onlar uzmanlar bu işte sen merak etme yani profesyoneller senı bu kadar kendine bağladıysa kim bilir kaç kızla daha muhabbete gırdi ne sanıyosun buluşmak isterse ne olucak seni yatağa atıcak hiçbir erkek öyle bir sitede tanıştığıyla evlilik düşünmez ağına yakalanan balıksın onun için çok anlam yükleme konuştuklarınıza belki de evlidir.
yalnız konuştugu siteyi bilmiyorsunuz sanırım abazanlar için birebir hazırlanmış site , sanalda tanışmanın da ayrıcalıkları var.Benim çok yakın bir arkadaşımın eşi bu şekilde evlendi, şu an çok mutlu adam kadının bir dediğini iki etmiyor, bir eli yağda öbürü balda derler ya o misal.
Kuzenim gene bu şekilde evlendi ki bana komik gelirdi islami evlilik tarzı bir site, 3 yıllık evli ve gayet mutlu... Bir insanın karekteri ile alakalı. Nette değil de cafede tanışınca, ya da bir arkadaş ortamında tanışınca o erkek çok mu iyi niyetli oluyor? Onlar direk evleniyor mu?
yalnız konuştugu siteyi bilmiyorsunuz sanırım abazanlar için birebir hazırlanmış site , sanalda tanışmanın da ayrıcalıkları var.
Görmedim evet ama istemeden bağlanmışım unutmak istiyorum bendeBen bilemem canım siteyi, genel olarak sanal ortamdan bahsettim. Çünkü sanal ortam diye çoğullaştırmış arkadaş...
Belki de kendini yalnız hissediyorsundur o yüzden böyle düşünüyorsundur. Unutulmayacak bir şey değil sonuçta görmemişsin bile.