Çok saçma ama unutamıyorum:(

Vemoriah

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2014
128
33
Yeni üyeyim fakat uzun zamandır buradaki konuları takip ediyorum. Şuan doğru yere mi yazıyorum bunu bile bilemiyorum ama yardımınıza ihtiyacım var kızlar..
Şöyle başliyim konuya bir chat app olan skouta geçtiğimiz yaz can sıkıntısından kısacası makarasına üye olmuştum. Ara ara sıkılınca takılıyodum. Kişisel bilgilerini paylaşmadan yabii. Neyse sonra burada bir çocukla konuşmaya başladım herşey yine makara gırgır fakat ben onu görebiliyodum fotografı falan vardı benşm yoktu. Ama iyide anlaşıyorduk gerçekten düzgün birisiydi. Böyle saçma bir app için hemde. Neyse biz havadan sudan muhabbet derken kendimi farketmeden ona bağlandığımı hissettim. Yakıştıramadım bunu kendime en basiti bir arkadaşım duysa rezillikti böyle bir ortamda bulunmayı bile yakıştıramıyordum kendime. Sonra sildim app ama bir şekilde bu telefonunu yazdı bana snş tanmak istiyorum gerçekten falan filan. Daha beni görmeden yani. İnanmakyı bırakın komik geldi yazdıkları resmen aşık olmuş gibi yazıyodu ben tersledim tabii ama içten içe hep kendimi frenlemeye çalıştım. Ben bu berbat sitede birine aşık olamazdım. Siliyorum ben deyince oda sildi engelledi sandım gururuma dokundu aslında bu bahaneydi sanki kendimede itiraf edemesemde numarasını vermişti ya bana saydım bi ton sonra bastım engeli whatsapptn. Annesinden yazdı yanlış anladın benş falan filan neyse bi şekilde benim numaram onda olmuş oldu. Ama cidden iyi bir insan böyle bilemiyorum öyle hissettim. Şimdi engelli bende bir iki kez yazdı engellemeden hatta o app çok kötü sil sende seninle başka bir yerden konşalım demişti bi defasında. Whtsapptan seninle asla konşmam ümit umut tarzı olur seninle asla öyle bir şey düşünmem senşnde öyledir zamanla geçer bu hissin dedim. Ama hiçte öyle olmadı ben hiç unutamadım hep ama hep kalbimn ve beynim bi kenarında.(buarada whtsapp dolaysyla gördü beni) ailevi sorunlarım var ve ben onu inanılmaz arıyorum. Kendimi yine ona anlatmak iatiyorum derleşmek falan. Sanki en yakın arkadşmı kaybettim. En yakınıma anlatamam desiğim aile özelimi onunla dertleşmek istiyorum. Çok saçma farkındayım ama ben onu unutamıyorum. Ağlarken hep elim telefonda ona anltmak istedim kötüyüm demek istedim. Yalnızım demek istedim. Kimseye anlatamadım çok uzun ve saçma oldu farkındayım ama ne yapmam gerek aklımdan çıkması için. Duygusal olarak en çöküş anlatımda denk geldi bağlanmışım resmen (

Böyle birşey istemiyorum yakıştıramıyorum kendime. Şuan hislerim bu yönde ama o bunların hiçbirinin farkında değil. Umrumda değil gibi biliyor çünkü öyle davrandım hep. İstemiyorum ama yook yani aklımdan çıkmıyo

Tamam ama neden görüşmüyorsun ki, görüşsen ne kaybedeceksin. Sorun sanal bir ortamda tanışmak mı?

Yüzyüzeyi o istedi ama ben istemdim hep terslesim hatta cidden komiksin falan diye tepki verdim ama deli gibi her yerden araştırdım tipide aslında hiç tipim değil neden böyle oldu bilmiyorum gerçekten sevgiye en muhtaç olduğum zamanda çıktı karşıma hani en yakın arkadaşına bile bazı şeyleri anlatamsın ya yapayalnız hissedersin öyle zamanlardı

onlar uzmanlar bu işte sen merak etme yani profesyoneller senı bu kadar kendine bağladıysa kim bilir kaç kızla daha muhabbete gırdi ne sanıyosun buluşmak isterse ne olucak seni yatağa atıcak hiçbir erkek öyle bir sitede tanıştığıyla evlilik düşünmez ağına yakalanan balıksın onun için çok anlam yükleme konuştuklarınıza belki de evlidir.

Devrik cümlelerim için kusura bakmayın lütfen hızlı yazdım. Başı sonu karışık oldu

Yok hayır evli falan değil eminim öyle bir insan değil az çok tanıdım ama mantıkla kalbim bir gitmedi. Hala istemiyorum ama aklımdan çıkaramıyorum

Benim çok yakın bir arkadaşımın eşi bu şekilde evlendi, şu an çok mutlu adam kadının bir dediğini iki etmiyor, bir eli yağda öbürü balda derler ya o misal.
Kuzenim gene bu şekilde evlendi ki bana komik gelirdi islami evlilik tarzı bir site, 3 yıllık evli ve gayet mutlu... Bir insanın karekteri ile alakalı. Nette değil de cafede tanışınca, ya da bir arkadaş ortamında tanışınca o erkek çok mu iyi niyetli oluyor? Onlar direk evleniyor mu?

sorun sanalda tanismaniz mi?
benim arkadasimda senin gibi bir app üzerinden biri ile tanisti..su an cok mutlu..
her nekadar sanalda birileriyle tanismak görüsmek iyi görülmese bile artik kacinilmaz birsey bence
ve daha da cogalacagini düsünüyorum..cogu kisi elinde telefonla geziniyor kimse birbirinin yüzüne bakmamaya basliyor

yalnız konuştugu siteyi bilmiyorsunuz sanırım abazanlar için birebir hazırlanmış site , sanalda tanışmanın da ayrıcalıkları var.

Bi tanisin derim.
Ayril yazma daha desem senin aklinda kalicak.

Kötü niyetli değil biliyorum ama kendime bu olguyu yakıştıramıyorum. Kendini beğenmiş gibi asla olmak istemem ama zaten onunla olmaz olmazdı yani. Bunların hepsinin farkındayım fakat gel gelelim unutamıyorum ne yapmalıyım zaten istesemde şuan dönüş olamaz ne yapıcam engelini açıp naber nasılsın mı diye takılıcam. Hiç bana göre değil. Kimseye anlatamam sırf bu yüzden yanlışlığının farkında olmam

yalnız konuştugu siteyi bilmiyorsunuz sanırım abazanlar için birebir hazırlanmış site , sanalda tanışmanın da ayrıcalıkları var.

Ben bilemem canım siteyi, genel olarak sanal ortamdan bahsettim. Çünkü sanal ortam diye çoğullaştırmış arkadaş...
Belki de kendini yalnız hissediyorsundur o yüzden böyle düşünüyorsundur. Unutulmayacak bir şey değil sonuçta görmemişsin bile.

Görmedim evet ama istemeden bağlanmışım unutmak istiyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…