Çok saçma ama unutamıyorum:(

Benim çok yakın bir arkadaşımın eşi bu şekilde evlendi, şu an çok mutlu adam kadının bir dediğini iki etmiyor, bir eli yağda öbürü balda derler ya o misal.
Kuzenim gene bu şekilde evlendi ki bana komik gelirdi islami evlilik tarzı bir site, 3 yıllık evli ve gayet mutlu... Bir insanın karekteri ile alakalı. Nette değil de cafede tanışınca, ya da bir arkadaş ortamında tanışınca o erkek çok mu iyi niyetli oluyor? Onlar direk evleniyor mu?

Bahsettiğimiz program Skout canım, islami evlilik sitesi değil. Genelde tüm dünya tarafından gerçekten yeni insanlar ile tanışmak için kullanılan bu cici program Türk insanları tarafından suyu çıkartıldığından ötürü masumane arkadaşlıklar yerine seks partneri arama programına dönüştü. Sorunumuz bu... Yoksa ben pek sıcak bakmasam da internetten tanışıp evlenen insanlar var çevremde...

Konu sahibi arkadaşımız da herhalde ya bunu bilmeden yada eğlencesine üye oldu.

Evet
Bahsettiğimiz program Skout canım, islami evlilik sitesi değil. Genelde tüm dünya tarafından gerçekten yeni insanlar ile tanışmak için kullanılan bu cici program Türk insanları tarafından suyu çıkartıldığından ötürü masumane arkadaşlıklar yerine seks partneri arama programına dönüştü. Sorunumuz bu... Yoksa ben pek sıcak bakmasam da internetten tanışıp evlenen insanlar var çevremde...

Eve

makarasına üye olmuştum

Ama o öyle bir însan değil arkadaşlarına varıncaya kadar inceledim hepsi düzgün ailesi düzgün insanlar maddi durumuda oldukça iyi benim aileminde elhamdllah iyidir aslında bakılırsa denk gibiyiz tipi asla tipim olmasada yeditepede radio tv son sınıf falan filan bende içmimarlık 2. Sınıfm oda öyle eglencesine üye olmuş offff unutmam gerek kızlar :KK43:

Yani o da makarasına, can sıkıntısından üye olmuş olabilir ama bu ihtimal çok ama çok düşük. O yüzden bilemedim...
Kimseyle konşmadığını söylüyodu hatta başka bir üyelik alıp denedim onu hiç oralı olmadı yazılmadı direkt hatta engelledi bilemiyorum bu duygudan kurtulmal istiyorum :KK43:

Kimseyle konşmadığını söylüyodu hatta başka bir üyelik alıp denedim onu hiç oralı olmadı yazılmadı direkt hatta engelledi bilemiyorum bu duygudan kurtulmal istiyorum :KK43:
Canım, kimseyele konuşmayacak olsa o programı neden telefonda tutsun? Bu kadar iyi niyetli olma gözünü seveyim.

ayy ne abartmışsınız app de app nolmuş appse illa sizi yatağa atacak bir şey yok ta tövbe tövbe yıl oldu 2015 istemezseniz bir daha görüşmezsiniz zaten nasıl biri olduğunu az çok kavramışşındır çok istiyorsan aklın ondaysa görüş olursa olur olmazsa olmaz ne olmuş chat programında tanıştıysanız afedersin sels içerikli bir site değil ya sonuçta

Genelleme yapılacak bir konu değil bu. Biz de hayat arkadaşımla internet üzerinden tanıştık. Farklı bir kızla tanışmış olabilir onunla cinsellik düşünmüş olabilir. Bekar bir erkek sonuçta. Ama karşılıklı hisler olduğu zaman niyet de farklı oluyor. Ön yargılı olmamalısın. Tabii yüzyüze görüşmek kaydıyla.

Öncesini bilelmem tabikide ama benimle konuştuğunda sadece benşm için silmesiğini çok şarj yediğinden şikayet bile ediyordu ama ben numaramı falan vermek istemedgmden orada öyle takılıyorduk ki başta zaten havadan sudandı sonradan o yönü bu tarafa çekti :KK43:
Canım, kimseyele konuşmayacak olsa o programı neden telefonda tutsun? Bu kadar iyi niyetli olma gözünü seveyim.

Genelleme yapılacak bir konu değil bu. Biz de hayat arkadaşımla internet üzerinden tanıştık. Farklı bir kızla tanışmış olabilir onunla cinsellik düşünmüş olabilir. Bekar bir erkek sonuçta. Ama karşılıklı hisler olduğu zaman niyet de farklı oluyor. Ön yargılı olmamalısın. Tabii yüzyüze görüşmek kaydıyla.
Cesaret edemedim daha fazla bağlanmamal için görmezden geldim yok saydım. Geçici bir his olduğunu düşündüm. Fakat geçmedi. Çok düşünüyorum ondan mıdır nedir ,istemsiz dinlediğim müzikle ilgili konştusak mesela aklıma direkt o geliyor ama istemiyorum çıksın aklımdan bu yönde tavsiyelerinizi istiyorum

Ben her zaman insanlara şans verilmesinden yanayım belki oda sen gibi eğlenmek için girdi olamaz mı bence olabilir

Ben her zaman insanlara şans verilmesinden yanayım belki oda sen gibi eğlenmek için girdi olamaz mı bence olabilir
Olmayacagını biliyorum daha fazla bağlanmamak îçin uzak durmam gerek. Kafam çok karışık. Geçici bir durum olsun Allahım..

Internetten tanisip evlenen bi kac tanidigim insan var yani bunda rahatsiz edici bi durum yok nasip kismet belli olmaz herzaman hüsranla bitmiyor su anda mutlular bide kizlari oldu.

ben bu app a ait değilim, kendimi yakıştıramıyorum, ben bu berbat siteden birine aşık olamam. ee olmuşsun işte, gırgırına da olsa makarasına da olsa, ordaymışsın.
karşındaki de senin gibi olamaz mı? sorun ne. fazla dramatize ediyorsun.
madem unutamıyorsun, birbirinize şans verirsiniz, çevrenize de bütün detayları anlatmanıza gerek yok.
belki görünce her şey farklı olur, seversiniz sevmezsiniz ama o zaman karar verirsiniz.

ben bu app a ait değilim, kendimi yakıştıramıyorum, ben bu berbat siteden birine aşık olamam. ee olmuşsun işte, gırgırına da olsa makarasına da olsa, ordaymışsın.
karşındaki de senin gibi olamaz mı? sorun ne. fazla dramatize ediyorsun.
madem unutamıyorsun, birbirinize şans verirsiniz, çevrenize de bütün detayları anlatmanıza gerek yok.
belki görünce her şey farklı olur, seversiniz sevmezsiniz ama o zaman karar verirsiniz.
Haklısınız ama şu saatten sonra istesemde karşı bir atak yapamam engelli bende engeli açıp yazmam çok komik bir durum olmaz mı kaldıki belkide beni kendisi çoktan unuttu

Boşlukta olduğun için böyle .ama aklından çıkmayacaktır kesin arama destekte arayacaksın .sonra yanlışmış Yaptım diyeceksin.

X