Çok Renkli...Nicki Minaj

Farklılığın hiç yakışmadığı bir tipi var
Yüz yapısı ten rengi vs kaldıramıyor farklı tarzı
Farklılığı sevmeme rağmen bu kadını görünce
mümkünse otursun oturduğu yerde herkes gibi olsun diyesim geliyor
Bazı halleri görüntü kirliliği bana göre
Şarkılarını hiç dinlemedim,bilemiyorum müziği nasıldır

illuminatici yorumunu reddetmeden önce occult ilimler ve ezoterizm ile ilgili hatta kabala ve sembolizmle ilgili bilgi sahibi olunması gerekiyor (bu arada hayır, sırf üçgenlerden bahsetmiyorum). bu ön bilgileri kabaca edinmeden 'yine mi illuminati, ne alakası var:)' demek 'elmanın yere düşmesiyle yer çekiminin ne alakası var allah aşkına' demek gibi bir şeydir.

''Yine mi illuminati?, Ne alakası var'' demekte haklısınız kızlar ama eğer bu konuda detaylı bilgiler bilmiyorsanız. Bu illuminati denen şey gerçekten var biraz detaylı araştırırsanız çok iyi anlarsınız. Aslında Lady Gaga,Rihanna, Beyonce, Nicki Minaj gibi dünyaca ünlü şarkıcıların kliplerinde çok gizli mesajlar var. İlluminati'in simgelerini detaylı bakın. Mesela burda Paris Hilton Lady Gaga'nın nerden ilham aldığını soruyor oda ailemden, arkadaşlarımdan derken tek eliyle gözünü kapatıyor. Bizde salağız zaten.

:30 :40 arasına dikkat.

[video=youtube;SWF3GhS_WQA]http://www.youtube.com/watch?v=SWF3GhS_WQA[/video]

illuminati gerçekten inandırıcı değil

ünlüler bunun ''aaa vaaa!'' etkisinden yararlanmayı seviyor bence. bir efsane gibi geliyor bana. dünyayı yöneten bir güçlü grup var bence de ama bu illuminati gibi fazlaca popülerleştirilmiş ve ciddiyetini yitirmiş bir oluşum değildir.

zaten insanlara bir efsane gibi gelmesi için gereken bütün adımlar atıldı ve atılacak da. dezenformasyonun tavan yaptığı bir çağda medya zehirlenmesi geçiriyoruz. illuminati de içindeki üyelerin birbirine eşşek şakaları yaptığı, ciddiyetsiz bir oluşum değildir. dünyayı yöneten bir avuç yahudi bankerin kökeni, soyu sopu nerelere dayanıyor, nerelerde parmakları var, ana akım müzik endüstrisindeki bu devranı kim kurmuş, bu sembolizm yüklü klipler ve elbiseleri piyasaya kim yayıp trend yapıyor onları araştırmakta fayda var diye düşünüyorum. sonuçta araştırmaktan zarar gelmez, ilim çin'de olsa gidilir. ha bu arada ünlüler gerçekten bu örgütün etksinden faydalanmayı seviyor, örgüt de ünlülerin etkisinden faydalanmaı seviyor. öyle mutualistler, öyle mutlular ki anlatamam.

illuminati konusu hep popüler kalacak herhalde ya da benim ortam sorunlu :18: çok tuhaf geliyor bu kadın ne bileyim bir lady gaga ya yakıştırıyorum çok renkliliği neyse bu şarkıda bomba ama

[video=youtube;tLPZmPaHme0]http://www.youtube.com/watch?v=tLPZmPaHme0[/video]

ya kliplerinde msjlar veriyorlar ya da açıkça ruhlarını şeytana sattıklarını ifade ediyorlar. int. var hepsi... araştırmak lazım..

mide bulandırıcı

ya kliplerinde msjlar veriyorlar ya da açıkça ruhlarını şeytana sattıklarını ifade ediyorlar. int. var hepsi... araştırmak lazım..

mide bulandırıcı

ya o konunun ilgi çekmek amaçlı olduğunu düşünüyorum, ruhunu şeytana satsa bile bu onun problemi thrash metal yapan bir grup var slayer, adamlar her pazar kiliseye gidiyorlarmış, görsel sanatlarda marjinal olabilmek önemli

kim kime ne satıyorsa satsın ne yapacaklarını şaşırıyorlar.. aman yaa çokta tın diyelim tatlım

bunu görünce aklıma barbie bebekler geldi onlar gibi rengarenk cici bişe bu .sevimli

sevmiyorum, begenmiyorum böyle dogalligindan cikmis insanlari

nasil kendilerine güvenip böyle insan icine cikiyorlar anlamiyorum

görüntü kirliligi

Renkli sevimli bir görüntüsü var . Popo vücüduyla çok orantısız , orjinal olduğunu düşünmüyorum .Orjinal ise düşüp bayılırım

Son düzenleme:

Ahahah abiler bunlar yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…