çok şaşkın durumdayım

iyide o kişinin cebınden cıkıyor bu para ama sızın cıkmamıs
kıranızdan dusulmus
sızın uzerınıze olan bır vazıfe degıl kıracı oldugunuzdan ve paranızı gerı aldıgınızdan oturu
ama tek sadece benim ev sahibim ödedi o dönem parayı kimse ortak olmadıki.şimdi herkes ortak olsun istiyor o kişi.

Odeme, odemek icin zorlarlarsada vakti zamaninda odettirdikleri kendi catinin parasindan dussunler. Mantikli bir cozum bulmussun, arkasinda dur derim ben.

Odeme, odemek icin zorlarlarsada vakti zamaninda odettirdikleri kendi catinin parasindan dussunler. Mantikli bir cozum bulmussun, arkasinda dur derim ben.
tşk ederim orda yanlış yazmışım bu fikirde ev sahibimin fikrinde bu kadın bunu anlamaz en iyisi kendi konuşsun ev sahibimle.

kadına çok güzel ağzının payını vermişsin. bundan sonra da kimseyle o kadar samimi olma
para olayına ortak olarak herkesin katılması gerekir tabi ama o kadın kabul etmez herhalde
muhatap olmama konusunda katılıyorum.öyle yap

yok olur muyum 5 yıl hiç tanıyamamışım demekki.ben burdan taşınsam bile kendisiyle görüşmek isteyen biriyimdim.bu bana çok iyi ders oldu.tşklr yorumunuz için.

Komşunuz bu olayı ev sahibine iletmek yerine size neden söyledi? Sadece dertleşmek istedi de siz ev sahibiymiş gibi tepki mi verdiniz acaba, o kısmı tam anlayamadım.Yani "bizim başımıza da geldi,kimse para ödemedi biz ödedik,şimdi de siz ödemek zorundasınız" tarzında konuşmuşsanız kadın haklı olabilir ama siz derdinizi anlatmışsınız o da derdini anlatmışsa ve hiç yok yere "buraya hayat kadını,travesti sokarım,uğraşırsınız" filan dediyse ne biçim bir insan olduğunu ortaya koymuş zaten

aynen bencede o kadar çirkinleştirdiki olayı laflarıyla ama cevabınıda aldı.

aramazındaki samimiyetten dolayı ilk benimle paylaştı görüşünü.bende aynen burda anlattığım gibi kendi görüşümü belirtmedim ev sahibim ne der bilemiyorum dedimki laldı o dönemde ev sahbimim böyle bir konu olursa ben katılamam demişti ben bu lafı dahi ona söylemedim.ben ev sahibi olmadığım içinde kendisine siz ödemek zorundasınız gibi bir laf kullanmadım çünkü beni o kısmı ilgendirmiyor.dediğim gibi ben ev sahibi ne der bilemedim dediğim anda zaten çoşmaya başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…