Cok sık adet gorme

Ciceklibocek

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
35
-1
16
Ankara
Merhabalar benim adetlerim duzenli oluyo fakat her seferinde bir oncekinden 10 gun once hastalaniyorum bu kadar cabuk ve sık hastalanmak normal bi seymi neredeyse 15 gunde bi hastalaniyorum bununla beraber cok fazlada sancim oluyo bununda normal mi yoksa anormal mi oldugunu nasil anlayabiliriz

slm canım benim de bugün sabah başladı adetim bazı aylar çok sancılı oluyor bazı aylar başladığından bile haberim olmuyor mesela bu ay öyleydi yani bugün başlayan kanama benim adetlerim hep düzenlidir çok sancılı geçer ama hep gününde olur ben sancı yüzünden doktora çok gitmiştim bir sorun yok dediler hep evlendikten sonra veya ilk çocuktan sonra geçer dediler hep sen evli misin bilmiyorum en güzeli doktora gitmek biz buradan ne desek boş bu arada hiç doktora gittin mi gitmediysen vakit geçirmeden bir doktora git derim çok geçmiş olsun canım

cnm bende senin gibi 15 günde bir oluyorum,son 2 aydır önceden erken oluyrodu,perşembe günü dr.a gidicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…