• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok sancım var

hendi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
374
2
66
kızlar regl oldum ve yattığım yer şuan bana diken gibi. oyalanıyorum acımı unutmak için ne yapabiliriiiiiiiiiiimmm? her ay aynı offf =((

kızlar regl oldum ve yattığım yer şuan bana diken gibi. oyalanıyorum acımı unutmak için ne yapabiliriiiiiiiiiiimmm? her ay aynı offf =((

evde sicak su torbasi varsa beline koy ama fazla tutma birde karnina yastik bastir dusta iyi gelebilir en azindan birtanede agri kesici ic bende senin gibiyim ama reglim basliyacagini anladigim an agri kesici iciyorum yoksa agridan agliyorum nerdeyse cok kotu:50:

Aspirin...
Anosan veya papatya cayi.
Evin icinde biraz yürümek.

Bir de kadin doktoruna giderseniz size bitsel bir agri kesici yazabilir, böylece her ay
bu kadar caniniz yanmamis olur. :40:

ayaklarını da sıcak tutmaya çalış ben küçük bi leğene sıcak su koyup yarım saat beklıyorum iyi geliyo valla

annemler falan evlen geçer dedi. gecen diyorum hani evlenince gececekti diye.çocuğun olsun gecer diyorlar şimdide.bunun sonu nereye varacak acaba:??? =))))

annemler falan evlen geçer dedi. gecen diyorum hani evlenince gececekti diye.çocuğun olsun gecer diyorlar şimdide.bunun sonu nereye varacak acaba:??? =))))

aynen banada oyle derlerdii evlendim gecmedi bakalim cocuk olunca gececekmi :27::27:

evlenmekle geçmesi nalaka
benim annem nerdeyse menapoza girecek hala ağrısı oluyo
ağrı kesici al
çok rahatsız ediyorsa jinekoloğa görünüp doğum kontrol hapı kullanabilirsin

Daha önce hiç kadın doğum doktoruna gitmediyseniz gitmenizi tavsiye ederim çünkü bazen vucuttaki problemler şiddetli ağrı yapabilir.Ancak hiç sorun yoksa bile regl ağrısını her kadın ara sıra yaşayabilir.bunun için aspirin harici bir ağrı kesici ilaç kullanmak faydalıdır.aspirin kanı sulandırıp kanamayı arttırabilir.

uyumak istiyorum..sağolun kızlar. ilaç aldım ama fayda etmiyor.kadın doğumculara da gittim kendimde sağlık sektöründeyim o nedenle pek çok doktora danıştım. usgler çekildi ama fayda yok sanırım. sorun yok çekeceksin bu sancıyı diyorlar. e bende çekeyim madem ne yapayım =((

benimde çok agrım oluyor düşünün sanki karnımdan dışarıya dikenli telleri çıkarmaya falan çalışıyolar gibi.hallüsinasyon falan bile görmeye başladım ben.evlendim doktora gittim geçmedi.şimdi ilk günü bi iğne yaptırıyorum o günü atlatıyorum valla.iğne derim ben tekde geçerimn

bende evlilikte çocukta işe yaramadı bu konuda ama spor yapmaya başladıktan sonra sancıların azaldı tabii aşırı dayanılmaz düzeyde değildi ama mutlaka ağrı kesici alırdım almasam dayanamazdım ilk gün bir yere kımıldayamazdım 2-3 gün sürerdi sancı şimdi sadece ilk gün ağrım oluyor oda 1 saat falan çoğu zaman ağrı kesici bile almıyorum hafif bi ağrı oluyor, kanama süresi ve miktarıda azaldı 7-10 gün yoğun kanamam olurdu artı 4-5 gün hafif orta miktarda kanamam oluyor. pilates, yoga gibi egzersizler uzun vadede denemenizi tavsiye ederim...

cok siddetli agrilarin olmasi normal degil kist olabilir ... bi donem annemde regl olunca aci icinde kivranirdi hic bir agri kesici ise yaramadi doktora gitti ve ekografide kist oldugunu soyledi

Back