Çok sessiz olmak çok mu kötü birşey

Is hayatiyla birlikte bunu asabilirsin diye tahmin ediyorum. Meslek egitimine basladigimda bende sessiz biriydim asiri olmasada. O zamandan beri kurumda bir cok bölüm ve alanda calistim. Suan calistigim iste sürekli insanlarla irtibat halindeyim böyle böyle yendim bu sessizligimi.

bende öyleydim üniversiteye gittikten sonra bi açıldım pir açıldım ki sormayın

Daha fazla kişiyle tanışman ve sosyal çevresi olan arkadaşlar edinerek. Bunan başka alternatifi yok.

Aslinda haklisiniz cok akrif bir hayatim yok deneyecegim

21

Bilemiyorum alismam lazim galiba

Çok kötü bişey ve yenmek çok zor..İstekli olmak lazım ..

Biliyorum
bende öyleydim üniversiteye gittikten sonra bi açıldım pir açıldım ki sormayın

Ben universitedeyim ama bir acilma yok

bende iş hayatına atılmadn önce öyleydim , sınıfta felan bi köşede hep milleti izlerdim , sosyallik sıfırdı. Sonra bi giriştim iş hayatınaa offoff çenemi kapatamıyorlar artıkk , milletin gözünde cadı oldumm. Bi özgüven geldi , insanlarla diyolog kurdukça, ortamlara girdikçe Kendine güvenn ! dilinden dökülmesni istediğin sözcüklerii tutmaa , söylemekten endişelenme .. Kim ne diyorsa desin senin fikrin senin zikrin , şöyle yaparsam ne olur böyle yaparsam ne olur bırak bunlarııı , insanların senı yargılamasından, Adım atmaktan korkma yanlışta olsa at o adımı ! Bir köşede keşfedilmeyi bekleme

K.bakmayın geç gördüm cevabınızı.
Haklısınız bir köşede beklersem bir daha adım atabileceğimi sanmıyorum
Ama bir engel var ve ne olduğunu çözemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…