- Konu Sahibi KittyConda
-
ayy inanamıyorumm..
doğal değilse tamam ama bide kendindense düşüp bayılabilirimm
Tarz olarak seviyorum. Şarkılarından bir tek Super Bass'i dinlemişliğim var. Lady Gaga ve Lana Del Rey'in de müziği beni hipnotize ediyor AMAAAAAAA....
Bu çok ayrı bir konu ama değinmeden edemeyeceğim.
Nicki Minaj'ın, Lady Gaga'nın, Beyonce'nin, Katy Perry'nin, Rihanna'nın, Lana Del Rey'in ve daha nicesinin bütün bu sıradışı imajlarıyla, kliplerindeki ekstrem cinsellikle, şiddet içeren kanlı sahnelerle, şarkı sözlerindeki alkole, uyuşturucuya ve ölüme özendirici ifadelerle NEYE ve KİME hizmet ettiklerini araştırdıktan sonra uzun süreli bir depresyona girdim biz nasıl bir dünyada yaşıyoruz diye.. Kendi kendime, "nasıl bu kadar körüz, nasıl bu kadar göze sokulan şeyleri farketmiyoruz" diye uzun uzun düşündüm. Tüm kliplerinde, tüm fotolarında, kıyafetlerinde her yerlerinde semboller var ve tüm dünya biliyor o sembollerin ne anlama geldiğini.
Lütfen bu isimlerden birini, özellikle Gaga'yı araştırın mesela. "Lady Gaga - semboller ya da symbols" yazın ve aratın Google da Youtube da... Aklınız durur.
Lütfen misyonlarını araştırın derim ben..
Lana Del Rey'in Born to Die adlı parçasından ve klibinden aldığınız mesajı bir düşünün...
Hayatın uzun ve sıkıcı olduğunu bu yüzden yoldan çıkarak eğlenmek gerektiğini, uyuşturucu kullanmayı, eğer çılgın ve sapkın kızlar olursak beğenileceğimizi ve bunun sonunda bizi bekleyenin ölüm olduğunu ve böyle bir yaşamın getirdiği ölümün karizmatik ve güzel bir şey olduğunu ima ediyor, intihara meyilliliği empoze ediyor. Klibin sonunda Lana kanlar içinde ölü....
""Keep making me laugh, BENİ GÜLDÜRMEYE DEVAM ET
Let's go get high HAYDİ GİDİP OT ÇEKELİM (ot içiyor klipte arabanın içinde sevgilisinin kucağında)
The road is long, we carry on YOLUMUZ UZUN, DEVAM EDİYORUZ
Try to have fun in the meantime BU ESNADA DA EĞLENMEYE ÇALIŞIYORUZ
Come and take a walk on the wild side GEL VAHŞİ TARAFTA BİR YÜRÜYÜŞE ÇIKALIM
Let me kiss you hard in the pouring rain SAĞANAK YAĞMURUN ALTINDA SENİ SERTÇE ÖPEYİM
You like your girls insane SEN DELİ KIZLARI SEVERSİN
Choose your last words SEÇ SON SÖZLERİNİ
This is the last time BU SONDUR
Cause you and I, we were born to die"" ÇÜNKÜ SEN VE BEN, BİZ ÖLMEK İÇİN DOĞMUŞUZ
ya kliplerinde msjlar veriyorlar ya da açıkça ruhlarını şeytana sattıklarını ifade ediyorlar. int. var hepsi... araştırmak lazım..
mide bulandırıcı
ya o konunun ilgi çekmek amaçlı olduğunu düşünüyorum, ruhunu şeytana satsa bile bu onun problemithrash metal yapan bir grup var slayer, adamlar her pazar kiliseye gidiyorlarmış, görsel sanatlarda marjinal olabilmek önemli
kim kime ne satıyorsa satsınne yapacaklarını şaşırıyorlar.. aman yaa çokta tın diyelim tatlım
illuminati konusu hep popüler kalacak herhalde ya da benim ortam sorunlu :18: çok tuhaf geliyor bu kadın ne bileyim bir lady gaga ya yakıştırıyorum çok renkliliği neyse bu şarkıda bomba ama
[video=youtube;tLPZmPaHme0]http://www.youtube.com/watch?v=tLPZmPaHme0[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?