• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok rahatsizlik duyuyorum bu durumdan..!

hoscakal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
104
Puanlar
163
Merhaba hanimlar,

nereye acmam gerektigini bilmeidgim icin suan burada bulunuyorum konum ile..!

Beni rahatsiz eden bir durum var:

Her mahallede büyük cöp konteynerler bulunuyor ve bunlari hergün bir takim insanlar alan talan ediyorlar...her cöp posetini acip, icinden islerine yarayanlari alip gidiyorlar..!

Ben sahsen özel esyalarimi atmaya cok cekiniyorum ama yapacak´ta birsey yok..En basiti, aylik adet dönemi geciriyoruz...Dogal olarak sarip sarmalayip cöpe atmak zorunda kaliyoruz...Sonra elin adami gidiyor senin benim mahremimi karistiriyor orada..!

Acaba biryerlere sikayet etmek mi gerek? Belediyler mi bir care bulmali bu duruma..!

Paylasmak istedim..! olumunekankayizsmile

evet çok doğru bazen yerlerde açılmış parçalanmıç çocuk bezleri hatta pedler görüyorum
bir bayan olarak çook utanıyorum

aslında hani plastikler biyere kağılar camlar biyere atılsa hem geri dönüşüm olur hemde böyle utanç verici manzaralarla karşılaşmayız çünkü bu işi genelde kağıt toplyıcıları yapıyo

evet çok doğru bazen yerlerde açılmış parçalanmıç çocuk bezleri hatta pedler görüyorum
bir bayan olarak çook utanıyorum

aslında hani plastikler biyere kağılar camlar biyere atılsa hem geri dönüşüm olur hemde böyle utanç verici manzaralarla karşılaşmayız çünkü bu işi genelde kağıt toplyıcıları yapıyo

Evet canim, ben bir dönem yurtdisinda yasadim ve orada hep ayirirdik cöpleri...Plastik, cam, konserve, kagit ve karton...vs.vs..!

Burada yasanan gercekten cok feci bir durum...Üstelik cöpleri karistiranlar eldiven de takmiyor...hem kendi sagliklarini hemde cevrelerini tehdit ediyorlar...!

Aklima birsey gelmiyor utanmaktan baska ama önümüzde ki hafta Belediye´yi bi arayip bilgi almaya calisacagim!!

bende bu tür şeylerden rahatsızlık duyuyorum ama yapacak birşey yok canım hangi çöp kutularının başında beklesinler ki kaydirigubbakcemile2

bende bu tür şeylerden rahatsızlık duyuyorum ama yapacak birşey yok canım hangi çöp kutularının başında beklesinler ki kaydirigubbakcemile2

Sen´de haklisin canim..! :umursamaz:

eskiden rahatsızdım ama şimdi rahatsız değilim
bizim burdakiler kurdalayınca temiz bırakıyor :1:
sonuçta insanlar alıp satıyor,ekmek parası bi yerde

Merhaba hanimlar,

nereye acmam gerektigini bilmeidgim icin suan burada bulunuyorum konum ile..!

Beni rahatsiz eden bir durum var:

Her mahallede büyük cöp konteynerler bulunuyor ve bunlari hergün bir takim insanlar alan talan ediyorlar...her cöp posetini acip, icinden islerine yarayanlari alip gidiyorlar..!

Ben sahsen özel esyalarimi atmaya cok cekiniyorum ama yapacak´ta birsey yok..En basiti, aylik adet dönemi geciriyoruz...Dogal olarak sarip sarmalayip cöpe atmak zorunda kaliyoruz...Sonra elin adami gidiyor senin benim mahremimi karistiriyor orada..!

Acaba biryerlere sikayet etmek mi gerek? Belediyler mi bir care bulmali bu duruma..!

Paylasmak istedim..! olumunekankayizsmile

hakikaten yaa adetli iken kullandigimiz bezleride goruolar neden karistirma geregi duyuyorlarki lazim olanlar atilsaydi adi cop olmazdi valla ben yurtdisindayim asla karistirma gibi bisey gormedim birakin karistirmayi elinizdeki ufak bi kagidi yere atsaniz aninda yoldan gecen biri tarafindan uyarilirsiniz . kaldiki bunlar copleri karistiracaklar burada yasamanin avantajlarindan biride bu temiz olmalari

ortalığa saçmasalar iyi olur tabi ama yine de çok kızamıyorum,ekmek paralarını böyle kazanıyorlar

tamam canım ama senin olduğunu nerden bilsin, hadi bildi neden umursasın, adamın derdi ekmek derdi, üç beş kuruş kazanıyo işte işene yarar çöplerden

valla bende camdan görüyorum çöpleri açıyolar döküyolar konteynıra, karıştırıyolar, ama hiç yere attıklarını yola döktüklerini görmedim aksine yolsa varsa konteynıra atıyolar, pet teneke, kağıt karton buluyosa onları alıyo gidiyo. ama yere dökenleri şikayet etmek lazım

bizim mahalledede var karıştıranlar ben kendimce pet şişeleri gazeteleri kartonları ayrı poşete çöpün yanına bırakıyorum ki alsınlar diye neticede hem onlar ekmek parası kazanıyorlar hemde o topladıkları geri dönüşüme gidiyor belediyelerede kızmamak lazım bi ara burda geri dönüşüm çöpleri ayrıydı kimse uymayınca geri dönüşüm çöpleride normele döndü birazda çöp atan insanlara düşüyo iş bu düzen böyleyse vardır sebebi

bencede çöplerimiz atarken kendımız ayırarak atarsak bır nebzede olsa bu durumu mınumuma ındırebılırz..

karıştıranlar sizin yazdığınız gibi mahremlerinizi karıştırmak için yapmıyorlardır üstelik öyle bir yazmışsınızki sanki zevk alıyorlar karıştırırken...hiç zannetmiyorum aslında demek istediğinizi anladık ama yinede biraz dikkatli yazsaydınız daha güzel olurdu,okullarda başlandı bu çok şükür kağıt ayrı plastikler ayrı çöplerde toplanıyor hatta geçen gün bir avm de de gördüm cam, plastik, kağıt, pil diye 4 ayrı çöp oluşturmuşlar içi gözüküyordu gözucuyla bir baktım rezaletti plastikte sigara izmaritleri,camda içilmiş çay çöpleri plastik şişeler, kağıtta ambalaj atıkları...umudumu kaybetmicem diyorum ama çok cahil bir topluma sahibiz malesef ve öğrenemeyen bir toplum ya da öğrenmek istemeyen her ikiside çok acı bence...

Back