• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri çok sevdiğim ve beğenerek özel diktirdiğim gelinliğimi satıyorum

aysigi_41

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
29
0
16
Kocaeli
Merhaba arkadaslar,
şık bir defa giyilmiş muhteşem gelinlik sahibinden saklayacak yer olmadıgından satılıktır!
ben tesettürlü olarak giydim ama isterseniz straplez olarakta giyebilirisniz ben üstüne cok şık bolero tarzında ceket diktirdim hoş kombin oldu inci ve taslarla süslü yaka kısmı büyük dik ve kalkık yaka olarak secim size kalmıs.
lazer kesimdir .

Kuru temizlemesi yapilmistir…
1.000 tl ye indirdim

Eklentiler

• $DSC_3947.jpg
    $DSC_3947.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 50
  • $Resim 025.jpg
    $Resim 025.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 97
  • $Resim 066.jpg
    $Resim 066.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 66
  • $Resim 073.jpg
    $Resim 073.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 84
Son düzenleme:
umarım satarsınız ama bence 2000 tl çok bu gelinliğe izmir kemeraltında 600-700 tl ye satıyorlar böyle gelinlikleri

yorumun için teskkürler ama izmir de gelinliklerin piyasısı geercekten cok uygun 3000 tl ye diktirdim tatlım insallah satılır satılmasada ben gelinliğimi cok seviyorum sadece yer sıkıntım oldugundan satmak isteginde bulunuyorum

Gunumuzun modasına uymayan bır tarz ve ıstedıgınız fıyat cok ucuk .

merhaba arkadaslar,
şık bir defa giyilmiş muhteşem gelinlik sahibinden
ben tesettürlü olarak giydim ama isterseniz straplez olarakta giyebilirisniz ben üstüne cok şık bolero tarzında ceket diktirdim hoş kombin oldu inci ve taslarla süslü yaka kısmı büyük dik ve kalkık yaka olarak secim size kalmıs

ben kocaeli izmitte oturuyorum.

2bucuk ay önce yani temmuzda evlendim. Gelinligimi 3000 tl ye aldim ve 2000tl ye satmak istiyorum. Gelinligim kırık beyazdir altı üstü birdir üst kısmı drapeli sag üst kısımdan yanlamasına bele dogru inci ve taslarla süslenmiştir ve etek kısımları büyük güller vardır ve güllerin ortasıda taslarla süslüdür lazer kesimdir özel üretim ve tasarımdır lazer kesim fabrikasının kapanmasından dolayı artık üretilememektedir bende farklı olmak adına kacırmadım zaten severek diktirdim aldım ve aslında satmaya kıyamıyorum ki saklayacak yerim bulunmadıgından satmaya karar verdim emin olun cok begeneceksiniz ben giydigimdede herkes cok begendi . Beden 38 .40 ama arkasi ipli oldugu icin farklı bedende rahatlikla giyebilir. ılgilenenlere fotoraf yollayabilirim. . Merak ettiyseniz, yorumunuzu bekliyorum, resimler hazirdir….

Kuru temizlemesi yapilmistir…

begenmedım..guzel deıl ve fıyat neyse..ıns satarsınız..

zevkler ve renkler tartışılmaz elbetteki gelinliğinizi beğeneni olacaktır ancak insanlar 2000 liraya yeni bir gelinlik diktirebilirken hatta kiralanırsa 1500 e bile fiyat biçilebiliyorken. ikinci ele okadar parayı vermezler bence.

yorumun için teskkürler ama izmir de gelinliklerin piyasısı geercekten cok uygun 3000 tl ye diktirdim tatlım insallah satılır satılmasada ben gelinliğimi cok seviyorum sadece yer sıkıntım oldugundan satmak isteginde bulunuyorum

elbetteki senin gelinliğin sana özel olucaktır..ben kötü demedim zaten :20::20::20: yalnış anlaşılma olmasın...sadece piyasayı bildiğim için ve benim nazarımda çok pahalı geldiği için böyle söyledim .. 3000 tl gerçekten çok pahalıymış gelinlik için.. sadece bu senin gelinliğin için değil genel olarak söylüyorum 1 gece giyiceğimiz gelinlik için bu kadar para ödenmesini saçma buluyorum ben açıkçası para kolay kazanılmıyor çünkü,elbetteki hayatımızın en özel en önemli gecesi için hazırlanıyor ama daha uygun fiyatlarla şahane işler çıkıyor görüyoruz duyuyoruz saygılar...:42::42::42:

2000 lira çok tatlım insan gider yenisini alır .bari 0 giymiş olur.hemde 2000 liraya 3 tane gelinlik alınır adı üstünde 2. el az indirim yap bence.:51:

2000 lira çok pahalı olmuş hiç giyilmemiş kiralık çok güzel tesettürlü gelinlikler var eğer satmak istiyorsan fiyatını düşür
bu fiyata ikinci elin bi anlamı kalmıyor
ayrıca gelinliği pahalılaştıracak bi özellik görmedim fransız danteli yada el işçiliği gibi boncukları kast etmiyorum
gelinlik hoş ama ben boleroyu sevmiyorum tesetttürde tek tercih o gibi herkes yaptırsa da yanlış anlama benim yorumlarım

3000 lira bu gelinliğe çok, nasıl 3000'e ikna oldunuz anlamadım :44: bir esprisi yok ki bu gelinliğin? fiyatı indirmezseniz bu gelinliğe alıcı bulmanız imkansız bence.

Back