Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 sayfayı da okumadım ama neden kendinizi frenlemeye çalışıyorsunuz anlamadım ben?
mekanlar zamanlar bahanedir, önemli olan esas olan sizin ilişkinizi nasıl kurup büyüteceğinizdir.[/QUOTE öyle ama tanıştığımız ortam hoş bir yer değil ayrıca onunla olmayacagını biliyorum mantıken olmaz ama mantıkla duygular hep aynı olamayabiliyor. Bu duygudan sıyrılmak istiyorum. O da belki unuttu çoktan
Bu ne demek ya bu kadar ağır konusulur mu? siz sizin asik oldugunuz insan icin bunlarin soylenmesinden hoslanir miydiniz, kaldirabilir miydiniz bu kadar hassasken?onlar uzmanlar bu işte sen merak etme yani profesyoneller senı bu kadar kendine bağladıysa kim bilir kaç kızla daha muhabbete gırdi ne sanıyosun buluşmak isterse ne olucak seni yatağa atıcak hiçbir erkek öyle bir sitede tanıştığıyla evlilik düşünmez ağına yakalanan balıksın onun için çok anlam yükleme konuştuklarınıza belki de evlidir.
Çevrede değil aslında herkese herşeyi anlatmak zorunda değilsin neticede ama ben bunu kendime yapamam kendime olan saygımı yitiririm. Böyle olabileceğini hiç düşünmezdim. Yanlış anlamayın lütfen beni bende oradaydım evet ama bir şey beni ona yakın tutarken bir taraftan olabildiğince uzak olmam gerektiğine inandırıyor. Kızlar ayarım bozuldu şaka makaAşki bulmussunuz niye kendinizi dizginliyorsunuz. Ya da her seyi gectim niye bu kadar utaniyorsunuz. Farkinda misiniz bilmiyorum ama resmen alacaginiz tepkiden korkmussunuz. Birakin su cevre baskisini atin ustunuzden, iyi bi insan olduğuna inaniyorsaniz devam edin sonuna kadar.
Ya gerçekten cok yanlis dusunuyorsunuz.Çevrede değil aslında herkese herşeyi anlatmak zorunda değilsin neticede ama ben bunu kendime yapamam kendime olan saygımı yitiririm. Böyle olabileceğini hiç düşünmezdim. Yanlış anlamayın lütfen beni bende oradaydım evet ama bir şey beni ona yakın tutarken bir taraftan olabildiğince uzak olmam gerektiğine inandırıyor. Kızlar ayarım bozuldu şaka maka
Çünkü fırsat versemde olamayacak. Biliyorum. Kendimi daha fazla bağlamak acı çekmek, çektirmek istemiyorum.Ya gerçekten cok yanlis dusunuyorsunuz.
Internetten biriyle tanisamam olamam diyorsunuz ya o da sizin gibi biri. Siz de o sitedesiniz siz de oraya üyesiniz bunu unutmayin. Karsinizdaki de sizin icin kotu seyler dusunebilirdi ama sizin bi aciklamaniz var. "eğlencesine girdim", onun aciklamasini niye dinlemiyorsunuz? Neden bi firsat vermiyorsunuz.
Olmayacağını nerden biliyosunuz? Muneccim falan misiniz.Çünkü fırsat versemde olamayacak. Biliyorum. Kendimi daha fazla bağlamak acı çekmek, çektirmek istemiyorum.
Bir şeyler çok uyum içerisindeyken aslında asıl uyum yok. Takılmalık bakmak istemem olaya ve tanıdığım anladığım kadarıyla onunla düzgün bir ilişkim olmaz ön yargıda olabilir haklısınız bilemiyorum inandım güvendim ama biri profsynel davrandıklarından bahsetmiş belkide bende ağa düşen bir balıktım. İnanmak istemesemde böyle olmadığını bilsemde.. Sebebini bilmediğim bir acaba var hep içimde.Olmayacağını nerden biliyosunuz? Muneccim falan misiniz.
Bu onyarginizla cok mutsuz olursunuz.
Bi kere daha konusmaktan icinizde kalmasini engellemekten ne zarar gelecek?
Farkinda degilsiniz ama kendinize boyle daha cok aci cektireceksiniz.
sebebini bilmediginiz bir acaba ona firsat vermediginiz icin var. Bi firsat verseniz belki sizi kimsenin mutlu edemedigi kadar mutlu edicek. Ya da tam tersini gorup tamamen bitireceksiniz icinizde.Bir şeyler çok uyum içerisindeyken aslında asıl uyum yok. Takılmalık bakmak istemem olaya ve tanıdığım anladığım kadarıyla onunla düzgün bir ilişkim olmaz ön yargıda olabilir haklısınız bilemiyorum inandım güvendim ama biri profsynel davrandıklarından bahsetmiş belkide bende ağa düşen bir balıktım. İnanmak istemesemde böyle olmadığını bilsemde.. Sebebini bilmediğim bir acaba var hep içimde.
Kesinlikle olay böyle ama bağlanmışlık hissi artı özlem duygusu bitmeli artıkYuzyuze gorusup gorusmeyeceginizi siz bilirsiniz ama su an duygusal bosluktasiniz. O sizin icin uygun biri mi bilemeyiz ama aile icinde yasadiginiz sorunlar da ustune eklenince o an bu kisiden de yakinlik gorunce kendinizi ona bagimli hale getirmissiniz. Sanirim sizin sizi dinleyecek oturup konusabileceginiz birine ihtiyaciniz var.
Artık geri dönüş yapamam dediğim gibi belkide o çoktan unuttu benim de yapmam gereken busebebini bilmediginiz bir acaba ona firsat vermediginiz icin var. Bi firsat verseniz belki sizi kimsenin mutlu edemedigi kadar mutlu edicek. Ya da tam tersini gorup tamamen bitireceksiniz icinizde.
En kotu sonuç bile şu acaba mi dusuncesinden daha iyi degil mi?