O kadar ama o kadar çok haklısınız kiSadece biri çok seviyorsa olmuyor. " Cok" sevenleri kimse ayiramaz
Hayır. Allah korusun. Ablam ayırdı bizi.Aldatma mı oldu?
Ablam olacak adi şerefsiz. kusura bakmayın bu ağır hakaretim için lütfen.kim o kara kedi? hangi taraftan girdi aranıza?
Ablalar kardeşlerin kötülüğünu istemezler sizin bilmediğiniz şeyler vardır belkiHayır. Allah korusun. Ablam ayırdı bizi.
Ben anlayamadım pek bu durumuAblam olacak adi şerefsiz. kusura bakmayın bu ağır hakaretim için lütfen.
Canım o küfür ona az bile. Mümkün olsa da ağzıma geleni saysam.. ama burası uygun yer değil.Konu devami niteliginde oldugu icin konun kapanir. Neden tekrar konu actin? Ablalar her seyi bilir emin ol. Benim ablalarimin yanildigi hicbir sey olmadi. Ablana da kufur etme cok ayip.
Bence sen kusura bakmaAblam olacak adi şerefsiz. kusura bakmayın bu ağır hakaretim için lütfen.
Onu tanımasının imkanı yok canım. kesinlikle. bir dk hayır o artık benim canım ciğerim değil. katilim o benim. düşmanım. !Ben anlayamadım pek bu durumu
Ablanız neticede sizin canınız ciğeriniz
Neden sizi ayırmaya çalıştı
Acaba siz ablanızın onu tanımadığını düşünürken yanılıyor olabilir misiniz ?
Yani ablanız aslında sevgilinizi tanıyor ve size göre olmadığını düşünüyor olabilir mi ?
nasıl yani biraz anlatsan?Ablam olacak adi şerefsiz. kusura bakmayın bu ağır hakaretim için lütfen.
nasıl yani biraz anlatsan?
Bakın ben gizli bir ilişki yaşıyordum yani kimsenin haberi yoktu. sonra geçende ablama gittim, ablam birden telefonumu eline geçirdi ve bir bir herşeyi gördü. fotoğraflarımızı, whatsapp konuşmalarımızı falan.ve bana dediği şey neAblan durup dururken ayirmadi ya. Elbet bir sebebi var. Bize o sebebi soyle..