çok sevinçliyim 5 kilo almışım ilk defaa

gulnagme

hokus pokus :)
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2009
391
8
118
bodrum
25 yaşında evli 2 cocuklu ezelden beri zayıf biriyim
baya ugraştm almak için ama başarısızdı burdan cok şey denedim tam bıraktm
ki bugün tartıldm 5 kg 3 aydırda tartılmamıştm
nasıl oldu anlamadım
yemelerim düzensz ekmekle aram hala yok
sadece suprdy tablet kullandm oda 2 kere falan arada da b12 hapı attım oda haftada 1 anca
sürekliliği yoktu
şunu anladım ki ben mantıyı cok severim ama el yapımı olcak,
onu sık yedim ama böyle bol tereyağlı falan
artık sıklaştırcam onu yemeği çünkü hergün yesem bıkmam dediğimiz o yemekler
bize kiloyu getirecek acı yemekte iştahı acıyor geçen hafta acıda cok tükettim
ekşi ve tatlı her tadı kullanmak lazım
tek düze yemeyelim meyveyle aram yok ama taze sıkılmş mandalina suyu tercihim çayı ve kahveyi ve sigarayıda asla bırakamıyorm
yapcak bişey yok pantalonlarım 36 beden ve bugğn zorla giydim fermuar az acık kaldı birleşmio düğmeler
çok mutluyum yaaa
maşallah deyin darısı başınıza

kilomu yazmayı unutmuşum boyum 170 cm eski kilom 46 y dı şimdi 51 kg oldum

1.70 boya 46 kg mıydım canım :26: peki hamile kaldığında da kilom böyle miydi. Benim boyum 1.49 kilom yeni 38.5 oldu hep 37-37.5 arası gidip geliyordum nasıl oldu anlamadım birkaç günüdr tartılıyorum 1.5 kilo almışım vitamin alıyorum ama folik ve e vitamini dr verdi bir tüp denemem var tutmadı dondurulmuşlarla denicem her ne kadar dr kilon boyuna göre iyi hamile kalmakla onun alakası yok dese de taktım ondan mı olmadı diye. Sabah eşim sandviç hazırlıyor yarısını ancka yiyorum öğlen 3 çeşit yemek çıkıyor yiyorum eh işte pilav makarna varsa mutlaka kalıyor, evde de tek çeşit yiyorum yanında pilav makarna yiyemiyorum yapıyorum kalıyor. Ama fındık kabak çekirdeği yedim bu ara o kilo aldırmış olabilir.

kesinlikle çerezlerden almışsındır. ben makarnayı çok severim ilk hamilelimde 46 y dı kilom
65 kg ile dogum yaptm dogum sonrası 58 kgydum cok güzeldi ama kendi kendine 2 yada 8 kg gitti sonra gene eski halime geldim ikincide zaten hiç alamadım
sanırım bildiğim kadarıyla çok şişmanlarda cocuk zor tutuyor diye biliyorm sen minyon tiplisincanım
inşllh zaman la alırsn

Kilo almak için size bazı önerilerde bulunayım, o kadar da zor değil.Yediğiniz öğünlerdeki kalori miktarını arttırmanız gerekiyor.Örneğin sabah kahvaltısı için bir örnek vereyim: Biraz pastırma, 3 kiraz domates, 1 tane salatalık, yeşil ve siyah zeytin, eski kaşar, ufak bir porsiyon su böreği, taze sıkılmış portakal suyu, meyve, varsa sütlü tatlı ve kuruyemiş.Öğlen ıspanak, havuç salata, kızarmış kırmızı et ve yine meyve ve tatlı.Akşamı daha hafif bir porsiyonla geçiştirebilirsiniz, sadece salata ya da ben cidden hızlı kilo almak istiyorum diyorsanız, akşamları 2 porsiyon mantı veya makarna.Bol tereyağı soslu ve yanında yağlı yoğurt ile birlikte.Yatmadan önce çikolata veya başka bir tatlı, mesela kaymaklı ekmek kadayıfı.Öğlen menüsünü isteğe göre değiştirebilirsiniz.Sabahları genelde yazdığım öğüne bağlı kalmaya çalışın, bazen omlet de ekleyebilirsiniz börek yerine.Börekleri iştahınızı açması için iyi bir fırından alabilirsiniz ki daha fazla tüketin.Çukulatalarda da mümkün olduğunca iyisini yemeye çalışın, bıktığınızda baklava vs. gibi diğer tatlılara yönelin.5-10 kiloya kadar aldırması lazım bu tarz bir beslenme 3-6 aylık dönemde.Eğer bu tarz bir beslenmeye rağmen kilo alamazsanız bir ay sonunda muhakkak doktora görünün.Gün gelecek nasıl kilo veriririm diyecek hale gelebilirsiniz benden söylemesi.

kardeşim e yatmadan önce ballı süt içirdik hemde kocaman bir bardağa 3 kaşık bal . hem iştahı açıldı hem de kilo aldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…