merhaba arkadaslar,
şık bir defa giyilmiş muhteşem gelinlik sahibinden
ben tesettürlü olarak giydim ama isterseniz straplez olarakta giyebilirisniz ben üstüne cok şık bolero tarzında ceket diktirdim hoş kombin oldu inci ve taslarla süslü yaka kısmı büyük dik ve kalkık yaka olarak secim size kalmıs
ben kocaeli izmitte oturuyorum.
2bucuk ay önce yani temmuzda evlendim. Gelinligimi 3000 tl ye aldim ve 2000tl ye satmak istiyorum. Gelinligim kırık beyazdir altı üstü birdir üst kısmı drapeli sag üst kısımdan yanlamasına bele dogru inci ve taslarla süslenmiştir ve etek kısımları büyük güller vardır ve güllerin ortasıda taslarla süslüdür lazer kesimdir özel üretim ve tasarımdır lazer kesim fabrikasının kapanmasından dolayı artık üretilememektedir bende farklı olmak adına kacırmadım zaten severek diktirdim aldım ve aslında satmaya kıyamıyorum ki saklayacak yerim bulunmadıgından satmaya karar verdim emin olun cok begeneceksiniz ben giydigimdede herkes cok begendi . Beden 38 .40 ama arkasi ipli oldugu icin farklı bedende rahatlikla giyebilir. ılgilenenlere fotoraf yollayabilirim. . Merak ettiyseniz, yorumunuzu bekliyorum, resimler hazirdir….
Kuru temizlemesi yapilmistir…