Çok sık grip oluyorum?

Filtrekahvem

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Mart 2023
273
81
18
3 gündür hastayim.burnum akıyor boğazım ağrıyor öksürüyorum.diş etlerim kaşınıyor.2 ay olmadan ben yine soğuk alirim sonra bir daha olur.O kadar kalin giyiniyorum boş.sabahlari işe giderken metrodaki rüzgar işyerindeki arkadaşların klimayı hala açmasından mı bilmiyorum.neden böyle oluyor arkadaşlar? D vitamini eksiliğim varmiş başka da bir şey çikmamisti tahlillerimde.ilaç kullaniyorum bunun için.kış mevsiminde pantolonumun altına polarlı tayt giyiyorum düşünün artık.

Fazla kalın giyinmek de hastalık sebebidir ama. Mevsime uygun giyinmiyorsanız eğer sürekli çok kalın giyiniyorsanız hem terlersiniz, hem vücudunuz iç dış ortam sıcaklık dengesini sapıtır

Onun için ayrı bir test mi yapiliyor bilmiyorum.yapiliyorsa gideyim yaptirayim.kilom iyi ama
Test yapılıyor mu bilmiyorum da . Sık hastalanınca aklıma geldi. Mesela bağışıklığım düştüğünde hemen ucuk cikairirm.bazen bir ayda iki üç defa olur. Beslenme düzeniniz nasıl. ( saglikli beslenme onemli ama calisirken zor oluyor)Ya da basit olarak cok kalin giyiniyorusjuzdur .terleyip dışarı öyle çıkıyorsunuzdur.

Fazla kalın giyinmek de hastalık sebebidir ama. Mevsime uygun giyinmiyorsanız eğer sürekli çok kalın giyiniyorsanız hem terlersiniz, hem vücudunuz iç dış ortam sıcaklık dengesini sapıtır
Bakiyorum hastalaniyorum o yüzden önlem almak için kalın giyiniyorum.eylül ayındayken daha yeni 1 haftadir çorap giymeye başladım.sandalet giyiyordum.zorladım hemen sicağa başlamiyim diye.ama hastalandim yine.şimdi kazak hirka geziyorum evde.esnetsem bunu normale mi dönerim peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…