- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
-
- Konu Sahibi Limonsarisi
Bende 1 yıllık evliyim evlilik yıldönümün geçen pazardı. eşim nöbetteydi görümcem bizdeydi birde arkadaşımı çağırdım geceye kadar oturduk eşimde gece gelirken gül almış arkadaşımın görümcemin yanında kutladık eksikliğinide hissetmedim. bence abartmayın bukadarHanımlar çok sinirliyim şu an. Abartıyor olabilirim.
Benim bugün evlilik yıldönümüm 1.yılımız. Sabah özenip kahvaltı hazırladım normalde işi dolayısıyla eşimle kahvaltı edemiyoruz bugün tatili var diye hazırlık yaptım denk geldi yani.
Geçen sene kayınvalidem ve görümcelerim 1 haftalığına tatile gidince kayınpederimi her gün yemeğe çağırdık 1 kere geldi. Dün yine kayınvalidem ve görümcelerim tatile gitti. Çok sevgili kayınpederim sabah soluğu bizde aldı kahvaltıya geldi.
Normal zamanda gelsin başımın üstünde yeri var ama bugün özel. Geçen sene bugün evlendik biz insan düşünür Of çok moralim bozuldu inşallah yansıtmamışımdır adama. Çok severim kendisini ama hiç yapmadığı şeydi bu habersiz gelmek.
Eşime Bişey desem kesin yanlış anlar ama haksız mıyım hanımlar abartıyor muyum
yok cnm ne gulmesi ilk olarak esimin burnundan getirirdimSizde de amma şans varmış oda güzelmiş ama bence kendi abin diye gülerek anlatiyorsun görümcen yada kv olsaydı yine böyle gülerek mi anlatırdın gerçekten merak ettim
Kayınpederim 7 yıllık evli çok önem verir kutlamaya asla unutmaz ve unutturmazAdam kendi evlilik yildonumunu bile bilmiyordur seninkini nerden bilsin. Sonucta o babadan olma bir kocan var kayinpederinede bir jest yapmis say kendini mis gibi kahvaltiyla
Kocam dün söylemişti baba bugün kına gecemiz var bizim onu kutluyoruz yarın da evlilik yıldönümü 1 yılı bitirdik bile vay be tarzında Bi konuşma yaptıKayınpeder ne bilsin sizin evlilik yıl dönümüzü
Kocan hatırlasa iyi
Konu saçma geldiyse yazmayın zorla değil ya. Ayrıca biliyor dün de konuştukÇok saçma bir konu kp senin özelini nerden bilsin eşine söyleme sorun olur
Hala bizde bu gidişle gece geç gidecek evine yattı bizim kutlamaEsler bile unutabiliyorken emin ol kayınpederin farkında bile değildir .. Yazık adam belli ki içinden gelmiş sizinle kahvaltı yapmak kendine de eşine de zehir etme bu günü boşver aksama hazırlık yapiverirsin :)
Dün konuştu eşim söyledi biliyordu hatta geçen hafta da kendisi demişti haftaya sizin yıldönümü diye. Ve hala bizde o yüzden kutlama falan yalan oldutavşan dağa küsmüş
dagın haberı yok. seninki o misalyahu adam ne bilsin sizin evlılık yıldönümüzü
akşam daha guzellerını yaparsın :=)
Biliyordu kendisi geçen hafta söyledi. Dün de eşim söyledi haberi vardı yani. Ayrıca kendisi 7 yıllık evli o yüzden çok önem verirAdamda oturmus sizin evlilik yildonumunuzu hesaplamistir eminim..
Tamam anliyorum bugune denk gelmesi kotu olmus olabilir ama,kayinbabanin hatirladigi yoktur eminim..hem olsaydi bile,aman bunlarin evlilik donumleri,gitmeyim demez.yasli insanlar icin bu tip gunlerin onemi azaliyor.
akşam için bi planınız varmı, yoksada hemen plan çıkarın siz hazırlnamya başlayınca gider heralde peşinizede takılcak değil yaHala bizde bu gidişle gece geç gidecek evine yattı bizim kutlama
Bi plan yapmamıştık evde oluruz ya da spontane takılırız diye ama eşim asla hazırlanmaz şimdi babası varken ayıp der oturur. Çekirdek çitleriz artık bütün geceakşam için bi planınız varmı, yoksada hemen plan çıkarın siz hazırlnamya başlayınca gider heralde peşinizede takılcak değil ya