merhaba arkadaslar... ekım 2009da sadece nıkahta gıydım cok degısık sık bır model.uzerı swarovskı taslarla kaplı.arkası zıgzaglı 38 ıla 42 bedene uyabılır.evım cok dar koyacak yer sıkıntı oluyor.ınanın gorunce hak vereceksınız.gelınlıkcı arkadasım beraber cok degısık bır tarz cıkardık ortaya gorenler bakmaya doyamadı.ankarada oturanlara bızzat denetebılırım ıstayenlerede fotograflarını yollayabılırım.kargosu bana ait.fıyatı konusur anlasırız.ınanın bana bu gelınlık bana 2000lıraya mal oldu . ama ınanılmaz ugurlu geldı bana ınsallah alanada mutluluk getırır.opuyorum tum gelın adaylarını bahtınız acık olsun.:ecrin_bebek:alkisalkisalkis
arkadaşım eğer uygun bi fiyata verirsen ben alırım..aylardır uygun fiyata gelinlik arıyorum.ailemin haberi yok tabi bu arayışımdan nişanlımın ailesi bişey yapamıyor bende aileme farkettirmemek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum hem uygun hem güzel bişeyler alıp fiyat olarak yüksek söylüyorum.çünkü ailem gerçekten sorun yapıyor.tek kızım ve verilen sözler tutulmadı erkek tarafından.nişanlımla bende 700 lira maaşla bişeyler yapmaya çalışıyoruz 50 günüm kaldı inanın hiçbişeyim yok ortada napıcam bilmiyorum((neyse çok konuştum..arkadaşım inşallah uygun fiyata anlaşabiliriz seninle.resimleri dört gözle bekliyorum..