- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
-
- Konu Sahibi Limonsarisi
Defalarca çağırıyorduk gelmiyordu ilk defa çat kapı geldi o da özel güne denk geldiKendi çapında haklısın ama adam nerden hesap etsin bunu bilememistir.
Eşim çalışacak yarın maalesef ki. Unutmaz dün konuşmuştu eşim laf arasında söyledi yarın evlilik yıldönümümüz diyeAkşam için yada yarın için başka bir plan yaparsınız. Düşünememiş ,belki unutmuştur bile gününüzün keyfini çıkarın
Akşam yemeği hazırlayın ozman kahvaltı olması şart değil akşam daha güzel hazırlanılır gibi geldi banaEşim çalışacak yarın maalesef ki. Unutmaz dün konuşmuştu eşim laf arasında söyledi yarın evlilik yıldönümümüz diye
Bilmiyordur yıldönümüznüzüHanımlar çok sinirliyim şu an. Abartıyor olabilirim.
Benim bugün evlilik yıldönümüm 1.yılımız. Sabah özenip kahvaltı hazırladım normalde işi dolayısıyla eşimle kahvaltı edemiyoruz bugün tatili var diye hazırlık yaptım denk geldi yani.
Geçen sene kayınvalidem ve görümcelerim 1 haftalığına tatile gidince kayınpederimi her gün yemeğe çağırdık 1 kere geldi. Dün yine kayınvalidem ve görümcelerim tatile gitti. Çok sevgili kayınpederim sabah soluğu bizde aldı kahvaltıya geldi.
Normal zamanda gelsin başımın üstünde yeri var ama bugün özel. Geçen sene bugün evlendik biz insan düşünür Of çok moralim bozuldu inşallah yansıtmamışımdır adama. Çok severim kendisini ama hiç yapmadığı şeydi bu habersiz gelmek.
Eşime Bişey desem kesin yanlış anlar ama haksız mıyım hanımlar abartıyor muyum
Defalarca çağırıyorduk gelmiyordu ilk defa çat kapı geldi o da özel güne denk geldi
Kayınpederim 7 senelik evli böyle şeylere çok önem verirGunu dusunememistir...yaslilar icin boyle seyler cok onemli degil zaten...
Hmmm :) o biraz masallah kendine musluman o zaman..Kayınpederim 7 senelik evli böyle şeylere çok önem verir
Sizde de amma şans varmış oda güzelmiş ama bence kendi abin diye gülerek anlatiyorsun görümcen yada kv olsaydı yine böyle gülerek mi anlatırdın gerçekten merak ettimyarin kutlayin illa gunu gunune kutlamak die bi sart yok ki..Uzmeyin kendinizi bunun icin:)
ki kp kesinlikle dusunmemistir bugun oldugunu..
bizim de ilk evlilik yildonumumuzde esim yer ayarlamis iki gun oncesinden bi baktik bigun once abim geldi yatili..ertesi gun abim ben esim..birlikte yemege gittik..
Abim diyo ki nie sadece bizim masada mum var nie gul varbiz bisi demedik gulduk snra esim bi ara masadan kalkti abim yine bana diyo ki nie bizde mum var ala ala ya abi bugun bizim.evlilik yildonumumuz sus tüy dikme artik ya dedim
abim bi 10 saniye şoka girdi snra esim cicek yolladi pasta yollamsti ertesi gun onuda abim aldi kapiyi o actiama bak gulerek anlatiyorum iste :)