Çok sessiz olmak çok mu kötü birşey

Hepsini okudum denedim de ama olmuyor taklit dahi edemiyorum
Sanki önümde bir engel var bende ona çarpıp duruyorum

nasıl çözülebilir ki? mesela konuyu kendime döndürmk gibi olmasın ama ben çok kötü bi çocukluk yaşadım..bunun sonucı olarak ta kaldı bu sessizlik pısırıklık bende

Al bendende o kadar :/

yapamadıklarını yapmaya başla vazgeçme sabırla devam et duvarların yıkılır çok konuşmakta alışkanlık olur sonra.

Duvarım yok ama yapamıyorum

Ama psikiyatrilerde ilaç verip yolluyorlar

Kendini kasmadan heryere her ortama katil .Gitgide tecrube sahibi olursun .Niye korkuyosun herkes sen ben gibi .Dogal olursan problem yok.....Relax........

Ortama girmekte bir sürü sıkıntım oluyor ama sessizliğim bu konunun önüne geçiyor

ucundan kıyısından bi konuşmaya başla, herkes senin gibi kimse çok farklı değil hepimiz insanız cnm. sen bi başla zamanla gerisi gelir. rahatlarsın sonra da konuşursun, kendini kasmazsın.

Evet hepimiz insanız ama konuşamıyorum ben yaa

kesınlıkle katılıyorum
"konusursam kızacaklarmıs gıbı hıssedıyorum" demenden de anlasılıyo bence,bastırılmıs sındırılmıs gıbı

Hayatın tadi oyle nasil çıkıyor ya? Azicik sohbet muhabbet olmasin duvarlara anlatiyorum ben :)

İnsanları dinleyerekte gayet mutlu olabiliyorum

Teşekkür ederim belkide ondandır ama kaybolan özgüvenimi nerede bulacagım?

Hayatinda anlatacak biseyin mi yok .Ne yapiyorsun calısmiyormusun .Tanıdikların mı az.Kursa filan git .Once insanlarla ortak çevre edin .Gerisi gelir.Hobilerin olsun .

Hayatinda anlatacak biseyin mi yok .Ne yapiyorsun calısmiyormusun .Tanıdikların mı az.Kursa filan git .Once insanlarla ortak çevre edin .Gerisi gelir.Hobilerin olsun .

Hayatımda anlatabileceğim çok şey var bana birşeyler sorulsun cevaplıyorum
Ama soru cevap şekilde istemiyorum mesela bugün parolamı kaybettim müdüre gidipte diyemiyorum bana kızacak diye

Bende öyleyim canım ama aileden ne görürsen onu alıyosun birazda kaç yasima geldim borç verdigim insanlardan parami isteyemiyorum çekingenim enayi gibi hissediyorum kendimi ama napayim

Ama psikiyatrilerde ilaç verip yolluyorlar

Profesyonel yardım deyince aklınıza neden sadece psikiyatri geliyor ki? Sorununuzun çözümüne ışık tutacak daha başka yollar yöntemler de var.Psikolog , danışman , konuşma terapileri, çeşitli seanslar vs. bir sürü yöntem ve yol var araştırın biraz..
Sorun psikiyatrik ise gerekirse ilaç verilir fakat sorununuz psikolojik ise başka yol ve yordamlar var.Bunların tamamı profesyonel yardım kapsamına girer.

Bende öyleyim canım ama aileden ne görürsen onu alıyosun birazda kaç yasima geldim borç verdigim insanlardan parami isteyemiyorum çekingenim enayi gibi hissediyorum kendimi ama napayim

Aslında annem falan çok sıcakkanlı bir ben böyleyim ailede

Çünkü psikolog danışman vs. para alıyorlar devlet hastanesinde psikiyatriye gitmeden psikologa yollamıyorlarda ondan :/

nerde kaybettiysen orda değil kendinde bulacaksın

Bir yöntemi var mı peki :/

psikoloğa gitmelisin eminim büyük yardımı olacaktır bu konuda

yokta bır tarafım k. denizli :))
bence sen usengecsın sornun temelı bu konusmaya usenıyorsun yazmaya da usenıyorsun tek kelıme tek kelıme cevap vermıssın neyse saka bı yana herkes cok konusmak zorunda degıl

Derdim tamda bu cok sessizim. Asiri cekingenim ve agzim laf yapmaz yeni bir ortama girdiğimde çok yadirgiyorum herkesi sanki agzimi acsam bana kizacaklarmis gibi erkesi cok korkagim bunu nasil yenebilrim??
çok sessiz olmak bazen kötüdür..seni kolay lokma sanırlar..çaçaronlar hep kazanır..oku ve kelime hazineni genişlet...

bence sen usengecsın sornun temelı bu konusmaya usenıyorsun yazmaya da usenıyorsun tek kelıme tek kelıme cevap vermıssın neyse saka bı yana herkes cok konusmak zorunda degıl

Bak boyle dusunmemistim hiç :) haklisiniz ama tuhaf karsilaniyorum

çok sessiz olmak bazen kötüdür..seni kolay lokma sanırlar..çaçaronlar hep kazanır..oku ve kelime hazineni genişlet...

Okuyorum ama dedigim gibi konusmaya calisirken hep bir engele vurup duruyorum
Haklisiniz onlar hep bir adim onde

Stajerim

bir psikolog yardımı ile çözebilirsin bence çözülmeyecek bir olay değil :)

Galiba bir psikolog yolu gozuktu bana

Daha fazla kişiyle tanışman ve sosyal çevresi olan arkadaşlar edinerek. Bunan başka alternatifi yok.

Derdim tamda bu cok sessizim. Asiri cekingenim ve agzim laf yapmaz yeni bir ortama girdiğimde çok yadirgiyorum herkesi sanki agzimi acsam bana kizacaklarmis gibi erkesi cok korkagim bunu nasil yenebilrim??
yaşın kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…