merhaba hanımlar başlıktada yazdıgım gıbı çık sey denedım kilo verdim vermedim değil ama bazen katıyla aldım . size hikayemi anlatcam
çoçukluk dönemimde 2 -8 yaş donemimde kemik erimesi rahatsızlığım olduğum için çok zayıf cılız v çelimsiz bir çoçuktum. gelişim normal çocuklardan daha az oldugu için sınıfın en onundeki sırada ve en zayıf kızıydım . 7 yaşında kılom 14 -15 arasındaydı artık siz düşünün . o zamanki kullandıgım ilaçlardan dolayı 8 yasından sonra birden gelişmeye ve kilo almaya başladım .kemik erimesi rahatsızlıgı dışında çok fazla hastalıklı dönem yaşamadım . yalnız hatırladıgım bir şey var annemden gizli çoçuk aspırının tadını sevdiğimden dolayı gözle kaş arasında sürekli yiyordum :) aspirinin etkisimi yoksa aldıgım ilacların etkisimi bilemeyecem ama ilk okuldan 48 kılo ve en uzun boylu ogrenci olarak bitirdim
hayatımda çoçukluk donemi harici hiç bir zaman çok zayıf biri olmadım . ya balık etlı yada kılolu oldum . boyum su an 176 kilom 85 ve ben kilomdan oldukça memnunum . çok zayıflık bana yakışmıyor zaten kadın dedıgın balık gıbı olmalı :) ayrıca kilolarım bellı bır bolgede dagılmıs degıl esıt mıktarda dagılmış durumda bazen 42 bazen 44 beden giyiyorum. Çocuk hiç dogurmadım çocuk yapacak adam bulamadım malesef :) çoçuk olsaydı aynı kalırmıydım bilemem ama onemli bir faktör. ducan ,işvec , şok diyetler hepsını yaptım sonuc al ver al ver hep aynı degısen bir şey yok . fastfood dan ozellıkle cekınıyorum çok canım ıstedıgınde kırmızı et agırlıklı veya balık yıyorum . 6 ay once 95 kıloydum su an 85 kiloyum ve gayet memnunum nasıl yaptım dersenız emın olun bellı sadık kaldıgım bir diyet yok sadece dikkat ettıgım hususlar var ... onlarıda aşağıda yazacam
çoçukluk dönemimde 2 -8 yaş donemimde kemik erimesi rahatsızlığım olduğum için çok zayıf cılız v çelimsiz bir çoçuktum. gelişim normal çocuklardan daha az oldugu için sınıfın en onundeki sırada ve en zayıf kızıydım . 7 yaşında kılom 14 -15 arasındaydı artık siz düşünün . o zamanki kullandıgım ilaçlardan dolayı 8 yasından sonra birden gelişmeye ve kilo almaya başladım .kemik erimesi rahatsızlıgı dışında çok fazla hastalıklı dönem yaşamadım . yalnız hatırladıgım bir şey var annemden gizli çoçuk aspırının tadını sevdiğimden dolayı gözle kaş arasında sürekli yiyordum :) aspirinin etkisimi yoksa aldıgım ilacların etkisimi bilemeyecem ama ilk okuldan 48 kılo ve en uzun boylu ogrenci olarak bitirdim
hayatımda çoçukluk donemi harici hiç bir zaman çok zayıf biri olmadım . ya balık etlı yada kılolu oldum . boyum su an 176 kilom 85 ve ben kilomdan oldukça memnunum . çok zayıflık bana yakışmıyor zaten kadın dedıgın balık gıbı olmalı :) ayrıca kilolarım bellı bır bolgede dagılmıs degıl esıt mıktarda dagılmış durumda bazen 42 bazen 44 beden giyiyorum. Çocuk hiç dogurmadım çocuk yapacak adam bulamadım malesef :) çoçuk olsaydı aynı kalırmıydım bilemem ama onemli bir faktör. ducan ,işvec , şok diyetler hepsını yaptım sonuc al ver al ver hep aynı degısen bir şey yok . fastfood dan ozellıkle cekınıyorum çok canım ıstedıgınde kırmızı et agırlıklı veya balık yıyorum . 6 ay once 95 kıloydum su an 85 kiloyum ve gayet memnunum nasıl yaptım dersenız emın olun bellı sadık kaldıgım bir diyet yok sadece dikkat ettıgım hususlar var ... onlarıda aşağıda yazacam
- ilk başta saat 8 den sonra yemek yememeye çalışıyorum çok acıkıyorsam süzme beyaz peynırler var ya onlardan tek dılım yıyorum yok yaglıymıs yok yagsız olmalı felan hıc takmıyorum emın olun buna dogallıgı bozulmamıs urunler daha saglıklı ve o yagları almamız gerekır
- çok fena pasta sevdalısıyım ve eskıden aksamları pasta yerken pasta saatlerımı ya sabah karşılıyorum yada öglen ama saat 3 den sonra pasta veya tatlı atıstırmalık yemıyorum ve inanın gayet rahat yıyorum kılo almadım
- atıstırmalıklarım, kabak cekırdegı , patlamıs mısır , kuru kayısı , peynir , yogurt ... çok canım bir seyler istediğinde ozellıkle geceleri kendime yaglı mısır patlatıyorum ( yagı kesmıyorum ) ve gayet güzel yiyorum .
- haftada en az 2 defa balık yıyorum ızgara kızartma farketmıyor
- cok yedıgımde dans edıyorum ozellıkle oryantal dans heryerımı oynatıyor
- bazen geçistirmelık olarak aksam yemeklerını yumurta salatası veya haslanmıs yumurta yıyorum ... yumurtada sınırım yok ve gayetde saglıklı
- proteın agırlıklı gıdıyorum yeşillik beni zayıflatmıyor arkadaslar hanı derler ya sınırsız salata yıyebılırsınız o yanlıs bence hayvanlar dunyasına bakın ot yıyen hayvanlar daha ırı ve et yıyen hayvanlar herzaman zayıf ve çevik
- beyaz ekmek pazar kahvaltısında sadece yıyorum ve kısmıyorum ama o gunu hareketlı gecırıyorum
- insan kendısı daha çok biliyor neden kılo alıp almadıgını bence kendını tanıyan ınsan basarılı olur
- ve hergun tartılmıyorum hafta bır kesın tartılıyorum hergun tartılma pozıtıf olarak etkılemıyor insanı