• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok seven erkek neden evlenmek istemez?

seven ama evlilikten korkan erkek için ne yapılmalı?

• kendi haline bırakmalı,hiç aramamalı.kaçıyorsa sevmiyor demektir

OY: 73 83,0%
  • hiçbir şey yokmuş gibi devam edilmeli, o yola zamanla kendisi girecektir

OY: 14 15,9%
  • araya aileler sokulmalı,gerekirse agresif/sitemkar tepkiler verilmelidir

OY: 1 1,1%

• Ankete Katılan
    88

minnak1018

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2014
19
3
6
35
İstanbul
herkese gunaydın. başına benzeri gelmiş, fikri olan tum arkadaşların yorumlarını bekliyoruum
1 senedir beraber oldugum biri var,37 yasında boğa burcu.gayet iyi bir şirkette ,ortalamanın ustunde bir maaşla çalışıyor.ailelerimiz tanıştı,beraber tatile gittik gayet iyi anlaşıyoruz.nerede otururuz,ilerde neler yaparız gibi şeylerden bile konusuyorduk.Ailesi bir an once evlenmemizi istiyordu,beni çok seviyorlar.ancak ben bir terslik oldugunu hissettim,sıkıştırdım, "evliliğe hazır değilim,başkasının sorumlulugunu kaldırabilir miyim bilmiyorum" dedi. yanyanayken hiçbir sorun yok,sevgi dolu hareketleri var. ancak ben kendisini 2 hafta once terk ettim. ben seni çok seviyorum ama kendimle savaşıyorum,düğümlerimi çözemiyorum diyor ama beni kaybetmemek için hiçbir adım atmıyor. sevgisine gerçekten inanıyorum,ama bu kadar seven bir insan neden boyle yapar anlayamıyorum. kızlar yorumlarınız lütfen :(

herkese gunaydın. başına benzeri gelmiş, fikri olan tum arkadaşların yorumlarını bekliyoruum
1 senedir beraber oldugum biri var,37 yasında boğa burcu.gayet iyi bir şirkette ,ortalamanın ustunde bir maaşla çalışıyor.ailelerimiz tanıştı,beraber tatile gittik gayet iyi anlaşıyoruz.nerede otururuz,ilerde neler yaparız gibi şeylerden bile konusuyorduk.Ailesi bir an once evlenmemizi istiyordu,beni çok seviyorlar.ancak ben bir terslik oldugunu hissettim,sıkıştırdım, "evliliğe hazır değilim,başkasının sorumlulugunu kaldırabilir miyim bilmiyorum" dedi. yanyanayken hiçbir sorun yok,sevgi dolu hareketleri var. ancak ben kendisini 2 hafta once terk ettim. ben seni çok seviyorum ama kendimle savaşıyorum,düğümlerimi çözemiyorum diyor ama beni kaybetmemek için hiçbir adım atmıyor. sevgisine gerçekten inanıyorum,ama bu kadar seven bir insan neden boyle yapar anlayamıyorum. kızlar yorumlarınız lütfen :(

seven insan hemen evlenmek ister evlilikten korkuyo seni eşi olarak göremiyo galiba

çok saçma evlilik korkutabilir bekarlığın verdiği rahatlık evde başkasının olması onu gerebilir

ama insan sevdiğiyle aynı evde yaşaamayı istemez mi?

tipik bekar erkek sendromu..
bu yaşına kadar evlenmemiş, özgürlüğüne düşkün..
ben açıkçası anlattıklarınızdan sizi yeterince sevmediğini çıkardım
çünkü çoğu erkek 30undan sonra artık evlilik-çocuk düşünür, hatta bilhassa çocuk için evlenir
erkek arkadaşınız takılmaktan, gezip tozmaktan yana.. Konuyla pek ilgisi yok ama tam da kızların peşinde koşacağı erkek tipi..
aldatılma gibi bir durum geldi mi başınıza hiç?

herkesin bi yapısı karakteri vardır..
gerçekten de evlenip çok mutsuz olan,evliliği hazmedemeyen insanlar yok mu?var.
evlilik herkese göre bişey değildir.
bu bi toplum düzeni olduğu için insanların çoğu bu işi ben kaldırabilir miyim
kaldıramaz mıyım diye düşünmeden evleniyolar
ve sonra da boşanıyolar
halbuki hakkaten bazı insanların evlenmemesi gerek.
bence o da böyle,
mantıklı bişey yapmış kaldıramayacağını düşünüp senle paylaşmış
senin de tek isteğinin evlilik olduğunu bildiği için uzak duruyor
adım atsa çünkü gene yapışacaksın adama evlenelim diye
o da bunu istemiyor işte

kaybetmemek için bişey yapmıyor kısmı beni çok irrite etti... bence aile baskısı evlen diyor ama o evlenmek istemiyor gezip hayatını yaşamak derdinde

Seven insan sevdiğine kavuşmak ister, erkek arkadaşınız rahata alıştım diyor, tek bir kadına bağlanmaktan korkuyor bence...:50:
tek bir kadınla ömrünü geçeremeyecek erkek evlilikten korkar.

özgürlüğün tadını bilen her insan kadın yada erkek farketmez.bir nebze evlilikten korkar. asıl korkualınacak sorumluluka hazır olup olmamak değil.kafasına göre yaşanan hayatın artık bir başka beyin tarafındanda sorgulanacak ve irdelenecek olmasıdır.
ancak insanoğlunun doğasındada yanlızlık korkusu vardır. özgürlüğünin avantajlarını yanlızlığının tedirginliğine feda edebilecek birini bulan her insan evliliki düşünür.
malesef benim düşüncem erkek arkadaşınızın sizin doğru insan olup olmadığınızdan endişesinin olması. başka bir açıklama bulamıyorum bu duruma :(

O kadar çok benzer örnek duydumki. Hepsizi ıssız adam oldu mubarekler.

Sorunun cevabı çok basit bence. Seni seviyor olabilir, ama kendini çok daha fazla seviyor. Daha koklanacak çok gül varken, neden bir kadına bağlanayım kafasında. :kkk:

O kadar çok benzer örnek duydumki. Hepsizi ıssız adam oldu mubarekler.

Sorunun cevabı çok basit bence. Seni seviyor olabilir, ama kendini çok daha fazla seviyor. Daha koklanacak çok gül varken, neden bir kadına bağlanayım kafasında. :kkk:

yalnız şöyle bir durum var, adamın bugune kadar sadece 2 ciddi ilişkisi olmuş. onlardan biri benim.
ve bu adam hiç çapkın değil, haftasonları erkek arkadaşlarıyla bile buluşmaz, evcimendir. kendini çok sevdiği dogru ama. ne kreminden eksik kalır ne sporundan. benimki çözülmesi güç bir vaka :(

yalnız şöyle bir durum var, adamın bugune kadar sadece 2 ciddi ilişkisi olmuş. onlardan biri benim.
ve bu adam hiç çapkın değil, haftasonları erkek arkadaşlarıyla bile buluşmaz, evcimendir. kendini çok sevdiği dogru ama. ne kreminden eksik kalır ne sporundan. benimki çözülmesi güç bir vaka :(

Canım, sen ağırlığını koru bence; asla peşinden koşma, o sana her ulaşmaya çalıştığında hazır bekler bulmasın. Bunun geçmişinde kaç kadın olduğuyla bir alakası yok bence. Aksine özgüveni eksik, kendi dünyasına dönük erkeklerde benzer tepkiler veriyor iş ciddiyete binince; böyle tiplerin egosunu bir-iki kadın açıyor işte, sonrada vay ben istersem daha fazlasını da yapabilirmişim diye sürekli arayışta oluyorlar.

Sende kendini sev lütfen.

Son düzenleme:
Canım, sen ağırlığını koru bence; asla peşinden koşma, o sana her ulaşmaya çalıştığında hazır bekler bulmasın. Bunun geçmişinde kaç kadın olduğuyla bir alakası yok bence. Aksine özgüveni eksik, kendi dünyasına dönük erkeklerde benzer tepkiler veriyor iş ciddiyete binince; böyle tiplerin egosunu bir-iki kadın açıyor işte, sonrada vay ben istersem daha fazlasını da yapabilirmişim diye sürekli arayışta oluyorlar.

Sende kendini sev lütfen.

ben zaten kendimi çektim,ona kalsa evlilik konusu açılmadan daha 10 yıl aşk böceği gibi gezeriz.
daha fazlasını yapabiliyorsa hiç durmasın zaten.bu erkekler gerçekten aptal :50:

Evlenmekten korkmasını anlıyabilirim ama kaybetme korkusunun olmaması fena ..
Gerçekten sizi sevse sizi kaybetmekten korkardı.
Belki kibar ve iyi davrandığı için sizi seviyor sanıyorsunuz .

Ama yine de iyi bir şey oynamıyor ,doğruyu söylüyor .

Sizin yerinizde olsam üstüne düşmezdim ,evlenilecek aile kurabilecek ,güven verecek bir adam değil.

benim arkadaşımın sevgilisi aynen anlattığınız gibi bi de boğa burcu o da 32 yaşında ama evlilikle ilgili en ufak bi laf etmemiş,sanırım biraz özgürlüklerine düşkün oluyor bu tarz erkekler bi de o evlilik tantanası hazırlıklar falan onlarla uğraşmak istemiyor olabilir çoğu erkeğe angarya iş geliyor.siz gözünü korkutmadan şöyle bi sade tören falan yaparız evimizi eşyalarımızı da yavaş yavaş yaparız falan deseniz?

siz evlenmek istiyorsunuz. o ise istemiyor. evlilik kafası farklı bir şeydir. herkes evliliği kaldıramaz. sizinle de görüşmek istemiyor çünkü sizin yine evlilik bahsini açacağınızı düşünüyor. size göre değil. bence başkasını bulun..

Iliski guzel gidiyorsa bir sikintiniz yoksa evlenme sureci zor ve sikintili. Bu surece girmek istemiyor olabilir . Ailesiyle mi yasiyor tek mi? Ya siz? Birlikte rahat rahat her seyi yasayabiliyosaniz bence siz de acele etmeyin..

Ama seven erkek evlenmek ister ya. Niye istemesin. Karsisindaki kadin ne istiyosa onu istr mutlu etmk ister cunku..

Adam 40 a gelmis, neyin korkusunu yasiyo olabilirki. Para sorunu yok, is sorunu yok.
Seven Adam beklemez diyorum ben.

Ben biraz farklı bir açıdan bakıcam. Boğa burcu olduğunu özellikle yazmışsın. Ben de boğa burcuyum. Çok özelliğini taşırım. Bu burç sabittir düzeni sever. Sorumluluklarına çok bağlı oldukları için enine boyuna düşünür. Çünkü evi onun için herşeyden önce gelir. Evcimen olması bu yüzden. Değişiklikten, güvenli huzur ortamının bozulmasından korkar. Sen daha iyi tanırsın ama öyle çapkın olacağını bir ilişkiden ötekine gireceğini hiç sanmam. Karakterine terstir.
Astroloji tutkunu değilim ama genel şeylere inanırım. Ben 29 yaşımda evlendim bu yaşa kadar hep evlilik fikrine soğuk yaklaştım. Çünkü çok büyük bir değişiklik ve sorumluluktu. Eşim ilk andan itibaren evlilik fikriyle geldi bana. Çok sevdiğim için evlendim sanırım. Çünkü çevrem bile çok şaşırdı. Eşim yay burcu astrolojiye bakarsak asla yürümezmiş :) ama görüldüğü gibi Allah bize böylesini yazmış. Yani biraz da nasip kısmet işi.
Sanırım erkek arkadaşın bu yaşadığı ortamı değiştirecek kadar kabullenmemiş seni ki güvenli ortamını terkedemiyor. Zaten konuşmuşsun onunla sen de düşün taşın ve ilerisi olmayacağını anlarsan zamanını harcama derim ben.

Back
X