- 16 Mart 2021
- 429
- 51
- 48
- Konu Sahibi BeyazKaranfil11
-
Canım acık temlisin bence kötü olmamış. Aynı şey benim başıma geldi gittim saçımı 2-3 kere kendi rengine boyattım dahada boyaya tövbe ettim. Ama hiç boya yoktu sacımda önceden, bence sen bekle biraz böyle kullan bakım yap. Saçların sağlıklı hala gelince boyatMerhaba arkadaşlar saçlarıma haziran ayında ombre yaptırdım çok güzel olmuştu. Ombre baya akınca 3 hafta önce ombremi yenilemek istedim ama çok kötü oldu. Dipleri turuncu oldu başka bi kuaföre gittim oda turunculukları gidermek için daha fazla açtı bu sefer dahada sarışın oldum. Buda hoşuma gitmedi. Ama saçlarımda çok zarar gördü döküldüaynaya bakmak istemiyorum Ali güre gidip cilamı attırsam ama yine açılır diye korkuyorum lütfen saçlarım daha fazla zarar görmeden nasıl düzelir?
Not:bandanalı olan son hali
Gayet de güzel benceMerhaba arkadaşlar saçlarıma haziran ayında ombre yaptırdım çok güzel olmuştu. Ombre baya akınca 3 hafta önce ombremi yenilemek istedim ama çok kötü oldu. Dipleri turuncu oldu başka bi kuaföre gittim oda turunculukları gidermek için daha fazla açtı bu sefer dahada sarışın oldum. Buda hoşuma gitmedi. Ama saçlarımda çok zarar gördü döküldüaynaya bakmak istemiyorum Ali güre gidip cilamı attırsam ama yine açılır diye korkuyorum lütfen saçlarım daha fazla zarar görmeden nasıl düzelir?
Not:bandanalı olan son hali
Sen herşeyin en iyisini biliyosun senin dediğinGüzel olduğunu onaylatmak için açtın dimi konuyu hadi hadi doğruyu söyle
Kötü bişey dememiştim ama yine de sen bilirsin premsesSen herşeyin en iyisini biliyosun senin dediğin
Ego kastın diyen olmadı ki gayet güzel görünüyor şaka yapmıştım ne var bu kadar sorun edecek güzel olduğunu sende biliyorsun manasında söylemiştim gereksiz alınganlık yapıyorsun bence.Ne garip bazı insanlar inanın ego kasmak için hiç vaktim yok saçımı yaptırdığımdan beri aynaya bakamıyorum kendi gazıma gelip hata yapıp iyice yıpratıcam diye korkuyorum o yüzden insanların fikirlerini merak ettim. Herkesi kendiniz gibi zannetmeyin..
Ne garip bazı insanlar inanın ego kasmak için hiç vaktim yok saçımı yaptırdığımdan beri aynaya bakamıyorum kendi gazıma gelip hata yapıp iyice yıpratıcam diye korkuyorum o yüzden insanların fikirlerini merak ettim. Herkesi kendiniz gibi zannetmeyin..
Peki öyle olsun yanlış anlamış olabilirim bu ara çok kafayı takıyorum sanırım kalbinizi kırmak istemem kusura bakmayın.Ego kastın diyen olmadı ki gayet güzel görünüyor şaka yapmıştım ne var bu kadar sorun edecek güzel olduğunu sende biliyorsun manasında söylemiştim gereksiz alınganlık yapıyorsun bence.
Uzayınca ombre gibi olurmu sizceKahve tonlarına boyayabilirsiniz.Yağlar,maskeler,uygun bir şampuan işinize yarayabilir bu süreçte.Kestire kestire toparlar bir süre sonra zaten.Açma işlemi çok yıpratıyor malesef,uzunca bir süre işlem yaptırmayın bence.
Vallahi bilemedim şimdi ama saçınızda açma işlemi olduğu için muhtemelen akacaktır zamanla.Bu şekilde toparlanır biraz diye düşündüm.Uzayınca ombre gibi olurmu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?