Cok saskinim, siz de bakar misiniz?

sylvia_plath

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.112
Puanlar
313
Kızlar bir süredir lekelenmelerim vardı, adeti de beş gün geçince dayanamadım, idrar testi yaptım. Yanılma payı var mi? Sevinebilir miyim?

Eklentiler

• IMAG3732.jpg
    IMAG3732.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 304
Tedavi için doktora gitmediğim , her şeyi akışına bıraktığım ilk aydı. Zerre kadar umudum yoktu. Öyle şaşkın ve mutluyum ki. Normal yoldan hamile kaldım.

tekrar hayırlı olsun çok sevindim :)
gerçekten de stres yapmayınca oluyormuş demek ki :KK200:
sağlıkla gelsin kuzucuk :nazar:

Hayırlı olsun canım.son adet tarihin ne vanım.benim 20 haziran.bugun hcg 1000.0 çıktı.sende kan testi yaptirinca hcgni yazarmisin.benim tahmini dogum tarihi 27 mart

Kızlar bir süredir lekelenmelerim vardı, adeti de beş gün geçince dayanamadım, idrar testi yaptım. Yanılma payı var mi? Sevinebilir miyim?
Canım hayırlı olsun sağlıklı doğsun inşallah. lekelenmelerin ne zaman olmaya başladı yani iliskiden yumurtlamadan ne kadar süre sonra. Benimde lekelenmelerim oluyo o yüzden soruyorum

Canım hayırlı olsun sağlıklı doğsun inşallah. lekelenmelerin ne zaman olmaya başladı yani iliskiden yumurtlamadan ne kadar süre sonra. Benimde lekelenmelerim oluyo o yüzden soruyorum

Canım ben geç döllenme, yani geç yumurtladigimi düşünüyorum. Tahminime göre tam bir hafta sonra başladı lekeler. Lekeler gelmeden önce felaket kasık sancısı vardı.

Back