Çok seviyorum ama ayrılmam gerekiyor ne yapmalıyım? Çok acı çekiyorum

tursusever

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2015
4
1
29
arkadaşlar vicdanı olan herkes yardım etsin lütfen.ne yapacağımı bilemiyorum. bana yardım edene Allah da yardım etsin inşallah. şimdi hikayemi çok özetle anlatmaya çalışıcam. sevgilimle iki yıldır birlikteyiz. önceden çok yakın arkadaştık zamanla birbirimize aşık olduk. sevgili, arkadaş, kardeş, anne baba herşey olduk birbirimize. etrafımızdaki herkes imreniyodu bize. her gün sabah swkizden akşam sekize kadar birlikteydik hem de her gün. bir buçuk yıl boyunca bir defa bile ayrılmadık. geçen sene üniversite kazandık ne olduysa ondan sonra oldu. ayrı şehirlere düştük .bir yıl boyunca şehirlerimiz ayrıydi. birbirimize çok aşığız ve çok kıskanciz ikimiz de. sevgilim benim bir yıl boyunca doğru düzgün dışarı çıkmama izin vermedi. derslere bile gitmiyordum. kurs vs hiç bir şey yoktu arkadaşım bile yoktu. bir yıl boyunca kız yurdundan neredeyse hiç dışarı çıkmadım. o böyle yaptığı için ben de kızlarla arkadaşligina izin vermiyordum. hayatımdaki tek güzel şey annemden izin alabildiğim anda onun şehrine gitmekti.(ailelerimiz tanışıyor bu arada). bu arada cinsel bi hayatımız da var. ve memlekette herkes sevgili olduğumuzu biliyor. benim de sevgilimle adım çıktı. hemen herkes tahmin ediyordu cinsel hayatımızın olduğunu. ama çok ciddi düşünüyoduk. neyse..o ben onun bi dediğini iki etmezken, bir defa bile yalan söylememişken onun bi kızla çok samimi arkadaş olduğunu sürekli görüştüklerini, bana hep yalan söylediğini falan öğrendim.ama sadece arkadaşlar bundan emin oldum.neyse.. güvenimi tamamen kaybettim. onu kaç defa terk ettim peşimi hiç bırakmadi. bana söz vermişti ikinci sınıfta senin yanına gelecem kavuşacaz demişti. ama sınava hiç çalışmadı ve şimdi gelemeyecegini söylüyor.bir yıl boyunca çok acı çektim. bir yıl daha çekmeye tahammülüm yok hem artık güvenmiyorum. ayrilmamiz gerekiyor. bu şekilde devam edemem çok yoruldum. sevgilimi nasıl hayatımdan çıkarırım onu nasıl unutur nasıl acı çekmem. nolur yardım edin. birbirimizi çok seviyoruz ama ayrılmak istiyorum

mantık olarak bitirmişsin anladığım kadarıyla ama sadece arkadaşsa diğeriyle neden bitirme gereği duyuyorsun ki, sanki yorulma sebebin başka şeyler gibi geldi

Arkadaş olabilir ama bi nsan arkadaşı uğruna nenden sevgilisine yalan söylesin ?
Büyük bi soru işareti bu.
ALLAH yardımcın olsun valla

Birbirinizi bu kadar kısıtlamanız çok yanlış.Siz kendinizden böyle ödün verirsiniz seviyorum,aşığım der onu dünyanın merkezi yaparsınız ama o orda gününü gün eder.Ben anlamıyorum ya kızlarla konuşmasını sakıncalı buluyorsunuz,ona bu konuda güvenmiyorsunuz ama ''hiç bi kizli kinişmiyirim işkim'' demesine inanıyorsunuz.Neyse saygı duyuyorum.Madem çok aşıksınız neden ayrılık düşünüyorsunuz ? Ortada geçerli bi sebep yokki.Aileleriniz biliyormuş madem takın birer yüzük.Hem ilişkide level atlarsınız hemde kızlar konusunda içiniz rahat eder.Tabi bu sefer de yüzüğü takıyor mu takmıyor mu sorunu var

Birbirinizin karsi cinsle olan arkadasligini kisitlamaniz cok yanlis zaten
Senin normal erkek arkadaslarinin olmasi,onun da normal kiz arkadaslarinin olmasindan dogal ne var?ikiniz de universitede okuyormussunuz sosyallesin biraz bu bagnaz dusunceler oldukca zaten mutlu olamazsiniz hataniz ta burda basliyor
Ayrilmak istiyorsaniz bunu ancak sevgilinizi karsiniza alarak konusarak yapabilirsiniz

Cinsel hayatınız olduğunu herkes nereden biliyordu??Neden ayrılıyorsunuz ayrıca bunda ayrılacak bişey yok,azıcık ders verirsin olur biter,yalan söylemiş ama arkadaşı olabilir,konusun halledin.

Son düzenleme:
Onun için yaptığın fedakarlıklarn dışarı çıkmama arkds edinmeme vs. Karşılığını vermiş
Daha sevgiliyken bu şekilde kısıtlama vs yapıyorsa evlenince yandın (bi örnek benim)
Ayrıca yalan guven sarsilmasi unutulmaz ve giden güven geri gelmez
Ayrıl etrafına bak sosyalleş unutursun

Bu kadar saplantılı oldugunuz surece bir araya geldiginizde ve evlendiginizde de mutlu olamazsınız. Bir yerde patlak verir.

Sizler insansınız, kurulu robot degil.

sizi mesafe ve kıskançlık yormuş. ama aşkınız hala büyükse bence kıskançlığınızı aşmanın bir yolunu bulun.

Gerçekten bir adam için bir yıl boyunca kendinizi yurda mı kapattınız? Bu sağlıklı bir ilişki mi?

Aynı böyle oda arkadaşım vardı çıkmazdı yurttan dışarı. Biz bütün oda sadece yemeğe çıksak bile gelmezdi..bütün üniversite hayatını ikinci kattaki ranzasında tüneyerek geçirdi. Sonra ayrıldılar. Çocuk baya peşinden koştu. Tehditler savurdu. Düğününde düğünü basacağına kadar. Sonra konuştuğumuzda o kadar pişmandı ki o çocukla yıllarını özellikle üniversite yıllarını tükettiğine. Şimdi çok mutlu ikinci çocuğuna hamile. Demem o ki böyle gidersen pişman olursun. Hem şu kardeş anne baba arkadaş olduk çok iyiydik herkes imreniyordu falan bir kenara bırakın. Ne o öyle günün 12 saati birlikte sıkılır insan saracak yer arar aynen böyle

Burdaki asıl sorun bence arkadaşı falan değil, hatta size yalan söylemesinde bile değil. Birbirinize bu kadar karışmanızda. Resmen nefes aldirmamissiniz birbirinize. Ne demek derslere bile gitmiyordum? Aileniz sizi okumaya gönderdi, izin verdi ama o çocuk izin vermiyor diye derslere gitmediniz mi? Biliyorum size şuan ağır geliyor ama belki de hayırlısı budur her yara sarılır emin olun. Arkadaşlar edinin üniversitenin tadını çıkarın derslerinize çalışın. Kendinize onu ozleyecek düşünecek zamanı tanımayın. İnşallah her şey çok güzel olacak Allah'tan ümit kesmeyin :)

Seni kısıtlaması, evden dışarı cikmama izin vermemesi, senin de bunlara izin vermen hiç normal değil. Aranızdaki sağlıklı bir ilişki değil. Güven yoksa aşk olsa ne olur?
Bana yalan söyledin affedemem . Biz birbirimize güven duymuyoruz asıl sorunumuz bu. Bitirmek istiyorum deyip gideceksin..

Bu karşı cinslerle görüştürmeme olayı çok saçma geliyor. İş hayatına girince o hamamda tellak mı olacaksınız ikinizde.. Sevgili oluncada cinsel hayatı tahmin etme olayı da garip geldi. Neyse sonuç olarak sevgili insanı mutlu eder, hayatına birşeyler katar. Sen derse gitme o arkadaş olmasın burda eksiden başka birşey göremedim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…