aynısı benim babamda da vardı,burun kıllarından kaynaklanıyormuş.Düzenli olarak burun kıllarını alıyor ve geçti çok şükür.Burun kıllarını almak da zararlı ama sürekli hapşırıp durmakdan daha iyidir.

teşekkürler canım ..
bide bunu denemek lazım ya evlendiğimden beribu durum
böyle ben yoruluyorum o hapşururken

Bendede aynı durum var arkadaşım ALERJİK RİNİT... bunun için doktora gittiğimde doktor alerjik testler yaptı....test sonucunda fındığa,çikolataya,yüne ve toza karşı alerjim olduğu taspit edildi...bunun üzerine bana NASONEX isminde bir burun spreyi verdi ...günde üç defa kullanıyorum vede gayet memnunum...yalnız benim her zaman olmuyor...genelde mevsimsel gibi....bazen çok tozlu ortamlarda tetiklenyor alerjim...ilacı herzman kullanma demişti dr...bende sadece alerjimin oluştuğu dönemlerde kullanıyorum....sizede tavsiyem göğüs hastalıkları bölümüne gitmeniz...alerjik astım gibi şikayetlere o bölüm daha ayrıntılı bakıyor...

evet aynı spreyli kullandı ama yine aynı malesef
bide göğüs hastalıklarını denemek lazım
sana da çok geçmiş olsun

bizimde hocanın toza alerjisi var hemen hemen her ders tutuyor hapşuruğu dersi bırakıp gidio.zor bi durum olsa gerek.

X