Kontakt Lens Çok rahat, batma, bulanıklık yapmayan lens markası önerebilir misiniz?

Beetlee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
3.466
15
Merhaba kızlar, renkli lens almak istiyorum. Daha önce freshlook bal rengi aldım, çok kötü durdu gözlerimde rengi ve hiç rahat edemedim. Sürekli gözümde bir ağırlık hissi ve bulanıklık. Gerçi takmamla çıkarmam bir oldu diyebilirim. Belki gözlerimin alışması gerekliydi. Bir de Türkiye üretimi olan solotica marka almıştım optikten meğerse gerçek soloticayla alakası yokmuş. Aldığım zamanlarda hiç araştırma yapmamıştım. Direk girip almıştım optikçiden İkisinden de memnun kalmadım anlayacağınız. Bana çok rahat, gözde ağırlık hissi yapmayan bir lens önerir misiniz? Bir de saçlarım hafif bakır yansımalı bir kahve tonunda. Tenim de açık buğday hangi renk önerirsiniz? Ben yeşil ya da gri düşünüyorum, sizin de fikrinizi alayım. Şimdiden teşekkürler

Kimsenin tavsiyesini alamadan bugün gidip amazon lens aldım Kampanyadaydı 2 tanesi 50 tl. Aqua ve hazel rengini aldım. Sadece onlar vardı Gri istiyordum aslında ama bunlarla başlangıç yapayım dedim hazır kampanyadayken. Aquanın bendeki duruşu bu şekilde Gözlerim orta kahve renginde. Daha önce freshlook ve solotica gold alıp takmamla çıkarmam bir olmuştu. Gözümü çok rahatsız ettiler. Bunlar çok rahat hiç batma yok gözümde. Sadece biraz bulanıklık var umarım o da zamanla geçer. Şuan tek sorunum gözlerimi kırptığımda lenslerin çok hafif yukarıya kayması. Acaba bu durum zamanla düzelir mi?:44: Tecrübeli arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

Not: Kaşlarımın ve alelade yaptığım makyajın kusuruna bakmayın :)

Son düzenleme:
çok güzel bir ton. bayıldım canım..
amazonu denemiştim. ama feci miyop olduğum için almam mümkün olmadı.
:)).sophistiğin aylıkları bunlar. çok doğal lenslerdir.
gülegüle kullan..

Son düzenleme:
çok güzel bir ton. bayıldım canım..
amazonu denemiştim. ama feci miyop olduğum için almam mümkün olmadı.
:)).sophistiğin aylıkları bunlar. çok doğal lenslerdir.
gülegüle kullan..

Çok sağol canım hem beğendiğin için hem de yardımın için Rengi benim de hoşuma gitti gerçekten ve doğal. Şu bulanıklık çabucak geçse de rahatlasam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…