Sivilceli Ciltler Çok Şey denedim ama en etkili bu oldu

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Nofretete

GüLLü
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2010
702
50
Ben Almanyada Güzellik Uzmanlik okudum 1 Yil , ama cok yağlisivilceli bir cildim vardi.

Öğrenci oldumuz icin Okula Ayda 2-3 defa bir Firma gelir bize Ürünlerini tanitirdi, bunlar sizin bildiğniz o basit her Parfümcüde bulunan Ürünler değildi, pahali ve işe yarayan Ürünler.

Ben cildim acayip bozuktu o zaman, intihapli sivilcelerim oluyordu, bir Firma geldi o Gün sirf o Firmanin ürünlerini kullandik, ve ertesi Gün benim cildimde gözle görülür bir düzelme oldu, inanamadim.

Okuldaki Arkadaşlarim bile çok şaşirmişti.

Çok süper Ürünler, pahali ama gercekten değer çok memnun kalacağinizdan 95% eminim.

Sadece sivilceli ciltlerde değil, olgun ciltlerde ve hassas, kuru cildler icinde cok iyi Ürünleri var.

Türkiyeye gelince, dönünce tabiki başka ürünler aldim ama cildim yine bozuldu, sonra Almanyadan o Ürünleri siparişi edim dedim ve Öğrendim ki Ankarada Piyasaya sürmüşler yine 1-2 yildir bu Firmanin Ürünlerini kullaniyorum cildim maşallah.

Dedim gibi Pahali ama denemenizi tavsiye ederim, 1 defa alin bitinceye kadar kullanin olmasi gerektiği gibi sonra bakin görün

Firmanin Kataloğundan Sayfalar eklicem ordanda okuya bilirsiniz, daha cok bilgi isteyen bana mesaj atsin.

Yok Hayir Eczanelerde değil, Ankarada Temsilcisi var bu Firmanin. Almanyada olan bir Firma aslinda.

Ama inanin cildim o kadar güzelleştiki, tabiki devamli düzügn bir şekilde kullanimdan sonra. En az bir set alin deneyin sonuna kadar düzeldiğni göreceksiniz.

Benim bildim kadar set halinde satilmiyor ama benim kullandim şekilde kullanirsaniz.

Temizleme Losyonu
Tonic
Krem
Pipet ( mutlaka olmalı)
Peeling & Maske zaten bir arada

Bunlarla başlayin sonra zatnen faydasini görünce diğer maskeden alirsiniz ve DAS ÖL diye bir ürün var Yag Vitaminli onu damla şeklinde avucunuzda krem le kariştirip iz kalmiş bölgelere masaj ederek kullanirsiniz iyileşek dir.

Benim Ürünlerim bittiğinde Telefon ediyorum Temsilciye (Ankara da) oda bana fiyatini söylüyor sonra ben postanede cek ile para yatiriyorum veya havale ile ertesi gün bana geliyor zaten ürünler.

Bir fiyatini ögreneyim set halinde ne kadar miş size dönerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…