çok sevgili kayınpederim

Bi plan yapmamıştık evde oluruz ya da spontane takılırız diye ama eşim asla hazırlanmaz şimdi babası varken ayıp der oturur. Çekirdek çitleriz artık bütün gece
kayınpeder geçen sene gelmediklerinin acısını çıkarcak sanırım, sabahtan beri konusu açıldımı hiç bugün yıldönümünüz olduğunun. belki dün konuştuklarınızı unutmusytur :KK53:

şöyle mi yapsanız ki
gülewrek ve tamamen iyiniyetle baba siz ne yapmıştınız eşinize ilk evlendiğiniz yıl
ne yaptıysanız oğlunda feyz alır , dışarıda yemekse yemek hediyeyse hediye ne güzel örnek olur felan deseniz
baya güzel olur yani ben böyle derdim sanırım
Malesef öyle bir şansım yok. Zaten 7 yıllık evli kayınpederim ve evlilik yıldönümlerinden 1 gün önce çocuğu olduğu için hastanede geçirmişler

kayınpeder öyle sanıldığı gibi yaşlı ve özel günleri önemsemeyen bi adam değil anladığım kadarıyla. yeni evlilik yapmış çoluk çocuğa falan karışmış ve hatta kendi yıldönümlerini unutmuyor unutturmuyor :KK53:

bence geç mutfağa akşam için bişeyler hazırla. masaya mum falanda koy. yıldönümünüz için hazırlandığını belli et yani. arifse anlar gider, eğer değilse oturur birlikte kutlarsınız :KK70:

Bu yine iyiymiş bende kpeder evliliğimizin ilk sevgililer gününde cüzdanı kaybetti başka şehirde olmasına rağmen iş başa düştü tanıdık polisleri ayağa kaldırdık adamın pek okur yazarlığı yok günümüz telefon konuşmasıyla geçti ardından evlilik yıldönümümüzde kbirader ve eltimin gelesi tuttu (ayak üstü uğrayacaklarmış) ben de eşimle tartışınca olanlar oldu kpeder boşanmanız tek lafıma bakar dedi (bu sözünü hala eşime söyleyemedim). Benim için özel gün vs yok :KK43: bizim de sizin gibi sabit çalışma zamanımız yok :KK43:

kayınpeder öyle sanıldığı gibi yaşlı ve özel günleri önemsemeyen bi adam değil anladığım kadarıyla. yeni evlilik yapmış çoluk çocuğa falan karışmış ve hatta kendi yıldönümlerini unutmuyor unutturmuyor :KK53:

bence geç mutfağa akşam için bişeyler hazırla. masaya mum falanda koy. yıldönümünüz için hazırlandığını belli et yani. arifse anlar gider, eğer değilse oturur birlikte kutlarsınız :KK70:
Aynen öyle. Yaşı çok değil 2. Evliliği pek kıymetli asla atlamaz özel günleri şu an pasta almaya gittiler eşimle. Bize pasta ısmarlayacakmış kayınpederim

Ben kendiminkini unutuyorum, kayınpeder sizinkini nerden hatırlasın?? Kötü tesadüf olmuş sizin açınızdan ama peder için aynı şeyi diyemicem :-) adam özenilmiş kahvaltı sofrasında bi Güzel yemiştir:KK70:

Ben kendiminkini unutuyorum, kayınpeder sizinkini nerden hatırlasın?? Kötü tesadüf olmuş sizin açınızdan ama peder için aynı şeyi diyemicem :-) adam özenilmiş kahvaltı sofrasında bi Güzel yemiştir:KK70:
Haberi vardı kahvaltı da kendince kutladı hala bizimle Bi ara eşimle pasta almaya gittiler geldiler 3 kişi kutladık

Ozel gunlere yuklenen bu asiri anlami hic anlamiyorum. Varsin bi gun sonra kutlayin yani farz mi seneyi devriyesinde kutlamak. Agzinizin tadini niye bozacaksinzki kendj babaniz olsa kovacak misiniz yani anlamiyorum ben

Adamın tarihten bile haberi yoktur ki o günün sizin evlilik yıldönümünüz olduğunu hatırlasın :KK43: Çok kafanıza takmayın böyle günleri, eşinizi seviyo musunuz? Ailesini seviyo musunuz? mutlu musunuz? Evet ise ohh elhamdülillah :KK14::KK49:

Kocam dün söylemişti baba bugün kına gecemiz var bizim onu kutluyoruz yarın da evlilik yıldönümü 1 yılı bitirdik bile vay be tarzında Bi konuşma yaptı
Kına gecesini kutlayanı ilk kez duydum
Konunda belirtmemişsin bunu , bilinçsiz gelmiş anlaşılıyo kayınpeder

X