- 23 Mayıs 2009
- 14.197
- 15.359
-
- Konu Sahibi Limonsarisi
kayınpeder geçen sene gelmediklerinin acısını çıkarcak sanırım, sabahtan beri konusu açıldımı hiç bugün yıldönümünüz olduğunun. belki dün konuştuklarınızı unutmusyturBi plan yapmamıştık evde oluruz ya da spontane takılırız diye ama eşim asla hazırlanmaz şimdi babası varken ayıp der oturur. Çekirdek çitleriz artık bütün gece
Malesef öyle bir şansım yok. Zaten 7 yıllık evli kayınpederim ve evlilik yıldönümlerinden 1 gün önce çocuğu olduğu için hastanede geçirmişlerşöyle mi yapsanız ki
gülewrek ve tamamen iyiniyetle baba siz ne yapmıştınız eşinize ilk evlendiğiniz yıl
ne yaptıysanız oğlunda feyz alır , dışarıda yemekse yemek hediyeyse hediye ne güzel örnek olur felan deseniz
baya güzel olur yani ben böyle derdim sanırım
Kahvaltı da kendi dedi 1 yılda ne çabuk geçti falan diye aklınca kutladıkayınpeder geçen sene gelmediklerinin acısını çıkarcak sanırım, sabahtan beri konusu açıldımı hiç bugün yıldönümünüz olduğunun. belki dün konuştuklarınızı unutmusytur
Aynen öyle. Yaşı çok değil 2. Evliliği pek kıymetli asla atlamaz özel günleri şu an pasta almaya gittiler eşimle. Bize pasta ısmarlayacakmış kayınpederimkayınpeder öyle sanıldığı gibi yaşlı ve özel günleri önemsemeyen bi adam değil anladığım kadarıyla. yeni evlilik yapmış çoluk çocuğa falan karışmış ve hatta kendi yıldönümlerini unutmuyor unutturmuyor
bence geç mutfağa akşam için bişeyler hazırla. masaya mum falanda koy. yıldönümünüz için hazırlandığını belli et yani. arifse anlar gider, eğer değilse oturur birlikte kutlarsınız
inanmıyorum sizinle mi takılacakAynen öyle. Yaşı çok değil 2. Evliliği pek kıymetli asla atlamaz özel günleri şu an pasta almaya gittiler eşimle. Bize pasta ısmarlayacakmış kayınpederim
Evet hala bizimle muhtemelen yatıya da kalır artıkinanmıyorum sizinle mi takılacak
Haberi vardı kahvaltı da kendince kutladı hala bizimle Bi ara eşimle pasta almaya gittiler geldiler 3 kişi kutladıkBen kendiminkini unutuyorum, kayınpeder sizinkini nerden hatırlasın?? Kötü tesadüf olmuş sizin açınızdan ama peder için aynı şeyi diyemicemadam özenilmiş kahvaltı sofrasında bi Güzel yemiştir
Aa o zaman isler değişir bende cinnet geçirirdim bu durumda..Hala bizde bu gidişle gece geç gidecek evine yattı bizim kutlama
Açık sözlü olman da güzelmiş :) yani cidden nedense insanın kendi ailesi olunca bi sorum yok ama eşinin ki olunca öyle olmuyor bu benim içinde böyle çaktırma :)yok cnm ne gulmesi ilk olarak esimin burnundan getirirdimyani dogruya dogru simdi :))
Kına gecesini kutlayanı ilk kez duydumKocam dün söylemişti baba bugün kına gecemiz var bizim onu kutluyoruz yarın da evlilik yıldönümü 1 yılı bitirdik bile vay be tarzında Bi konuşma yaptı
Senin kayınpeder kayınvalideleri aratmıyoEvet hala bizimle muhtemelen yatıya da kalır artık
Kına gecesini tabiki kutlamadık eşim hatırlatma yapmak için ön cümle olarak söyledi.Kına gecesini kutlayanı ilk kez duydum
Konunda belirtmemişsin bunu , bilinçsiz gelmiş anlaşılıyo kayınpeder